Jillian 347 Posted November 30, 2013 Show yourself, don't be coward! Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 1, 2013 OBIECAŁAM ! :D Zdjęcie na szybko bez mejkapa, fotoszopy i tylko z szybko pomalowanymi na czerwono ustami (bo szminka pod ręką była xD) i uśmiechem nieszczęśliwego dziecka :D 8 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 1, 2013 A po co mejkapy, jak ty ładna jesteś :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 2, 2013 Jill i twoje zdjęcie potwierdza fakt, że makijaż kobiecie jest nie potrzebny :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 2, 2013 Jill. Nie dość, że fotogeniczna, to jeszcze taka śliczna nawet bez makijażu. Osz ty zdrajco. I gdzie tu sprawiedliwość? Matka ładna, siostra ładna... Może ja jestem brzydka po ojcu? Ojcze, pokaż swoją twarz! ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 2, 2013 Paula poczekaj, jak się szwabskiego nauczę, to wrzucę nasze dzisiejsze zdjęcia :> Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 2, 2013 NIE. To będzie pogwałcenie ustawy o ochronie danych osobowych. Nie wyrażam zgody. Nie i już. ;P Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 2, 2013 Nienawidzę jednak społprawów... Ale zdjęcia i tak wrzucę :)) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 2, 2013 Podam Cię do sądu i wezmę sobie pół mojej klasy na obrońców. xD Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 2, 2013 Sami, będę twoim adwokatem. Wstaw zdjęcia :D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted December 2, 2013 Odezwał się. Dejv, pooookaż się :3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 2, 2013 Hue hue hue :) Paula, U mad, bro? :> Najpierw ja, w krótkich włosach (jak to Paula dzisiaj stwierdziła: Już nie wyglądasz jak Tuomas) i chowająca się Paula Potem próbuję jakoś zwrócić Paulę w stronę obiektywu... I w końcu cudowna samojebka w pięknym stylu, na której wyglądam jak opóźniony wielbłąd na haju ♥ 6 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 2, 2013 Jak znajde to wstawie :D :D Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted December 2, 2013 Jill. Nie dość, że fotogeniczna, to jeszcze taka śliczna nawet bez makijażu. Osz ty zdrajco. I gdzie tu sprawiedliwość? Matka ładna, siostra ładna... Może ja jestem brzydka po ojcu? Ojcze, pokaż swoją twarz! ;) Nie :P Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 2, 2013 "opóźniony wielbłąd na haju" xDD padłam :D Nie jest tak źle, grunt to mieć dystans do siebie ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 2, 2013 Ja nie mam z tym problemu :)) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted December 2, 2013 Córko ma ♥ zdecydowanie wdałaś się w ojca. Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 2, 2013 Jill. Nie dość, że fotogeniczna, to jeszcze taka śliczna nawet bez makijażu. Osz ty zdrajco. I gdzie tu sprawiedliwość? Matka ładna, siostra ładna... Może ja jestem brzydka po ojcu? Ojcze, pokaż swoją twarz! ;) Jestem TYLKO fotogeniczna :P W dodatku jak pozuje, bo tak z suprajsa to o fuuuj XDDD Córko ma ♥ zdecydowanie wdałaś się w ojca. W mamunię teeż :*** Sami i Paula, wy piękne mordki!!! Sami cudownie Ci w takich włosach.I faktycznie masz coś z Tuo :P A samojebka... no cóż... PIERWSZA KLASA! XD Sama ma takie xDDDDD @ Scav, nie bądź taki. Chociaż połowa twarzyczki, albo nie wiem, noga. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 2, 2013 "opóźniony wielbłąd na haju" ♥ Fajne fociaszki, w końcu widzę Paulę (a raczej Jej 'kawałek') : D Jil ; o Na każdym zdjęciu wyglądasz inaczej ; o W ogóle. Ładnie bez makijażu :c Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 2, 2013 "opóźniony wielbłąd na haju" ♥ Fajne fociaszki, w końcu widzę Paulę (a raczej Jej 'kawałek') : D Jil ; o Na każdym zdjęciu wyglądasz inaczej ; o W ogóle. Ładnie bez makijażu :c A chcesz zobacztć fote z zaskoczenia? Nie chcesz. Wierz mi xDDD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 2, 2013 "opóźniony wielbłąd na haju" - Sami, kocham cię ♥ XD Fakt, dystansu do siebie do ci nie brakuje :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 2, 2013 Sami, Ty kołku, jutro będziesz martwa. Wredna Ty. Ach, idź już sobie. ; Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 2, 2013 Sami, Ty kołku, jutro będziesz martwa. Wredna Ty. Ach, idź już sobie. ;< I tak nie widać Twojej twarzy dokładnie, a jestem pewna, że jesteś śliczna! Widzę potenszal! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 2, 2013 "opóźniony wielbłąd na haju" ♥ Fajne fociaszki, w końcu widzę Paulę (a raczej Jej 'kawałek') : D Jil ; o Na każdym zdjęciu wyglądasz inaczej ; o W ogóle. Ładnie bez makijażu :c A chcesz zobacztć fote z zaskoczenia? Nie chcesz. Wierz mi xDDD Pewnie, że bym chciała! Ogólnie, to lubię paczać na Wasze ryjki < 3 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 2, 2013 Chyba nie mam takiego, wszystkie usuwam zaraz jak powstanie xD Ale poczekaj, moze znajdę u znajomych na fejsie, czy coś xD Znalazłam jak śpiewam do keczupu :D Pamiętam, ze to było "Bring me to life" XDDD Przy okazji poznajcie tez moich ludzi z roku: A tu nie wiem co się działo, naprawdę nie mam pojęcia xDDDDD Poznaliście mnie od brzydkiej strony. Spodziewajcie się tego w Poznaniu xD Bekaaaa 7 Share this post Link to post Share on other sites