Cela 59 Posted August 24, 2013 Pojawiły się w sprzedaży bilety na koncerty Tarji: https://www.ebilet.pl/szukaj.php?t=k&x=0&y=0&eq=tarja 2 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 24, 2013 Z tego, co widzę to bilet 100zł. 20 zł taniej niż podczas trasy promującej WLB. :) Szkoda, że w Poznaniu albo we Wrocławiu nie zagra - miałbym blisko. :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 24, 2013 Ooo... ciekawe. Może sie wybiorę, jeżeli tata mi w ostatniej chwili nie zestrajkuje. Ktoś się wybiera do Krakowa lub Katowic? Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 24, 2013 Szkoda byłoby to przegapić. :) Prawdopodobnie będę w Krakowie albo Katowicach :) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted August 24, 2013 Postaram się być w Warszawie. Mam jeszcze ponad rok, także powinno się udać ;). Oby było warto, a tak pewnie będzie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted August 25, 2013 Jest dość duże prawdopodobieństwo, że uda mi sie zjawić w Warszawie. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 25, 2013 Ja tez może do Warszawy pojadę :) i końcu zobaczę królową ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 26, 2013 Poznań oczywiście pominięty ;((( Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted August 26, 2013 Katowice, Idealnie :D Poczekam z 12 godzinek przed wejściem potem bieg na 100m i mam miejsce przy scenie :):) mam nadzieje że bilety szybko nie wyjdą bo chce go kupić dosyć późno Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted August 26, 2013 Wybieram się do najpewniej do Krakowa . Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted September 1, 2013 Będę, na 99% będzie to Kraków. Share this post Link to post Share on other sites
AnTarja 3 Posted September 30, 2013 Ja wybieram się do Łodzi, czy ktoś z was też się tam wybiera ? :) Ciekawe kiedy pojawią się bilety w normalnej sprzedaży bo przez internet to strach kupować, tyle się na ten temat słyszy. Nie mogę się doczekać koncertu :) Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted October 2, 2013 Ja na jakieś 80% będę w Łodzi no i w Warszawie na 100% :) Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted October 3, 2013 Bilet zakupiony czyli 100% Katowice. Share this post Link to post Share on other sites
AnTarja 3 Posted October 3, 2013 Agnees----ooo.... to szacun , że jedziesz na 2 koncerty :) Ja tylko do Łodzi się wybieram ale i tak się cieszę bo jeszczę nie byłam na żadnym z koncertów Tarji a ją uwielbiam :) Lester----Zakupiłeś pewnie przez internet ? czy są już normalnie w sprzedaży ? :) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted October 8, 2013 Ja sie pewnie wybieram ale jestem w trakcie zastanawiania, jeżeli dużo ludzi z tąd będzie to ja też sie tam pojawie :) szkoda by było ominąć takiego koncertu :) Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted January 20, 2014 Ja z chęcią wybiorę się na jeszcze jeden koncert Królowej. Wszystko zależy od lokalizacji, stanu konta i "naszej" większości. W każdym razie koszt wyjazdu do Lipska(2 klasa, couchsurfing)= koszt luksusowej wyprawy na koncert u nas (pociąg 1 klasa i hotel). Jeżeli 9.11 to Kraków to raczej tam bym jechał, ciężko w tygodniu będzie się wyrwać. Ewentualnie Katowice albo Łódź bo do "Stolycy" raczej nie dam rady(chyba, że pedolino uruchomią). Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted January 21, 2014 AnTarja co do biletu to https://koncertomania.ebilet.pl/bilety.php?id=77902 Share this post Link to post Share on other sites
AnTarja 3 Posted January 24, 2014 Lester-- Tylko jak już pisałam wcześniej nie kupuję nic przez internet, wolę pojechać do Łodzi i osobiście w Empik'u kupić :) aaa....tak przy okazji....fajne masz zdjęcie profilowe :-D Share this post Link to post Share on other sites
Sahara 159 Posted March 25, 2014 Bardzo prawdopodobne, że wybiorę się na koncert w Katowicach :> Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted June 10, 2014 Ja sobie bilet wczoraj zakupiłem a teraz odliczam dni 4 Share this post Link to post Share on other sites
Duduś 49 Posted October 18, 2014 Na 90% się wybieram na krakowski koncert. Akurat mam bardzo, bardzo blisko, więc się mogę przejść! Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted October 18, 2014 Ja sobie bilet wczoraj zakupiłem a teraz odliczam dni Zazdroszczę ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted October 19, 2014 Ktoś może wybiera się do Warszawy? :D Bo chętnie się z kimś spotkam. :) Share this post Link to post Share on other sites
Naevey 47 Posted October 19, 2014 9/10 może zdąże do Krakowa, mój brat tam studiuje, więc nie powinno być trudno (: Share this post Link to post Share on other sites