Milla 2534 Posted December 17, 2013 Masz lajka za Marco bez skarpet. Należy się :D Btw, on chyba uwielbia sandały. Ze skarpetami, bez nich... Może wygodniej się na nich skacze po scenie, niż w klasycznych glankach... Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 18, 2013 UWAGA. To zdjęcie jest wyjątkowo.. dziwne. ] 3 Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted December 18, 2013 Dobra, ostatnia Anette. : oooooooo Gdybym nie wiedział że to NW, to stwierdziłbym że to drugi Blog 27 (wersja po 40stce). Koszmar. 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 18, 2013 No to ode mnie ostatni dzisiejszy spam zdjęciami... ;) Ktoś ma talent do trafiania w moment: Marco z pluszową owieczką (albo jakimś innym zwierzątkiem): To zdjęcie w moim mniemaniu uszłoby za normalne, gdyby nie ten wzrok Tłosia. xD 5 Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted December 18, 2013 Ja tu bym z chęcią powklejał dymki i odpowiednio napisał: TUO - "Marco, dawaj dajemy dyla od tych od tych wykolejeńców, oni są bez przyszłości... Pofruńmy na moim jednorożcu za głosem Nibylandii nad elfią ścieżkę... Lećmy tam gdzie anioły upadły jako pierwsze, hen ponad wzgórzami i jeszcze dalej... MARCO - (przez zęby) "Zamknij mordę, ja tu pozuję. Teraz jestem gwiazdą..." ANETTE - (le gra na powietrznej konsolecie) "Jestę diżeję-eję-eję... No przynajmniej ładnie dziś wyglądam." EMPPU - "... Zjadłbym kiwi." JUKKA - "Robisz to zdjęcie czy mam się do ciebie przejść..." 8 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 18, 2013 Zwłaszcza "...Zjadłbym kiwi." - to mnie rozbroiło xDD Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted December 19, 2013 Paula, mistrzowskie fotki! Tuomas i jego standardowa blada klata i brzuch, który bynajmniej nie stał się bardziej włochaty, czy umięśniony od czasów DDP... ale nieco utył. Genialne ujęcie Tuo i Marco pod spodem; mózg rozwalony. :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted December 19, 2013 Pośmiejmy się trochę z Jukki, bo biedny odwala kawał roboty gdzieś w tle sceny i nikt nigdy nie pamięta o biednym bębniarzu :c 1. Jukka bez bandany i zarostu (przyznam, że wygląda dziwacznie). 2. Hmmm, taaak... 3. To zdjęcie mnie przeraża. Dżulius wygląda na pana po 45-tce. 4. Tuomas (bądź ktokolwiek inny): "Ja wiem, że Anette ma głos podchodzący trochę pod muzykę popularną, ale nie popadajmy w paranoję..." 5. "Kontynuuj, proszę..." 6. Te jego końskie zęby zawsze mnie niszczyły... 7. ...I wodogłowie tez. 8. Teraz coś z oferty "Nightwish's rapefaces"... 9. "Vodka!" 10. Powiedzcie proszę, że nie jestem żadnym dewiantem i nie tylko ja tak to odebrałem... 11. "Cooo?!" 12. "COOO?!" 13. "Aaaa... ; )" 14. Może zostańmy na poważnym torze, w końcu Jukka to bardzo poważna osobistość... 15. ...Chyba jednak nie. Dżuliet to tak na prawdę rozbrykany transwestyta. 6 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 19, 2013 Seppo ja o, nim nie zapominam :D cenie go bardzo za dobre granie :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 19, 2013 Zdjęcie 13 - napis na koszulce xDD Co to znaczy "laski" ?? Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted December 19, 2013 Google tłumaczy to jako "gruby", "tłuszcz" :P Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 19, 2013 Tam są jeszcze te kreseczki nad a (umlaut?) i z tym google translate tłumaczy to jako "tłuszcz" ahahaha xDD Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted December 19, 2013 Dokładnie tak :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 20, 2013 Diaereza, Evi. ♥ Suomi ♥ Dżul... Fajne fotki. xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 20, 2013 Emppu mistrz! :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 21, 2013 WBTN nabiera nowego sensu... Haremy Tłosia... ;P :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 21, 2013 Ja nie kolekcjonuję tych zdjęć, jak Ty, mamo. A w ogóle, jako moja matka, nie powinnaś mnie hejtować. ;P Nawet Marco się na Ciebie obraził i kopie Twojego kochanego Emppusia: ;P 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 21, 2013 Na pocieszenie :) Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 22, 2013 Kto to z prawej??? Bo kojarze, ale zapomniałem jak miał na imie :/ Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 27, 2013 Kjut ^^ Loool xD klik 5 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted December 27, 2013 :happy: Niby człowiek wie, ale i tak zastanawia się jak... Tuomas mógł się tak zmienić? :D Świetny przykład na to, że cuda się jednak zdarzają. 5 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 27, 2013 Hahahahaha :D Harry Potter and Forever Moments xD 1 Share this post Link to post Share on other sites