Jillian 347 Posted August 5, 2013 Mam jeszcze jedno zdjęcie (tak tak, Nymph, robaczka xD). Przeoczyłam je ostatnio. Nie wiem czemu, ale ja bardzo lubię robić zdjęcia zwierzętom i owadom, to najlepsi modele na świecie :D Zresztą w mojej okolicy nie ma nikogo interesującego, kto mógłby zostać moim modelem. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 5, 2013 Bardzo fajne, Jill :) Potrafisz uchwycić coś ciekawego, ja niekoniecznie :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 5, 2013 Ważki są piękne, takie malutkie "samolociki";) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 5, 2013 Dajcie spokój :< Niestety popatrzyłam na to zdj ... Można robić chociażby zdjęcia widoków ładnych, dużo przyjemniejsze! xD Taką piękną porę roku mamy, słońce świeci :c Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 5, 2013 Mieszkam w kaczym dole, naokoło same wypiździejewa. Nie mam ani specjalnie pięknych lasów, gór, jezior i wzgórz ;( Już kiedyś próbowałam wydobyć z tych miejsc ich magię, ale albo jestem mało zdolna, albo naprawdę mieszkam w beznadziejym miejscu XD Kto mieszka w górach i mnie zaprosi? :D Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 5, 2013 Jeeeeej Jillian podobają mi się te zdjęcia :) Kotek swoją drogą śliczny, ale żeby uchwycić owady trzeba DUŻO cierpliwości, wiem coś o tym, bo sama lubię robić zdjęcia i kiedy fotografowałam motyla zajęło mi to chyba z 15 min :D Szacuneczek :) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 5, 2013 Dziękuję :) Mi nie brak cierpliwości do fotografowania, jeśli sobie wymyśle jakieś ujęcie, to potrafię czekać nawet kilka godzin, aż mi się taki świerszczyk dobrze ustawi :D Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 5, 2013 Ja już czekam na nową porcję zdjęć :D Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted August 7, 2013 Wspaniałe zdjęcia ♥ ! Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 14, 2013 Zrobione dosłownie przed chwilą. Przepiękna tęcza nad moim domem ♥ Trochę zabawnie, bo właśnie tak się nazywam :cool: A tym się trochę pobawiłam: 5 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 15, 2013 Wczoraj mnie brat zaciągnął na sesję xD to coś w tle to on :P A tu jego oczko :D Trochę starych zdjęć księżyca. Znalazłam na dawnym koncie picasaweb :D Któryś tam Sylwester: i Miss Zimy 2012 ♥ Mister Lata 2011 xD a to stare jak świat, pierwsze zdjęcie zrobione moim fjudżikiem :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 15, 2013 Ładne zdjęcia. Mister Lata najbardziej mi się podoba :) Księżyc też jest super (mój aparat tak nie potrafi...) i oko ♥ bardzo fajne zdjęcie, uwielbiam oczy ♥ I ten listek na pierwszym zdjęciu też bardzo mi się podoba :) Kiedy więcej? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 15, 2013 Dziękuję :D Jak będę miała wenę i trochę czasu, to będzie i więcej :D Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted August 15, 2013 Jeeej! Świetne są, najbardziej podoba mi się księżyc, bo sam takiego nie umiem zrobić, zawsze wychodzą mi dupne. :( 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted August 16, 2013 Tęcza wyszła ci przewspaniale i oko a księżyc to po prostu brak słów. Mistrzostwo :) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 22, 2013 Zaciągnęłam kuzynkę na sesję, oto rezultaty :) no i oczko, tradycyjnie :) Mam jeszcze porcję zdjęć wczorajszego książyca i zachodu słońca, ale muszę je najpierw zgrać, a aparat pożyczyłam więc będą później :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted August 22, 2013 Świetne, podobają mi się zwłaszcza te kolorowe. :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 22, 2013 Drugi zdjęcie podoba mi się najbardziej :) nie wiem dlaczego, ale jest śliczne ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 23, 2013 Zgrałam, więc wrzucam jak obiecałam :) trochę lepsza jakośc niż te wszystkie poprzednie pełnie :) 7 Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 23, 2013 Jill :O To jest piękne ! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 23, 2013 Zdjęcia 3 i 5 - uwielbiam :) zwykłe, ale niezwykłe... śliczne ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted October 25, 2013 Niektóre wykłady na moim kierunku są tak beznadziejnie nudne... ... naprawdę xDDDD 2 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 25, 2013 Jill, fotki rewelacja absolutna:) Rysuneczki, też lubię zwłaszcza ołówkowe. Share this post Link to post Share on other sites