Milla 2534 Posted December 13, 2013 Jakie on ma fajne włosy na tym drugim zdjęciu :3 Tuomcio :happy: Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 13, 2013 Bo Floor ma ciemny blond zalatujący na kasztan, zależnie od tego, ile farby/jej resztek ma na włosach. Marcinku, widziałam te zdjęcia, ale jak tak na nie patrzę, to się zastanawiam, czy Tuomas jak jest czesany przez siebie czy przez jakąś stylistkę/fryzjerkę etc. ma strasznie naelektryzowane włosy. Bo na tych zdjęciach wyglądają te jego loczkofale całkiem ładnie, ale na tych z ostatnich wywiadów już okrrropnie. I w ogóle, stwierdzam, właściwie powtarzam stwierdzenie, że Tuomas ma szczupłe nogi. I że pasują mu wąskie spodnie - jeśli w ogóle można stwierdzić, że jakiemuś facetowi pasują rurki, to byłby to Tuo. Tylko on nosi takie spodnie, a my potem czekamy na małego "Holopka" i nic z tego nie wychodzi. xD Dobra, kończę ten wywód, bo zrobił się dziwny. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 13, 2013 Tuomas elegant :D Ps. Poczęstował by fajką :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 13, 2013 Czyżby z kulis sesji z tą panią fotograf, tą, tą? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 13, 2013 Chyba tak, bo poznaje koszulę. :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 14, 2013 Kocham uśmiech Tarji jest przeuroczy ♥ Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 14, 2013 Z Simone... Tak, szukałam zdjęć Tuo z braciszkiem. xD I jeszcze Tłoś Sparrow. EDIT: Jeszcze jedno z SiSi (nwm, czy było): 2 Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted December 15, 2013 Co to jest?! :V Tardża wygląda jak po wojnie ze swoją kosmetyczką :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 15, 2013 Za mocny makijaż, ale pięknie wygląda Tarji we wszystkim jest pięknie ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 15, 2013 Eee... No akurat na tym zdjęciu to wygląda, imho, niezbyt ładnie ;-; Zgroza ;-; Że też udało jej się tak oszpecić swoją osobę tą tapetą :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 15, 2013 Doro, SiSi i blond Floor taaka niewinna ;3 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 15, 2013 Awww, jakie słodkie, patrzcie na to: Podpisane jako Emppu z rodzicami i dwoma młodszymi siostrami. ;) To już podpisane po hiszpańsku czy jakoś dziwnie. I tak rozkminiam, czy to jego siostra, czy żona. xD Ooo, nie wiem, czy było, ale calkiem ładne: I taka rozkmina, kim jest ten dziwny gość z boku... Z tej dziwnej sesji z lodem... Jeszcze dziwniejsze zdjęcie. Nette i Tłoś wyglądają, jakby byli parą. xD ... Chciałam tego nie komentować, będąc ciekawa komentarza Emi, ale jakoś nie mogę się powtrzymać. Nette się drze, wszyscy odwracają wzrok, a Tłoś jakiś taki speszony... Reszta interpretacji należy do Was. xDD Nie wiem, czy było, ale to jest takie wymowne... Marco i butelki. ;) PS Tłoś i jego rapeface'y... ♥ 3 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 15, 2013 O, jeszcze znalazłam zdjęcie tej samej złotej płyty za Im, tym razem wcześniejsze, jeszcze z NW: 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 15, 2013 Na tym zdjęciu z "siostrą czy żoną", to ja bym obstawiała, że siostra... Ma takie hobbiciaste włosy :D A na tym z drącą się Anette, wspomniana wokalistka jest ubrana... no... dziwnie XD Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 15, 2013 Nette jeszcze nie wygląda tak źle z tymi opaskami na nogach, jak Marco w na wpół różowych spodniach. xD Epic Tłoś with his sexy keyboard... Tłoś władca wszechrzeczy ♥ (Znalezione wczoraj, podczas rozmowy z Emi) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 15, 2013 Ladies and gentlemen, przed wami Rapeface Wszechczasów ♥ Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 15, 2013 Lovely rapefaces of Tuomas Holopainen. ♥ Tego może nie skomentuję lepiej: Nawet w tym spojrzeniu kryje się rapeface: Dobra, koniec rapeface'ów. Na chwilę. xDD 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 15, 2013 Anette jaka tygrysica :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 15, 2013 Emppu i perkusja. ;) Śliczne... ♥ I znowu genialny rapeface: Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted December 16, 2013 To już podpisane po hiszpańsku czy jakoś dziwnie. I tak rozkminiam, czy to jego siostra, czy żona. xD To jest jego była dziewczyna.Spotykali się tak w 2005-2006 roku (tak sądzę bo jedyna ich zdjęcia pochodzą z tego czasu ) . Marco podnosi Emppu :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 16, 2013 Nightwish i After Forever :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 16, 2013 Tuomas Maestro Holopainen :) Mina Tuomasa mówiąca Anette znowu przekręciłaś tekst . :) I ostatnie :) Share this post Link to post Share on other sites