Nightfall 809 Posted July 11, 2013 hahah, świetne, zrób więcej! :) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted July 11, 2013 Popłakałam się xD Chociaż powoli zaczynam się pojawiać kolejnych screenów ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted July 11, 2013 Chociaż powoli zaczynam się pojawiać kolejnych screenów ^^ Ha, ha - teraz to ja się uśmiałam. Nawet, jeśli tam miało być obawiać :P Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted July 11, 2013 Tak, dzięki za profesjonalną korektę :P Przynajmniej widać, że ze strachu się nawet plącze :P Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 11, 2013 Emi, toż to jest genialne :D Tylko dlaczego główny bohater nic nie pisze? Chyba mu przypomnę. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 11, 2013 Pewnie się załamał, że w tak młodym wieku został ojcem i dopiero teraz się o tym dowiaduje xD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 11, 2013 On już został ojcem miesiąc temu, w normalnych simsach :P Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted July 11, 2013 Takie zwykłe Simsy - a ile radości ;P Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted July 11, 2013 Milla przyznam świetny pomysł z tymi simsami, takie nasze alterego :P. Historia rodem z jakiegoś filmu i jeszcze znajomi ludzie są bohaterami. Czekamy na kolejne wieści z odległego Królestwa Dream Emporium xD. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 12, 2013 A oto kolejne parę(naście? dziesiąt?) screenów z naszego królestwa! :) Evi i trening u piratki (obowiązek). Najpierw było ćwiczenie min bojowych, potem walka wręcz (i kto tu kogo trenuje)... ...no i na końcu szermierka. Ten perfidny, piracki atak poniżej to Uderzenie Szkorbutu, powinniście się domyślić na czym polega. Scavenger lubi krakersy ;) A tak wygląda przekonywanie Simów do przejścia na piotreanizm ("Nawróć się, nawróć się, nawróć się, nawróć się, no naaaawróć się, to nawrócisz się?..."): "Badaj Wszechwidzącego". Invidia wygłasza kazanie. Ta pani z warkoczykiem to nasza zacna admin Beatka :) Invidia udziela Beacie "Łaski Wszechwidzącego". Beti i węgorz. Głoszenie prawd wiary. Invi "pisze z Wszechwidzącym", wyglądając przy tym jakby przed chwilą nawdychała się jakichś podejrzanych substancji. Gdybym był młotkowym... Milla i jej lutnia ^^: Milla pisze sztukę. Więcej wkrótce (jak ja nie lubię tego limitu ;_;). ;) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 12, 2013 Nie no jesteś genialna :-D ale czekam aż będę ja jako papuga :P Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 12, 2013 No ja oczywiście jestem najlepsza ^^ Emi, to jest świetne. No i gdzie nasz władca? Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 12, 2013 Nie mam z nim żadnych nowych screenów, do tego, co miałam wtedy, kiedy wam go wrzucałam, doszło tylko więcej screenów z Beą no i screeny z Millą, którą robiłam pierwszą misję, jak będę grać Jaśnie Panem to pojawi się trochę nowych :) Ale mam jeszcze trójkę "nieużywanych" bohaterów (Freyja, Sionqa i Maciek), a Adim grałam już sporo, także to może potrwać kilka misji :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 12, 2013 No, a ja? : ( Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 12, 2013 Emi, chodziło mi o to, że nasz władca się nic nie udziela :P Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 12, 2013 Invi, a tego to ja nie wiem :P Musisz mu pospamować na PW w tej sprawie. A w ogóle to chodź na skajpa. No, a ja? : ( Tobie też mam kazać być cierpliwą, mój młody padawanie? Jak skończę misję Beatki, która jest w toku, to zbuduję twój kościół i cię stworzę. Chyba że dostanę za mało Punktów Zasobów. Wytrwasz do tego momentu :P Macie kolejne 15 (rozpieszczam was dzisiaj), reszta wrzucona dziś na imgshacka będzie potem. Fotki z wystawiania pierwszej sztuki Milli. Węgorz v2. Z cyklu "Nawiązuję przyjaźnie :3" alias "Tuliiiimy!": Milla szuka inspiracji. Interakcje towarzyskie -> "Przyjazne..." -> "Przepychanka" Księżniczka Taiteilija I Waleczna (dziewczę z warkoczem). Triumf Taiteiliji. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 12, 2013 Pytałam, bo powiedziałaś, że masz jeszcze 3 bohaterów do wykorzystania i mnie tam nie było, to myślałam, że zapomniałaś XD Haha tuliiimy ♥ Księżniczka już dorosła i jest rudowłosa, na pewno nie po Adrianie hahahaha. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 12, 2013 Widać wpływ mamusi :P Pisałam o niewykorzystanych, nie nieistniejących ;) A nieistniejących jest dwójka. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 12, 2013 E tam, brakuje mi szczucia Szymkiem :( Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 12, 2013 Ty to byś chciał być na każdym screenie :P Ale dobra, w następnej partii będzie jeszcze jeden screen ze szczuciem. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 12, 2013 Po prostu inaczej zrozumialam, ale już się nie odzywam : P Szymek nie narzucaj nic autorowi, bo straci wenę! lol. Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted July 12, 2013 Ja też chciałabym być w tej historyjce xD Bardzo fajnie, można się pośmiać :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 12, 2013 Możesz mieć romans z kapłanką Nimf haha, albo być potomkiem papug xD Ale to wszystko zależy od autorki ^^ To tylko moje propozycje : D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 12, 2013 Haha xD czekam na więcej :P Naprawdę świetnie się to ogląda xD Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted July 13, 2013 To ja chyba też bym się zapisał :D Share this post Link to post Share on other sites