Sami 3171 Posted April 9, 2013 Marco w okularach miałam kiedyś na tapecie na telefonie :) Stare dobre czasy. A Tuo bawiący się brodą Marco... ♥ No, to teraz straszę: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 9, 2013 Marco w okularach miałam kiedyś na tapecie na telefonie :) Stare dobre czasy. A Tuo bawiący się brodą Marco... ♥ No, to teraz straszę: [ciach] Ciekawe, co on tam zobaczył. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 9, 2013 Zapewne rozpiętą suknię Floor. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 11, 2013 Love is in the air... :happy: 2 Share this post Link to post Share on other sites
forgotten_faces 16 Posted April 11, 2013 http://n-jak-nightwish.blog.onet.pl/ w zasadzie to po prostu blog z jakimś głupim opowiadaniem, kiedyś go znalazłam, ale to jest po prostu chwilami tak idiotyczne, że aż śmieszne :D mam pozapisywanych kilka najlepszych momentów: "Zespół przestał grać, publiczność zamilkła w szoku, jedynie pojedyncze osoby filmowały zajście swoimi telefonami komórkowymi. Tylko Anette ciągle jeszcze jodłowała, dumna z siebie, że ciągnie jeden dźwięk już od 5 minut." "- Emppu, kochaneczku, może nie bądź niemiły i zaproś swoich znajomych do środka – zadziwiająco słodko powiedziała babcia, którą już urobił sobie Marco – Są bardzo mili, hi hi, ten pan ma taką śmieszną bródkę, przypomina mi mojego znajomego z okopów!" "- PUOTA ALASTI AVANTOON! [Fińskie przekleństwo „obyś wpadła gołym dupskiem w przerębel” (przyp.red.)] - wrzasnęła Olzon w kierunku kuzynki, celując kolejnym trampkiem." - to mnie swoją drogą zastanawia, jakim cudem Olzon zna fińskie przekleństwa :happy: (cicho, że to coś zmyślonego, ale muszę się uczepić) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 13, 2013 Był już Emppu w młodości tutaj? :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 14, 2013 Tumblr jak zwykle dostarczył mi porcji śmiechu: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 14, 2013 I na koniec, może nie związane bezpośrednio z NW, ale z Marco: Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 15, 2013 Wyszukujcie dalej, świetne! :D Czuję, że na dniach drastycznie rozrośnie nam się galeria na stronie: http://nightwish.pl/galeria/zespol/smieszne/ :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 15, 2013 Jaki tu Tuoś "cieplutki";) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 15, 2013 Stare jak świat i oczywiście nie równa się z Marco, no ale ode mnie coś być musi :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 15, 2013 Jeden patrzy, drugi gra :D Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted April 15, 2013 Mi też to wygląda na ufo, kto tam wie w co grają :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 16, 2013 Jukka,Tuo i Marco ? :D Piszę z informatyki i nie umiem używać tej klawiatury xD Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 16, 2013 Zgadzam się z Szymkiem. Marco piachu szuka Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 16, 2013 Jak dla mnie Marco walczy z nadmiarem kremu do opalania. Ale co ja tam wiem. Pomysłowa ta taśma klejąca, ciekawe czyj pomysł :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 16, 2013 On się kremuje w uszach :D Nie czaje o co chodzi, ale i tak śmieszne :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 16, 2013 Marco-nauta jest mega ;) To chyba strój do teledysku Tarota. I jeszcze młody Tuo mnie zniszczył. W ogóle on sam w sobie wydaje mi się śmieszny, a co dopiero jak założy marynarską czapeczkę i kamizelkę♥ Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 16, 2013 W ogóle on sam w sobie wydaje mi się śmieszny' date=' a co dopiero jak założy marynarską czapeczkę i kamizelkę♥ [/quote'] Co powiesz na wujka Tuomasa Hipisainena z jednym z synów Marco? :D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 17, 2013 Aha. Już rozumiem. Ależ ja się uhahałam z tego zdjęcia :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted April 17, 2013 Uwielbiam wszystkie zdjęcia z Marco i Emppu w roli głównej :) A tutaj Anette z Emppu: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 17, 2013 Dorosnąć, tylko po co? :) Ewo i Emppu... 4 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 18, 2013 Ja się pytam dlaczego te zdjęcia jeszcze tutaj nie dotarły ^^ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 18, 2013 Ostatnio doszukałam się jeszcze czegoś takiego: 1 Share this post Link to post Share on other sites