beatag60 2263 Posted March 22, 2016 No to tak: fotka naszej ulubionej szóstki a wyżej napis Delain, jak ktoś nie wie to i wiedział nie będzie gdzie leży prawda;) A! Czy ktoś wie jak ustalana jest kolejność gdzie kto siedzi na meetingu? 2 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted March 27, 2016 [video=youtube] Tego jeszcze nie było :D 6 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted March 27, 2016 Typowy Tony ♥ I jak tu go nie kochać? ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted May 27, 2016 Ach, ten Tuoś... :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Majava 26 Posted July 19, 2016 Mam nadzieję, że nie powtarzam ;) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted November 26, 2018 Pozwólcie, że wam przypomnę jakim wyrafinowanym śmieszkiem Tuomas być potrafi! :D 5 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted November 26, 2018 Can't stop laughing! Uwielbiam takie filmiki! Proszę o więcej! Uchwycona mina i postawa Floor - bezcenna :happy: ! Share this post Link to post Share on other sites
LuciferMorningStar 396 Posted November 26, 2018 Nie wiedziałem, że z Tuomasa taki zgrywus :P Dołączam do prośby o więcej. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 27, 2018 Zastanawiam się czy faktycznie taka sytuacja miała miejsce czy poniosła fantazja twórcę gifa. Jestem jednak skłonny w to uwierzyć bo dziś oglądałem wywiad z Tuomasem i mówiąc "European leg of the tour" gładził się po nodze. To nie może być przypadek.... ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted November 27, 2018 Zastanawiam się czy faktycznie taka sytuacja miała miejsce czy poniosła fantazja twórcę gifa. Jestem jednak skłonny w to uwierzyć bo dziś oglądałem wywiad z Tuomasem i mówiąc "European leg of the tour" gładził się po nodze. To nie może być przypadek.... ;) Tak było, przynajmniej tak mi się wydaje, że ten wywiad widziałam kilka lat temu i tak było. Pamięć potrafi być zawodna, więc nie mówię, że na 100% ;) Share this post Link to post Share on other sites