Sami 3171 Posted October 19, 2013 Czy ja mogę ten rysunek wrzucić na fejsbuka? :> Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 19, 2013 ABSOLUNTNIE NIE. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 19, 2013 NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! XDDD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 1, 2013 Przeglądając Moje Dokumenty, trafiłam na mój stary, pisany trochę na szybko, inspirowany czatem twór: "Litania do Trzech Przenajświętszych Włosów Adrianowych" Zmiłujcie się nad nami maluczkimi Wy, które lśnicie jaśniej niż wszystkie gwiazdy na niebie Któreście uosobieniem nieskalanego piękna Złociste bardziej od najczystszego złota W Was jest prawda najprawdziwsza I czyste światło Was miłujemy Wam ufamy Was czcimy Wam, o Najdoskonalsze O Wszechpotężne Ofiarowujemy nasze nędzne żywoty Nasze słabe ciała I dusze niedoskonałe W Waszą boską pieczę się oddajemy Na wieki wieków Amen. 2 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 1, 2013 Emi, jesteś chora na mózg. xD Ale miło jest się pośmiać przy takich tworkach. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 1, 2013 Emi, jesteś chora na mózg. xD Wiem :happy: Ale to przez Tatusia... To on napisał, że ma trzy włosy na głowie, no i ja i Invi... Zresztą, widziałaś, w kfiatkach jest XD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 7, 2013 Mój ostatni simsowy twór, domek letniskowy w Egipcie. (Nie wiem, czemu ten pusty pokój jest pusty. Ja go meblowałam. Tam jest kuchnia, stół i w ogóle A na screenie tego nie widać.) To jest to "trzecie piętro", nad nibypustym: A to jest nibypusty. Widoczek z nibypustego. I z boku... I balkon. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted December 8, 2013 Simy uduszą Cię za tak dużą ilość schodów xD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 8, 2013 Eee tam. Moja Febbie tyle się nałaziła w egipskich grobowcach, że takie maleństwo to dla niej, pff, lajcik :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 21, 2014 Dziś, jako, że pogoda panowała przecudna, cieplutko (chodziłam w t-shircie i cienkiej koszuli w kratę na wierzchu, a i tak momentami było mi za gorąco), wiosennie, ładnie, w ogóle cud, miód i malinki, a ja byłam od rana pełna energii, wybrałam się na krótki spacer po naszym lesie. Z aparatem mojej mamy, ma się rozumieć. Nie zrobiłam zbyt wielu zdjęć, bo bateria padła mi jakoś szybko, ale parę ich jest, więc podzielę się z wami tymi, które imho najfajniej wyszły :) Co o nich myślicie? ;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 21, 2014 Wygląda jakby to było lato nad morzem :) Piaszczysta droga, słońce, sosny. W ogóle nie widać, że to dopiero marzec i drzewa jeszcze łyse... Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 21, 2014 Zdjęcia są świetne bardzo mi się podobają. :) Bardzo lubię fotografie drzew przyrody. :) Kiedyś muszę u siebie w Dobromiejskim lesie porobić parę zdjęć. :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 21, 2014 Sami, lato nad morzem? Może i coś w tym jest... Pamiętam, jak się przedzieraliśmy z rodziną przez takie sosnowe lasy, żeby dotrzeć do plaży ^^ I faktycznie nie bardzo widać, że to marzec. Ale i ten dzień był taki niezbyt marcowy, ciepło jak w maju, słoneczko świeci... :) Marcin, dzięki :) Porób i pokaż :D Wy tam macie las? Gdzie? Bo mój jest pod samym domem, no, oddziela mnie od niego dwóch sąsiadów. Ale ty przecież nie mieszkasz na wiosce :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 23, 2014 Milla - uwielbiam 4 ostatnie zdjęcia. Zabawa ze słońcem :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 23, 2014 @Evi: dzięki, fajnie, że Ci się podobają :3 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 23, 2014 Uważam, że to świetny pomysł żeby dzielić się z innymi swoimi okolicami. :) Niektóre miejsca są naprawdę ciekawe i warte odwiedzenia. ;) Uwielbiam spacery w lesie, nad jeziorami itp. Potrafią być naprawdę odprężające i inspirujące. Mam nadzieję, że wrzucisz jeszcze jakieś foto z ciekawych miejsc w okolicy? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 23, 2014 @Adi: myślę, że wrzucę :) Miałam wziąć ze sobą aparat na rower (dziś zrobiłam "otwarcie sezonu kolarskiego 2014" :happy: ), ale w końcu pojechałam bez niego, bo by mi fruwał na szyi przy zjazdach i nie byłoby to za wygodne. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 20, 2014 Parę fotek z dzisiejszego spaceru (miałam iść w inne miejsce, ale mama się uparła, że mam się z nią przejść po szczaw). Było ich więcej, ale wiele okazało się nieudanych, bo znowu bawiłam się z fotografowaniem pod słońce, ale tym razem nie wychodziło tak fajnie, jak w ostatniej porcji zdjęć z tego tematu. Nic nie było widać przez to światło. Także ten... Oto moja fotograficzna amatorszczyzna, indżojcie! ;) 6 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 20, 2014 Zdjęcia z cieniami są genialne! :D Ale poprzednia porcja faktycznie chyba trochę bardziej udana :> Ale i tak jest okejka ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 20, 2014 Zdjęcia z cieniami są genialne! :D Dziękować, mi też najbardziej się podobają :) Fakt, poprzednie były troszku lepsze. Zobaczymy, jakie będą jutrzejsze, bo mam zamiar wybrać się w to miejsce, w które miałam iść dzisiaj. :> Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 21, 2014 Uwielbiam takie polno-leśne spacery. Cisza, spokój, świeże powietrze - idealnie. ;) A co to za cienie gigantów? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 21, 2014 Ja też... Znaczy, z jednej strony je kocham, a z drugiej cały czas się boję, że wlazę na jakiegoś pająka ;-; A cienie to ja z mamą w wersji slendermanowej. :3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 25, 2014 Nie bardzo wiedziałam, gdzie to napisać, więc piszę tu. Grzebiąc w czeluściach mojego komputera, bo muszę przerzucić na brata dysk wszystko, co chcę zachować, natknęłam się na niedokończony simsowy "kolaż" z painta. Kolaż z Wami. I chciałam Was zapytać, czy warto go dokańczać? :D 5 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 26, 2014 Trzeci post z rzędu... Do tego w temacie z własną radosną twórczością... Pszszszykre :D Chciałam Wam pokazać uroczą wampirkę Letycję Księżyc, którą stworzyłam dziś w simsach i która imho wyszła całkiem fajnie. Ma w sobie to coś. Przynajmniej dla mnie, a że ja mam dziwny gust, to może reszcie ludzkości nie będzie się to podobać :D A zatem... Ku chwale pasiastych rajtek! http://i.imgur.com/QCcsgwO.jpg http://i.imgur.com/9XP80sN.jpg http://i.imgur.com/iOzEyft.jpg Makijaż zmienia ludzi... I Simy. I wampiry. http://i.imgur.com/gpjDh4O.jpg http://i.imgur.com/mxWWBsJ.jpg http://i.imgur.com/hF7ZaQa.jpg Z mężem - wilkołakiem Likaonem - i kotką Morticią na "drugim planie" (wiem, nadaję im piękne imiona :>): http://i.imgur.com/n1jr0Bk.jpg 2 Share this post Link to post Share on other sites