Maggie 338 Posted August 28, 2013 Dark, a szkoła? Wagary tak od razu? ;> Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 28, 2013 Jeszcze miesiąc, nie wiem jak wytrzymam. Nudzi mi się już i tęsknię za czubkami z roku ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Nami 1 Posted August 29, 2013 Na początku wylądowałam na 19 dni na obozie harcerskim - nie żałuję, to mój 5 obóz był (stąd to "Latam po lasach" - moja drużyna ma specjalizację lotniczą), potem na wymianę międzynarodową do Colorado (25 dni w sumie, razem z lotami), też w sumie spoko, a teraz sobie leniuchuję i tata wyciąga mnie na spinning, brrrr. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 30, 2013 Nami, a zdjęcia i konkretne przygody- poprosimy?:) Share this post Link to post Share on other sites
Nami 1 Posted August 30, 2013 Hmm, na moim drugim obozie zgubiłam drużynę (byliśmy na rowerach :D). Ale z tego obozu... Hmm, jak uda mi się znaleźć zdjęcia z tych przygód, to opowiem :). Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted August 30, 2013 Ja chciałem się pochwalić (w sumie nie ma czym xD), że zdałem poprawkę z matematyki nie wykorzystując warunku :D Nie uczyłem się nic, bo to matma i jej nie ogarniam, a tu proszę :D Aż chce się iść do szkoły ^^ Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 30, 2013 Gratuluję, każdy egzamin to megastres. Dobre takie zakończenie wakacji i pozytywne nastawienie do kolejnych edukacyjnych wyzwań:) Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted August 30, 2013 Megasters - dobrze powiedziane. Musieliśmy czekać 4h, aż nasza klasa będzie mogła wejść (byliśmy ostatni na liście)... Ale opłacało się w 100% ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted August 30, 2013 Wakacje się kończą, więc weszłam na stronę internetową swojej szkoły i dowiedziałam się, że wychowawstwo w mojej klasie obejmuje szkolna pedagog, której towarzystwa przez dwa lata unikałam i przez którą zrezygnowałam ze szkolnego wolontariatu, a nie wosowiec-tyran jak miało być na początku. Klasa zadowolona, a ja nie. Dobrze, że chociaż plan lekcji w końcu jakiś lepszy. I mamy najgorszą anglistkę w szkole. Ciekawy rok się szykuje. Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted August 30, 2013 Ja mam jeszcze miesiąc wakacji, ale mam we wrześniu od poniedziałku kurs wakacyjny, 2 tygodnie wykładów na powszechnie uwielbianą godzinę 7:30 :P Plusem tych wakacji jest fakt, że zarobiłem na koncert Tarji i trochę innych fajnych rzeczy pakując pastę do zębów :) Teraz niech tylko euro stanieje to kupię bilet na koncert i na pociągi. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 31, 2013 Huhuhu wczorajszy koncert był świetny ♥ Piotrek z zespołu Enej nie chciał mi się podpisać na ręce :< Ale mam podpisy 4 innych członków tego zespołu na zmiętym bilecie Przybiłam piąteczkę z Wojciechem Wojdą z Farben Lehre ♥ I w ogóle miał taką pozytywną energię i tak dobry kontakt z publicznością ... Przez chwilę miałam wrażenie, że śpiewa do mnie xD Na KSU już nie miałam sił, ale i tak coś pobawiłam. Siczka stał albo ze szlugiem, albo pił piwo xD Ale widać, że już nie ma takiej pary i sił :< A pod scenę to mi zeszło się przebić 3 dni i ksztowało mnie to wiele siniaków xD Share this post Link to post Share on other sites
Aktyde 9 Posted September 1, 2013 Ja na wakacje byłam na Eska Music Awards i muszę powiedzieć, że jeśli chodzi o występy i organizację to jestem średnio zadowolona. Straszny ścisk nie było czym oddychać, organizatorzy chyba nie byli przygotowani na takie tłumy... Skończyło się na tym, że nic nie widziałam i nie słyszałam, ale i tak zabawa była przednia ;D Po za tym odwiedziłam góry, a dokładniej okolice Szklarskiej Poręby oraz Wrocław, piękne miasto i od groma młodzieży, byli właściwie na każdym kroku ;o. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 7, 2013 Aktyde, foteczki są- poprosimy:) Ostatnie chwile wakacji dla studiujących- jak je spędzacie? Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted September 9, 2013 Trochę się spóźniłam ale nic - Jedno dniowa wyprawa do Krakowa (24.08) z tatą. Pierwszy raz w tym roku jechałam pociągiem ♥ i nowy dworzec w Głównym Krakowie. W galerii poszliśmy do muzycznego,zoologicznego i Saturna.W Saturnie popatrzyłam na gry a potem poszłam na książki ale nigdy tam nie dotarłam :P bo zapatrzyłam się na półkę Heavy Metal więc zostałam tam do końca. Wyszliśmy z Saturna i poszliśmy na rynek. Konie chciały mnie stratować i ogólnie dużo łaziliśmy i na lody a po drodze uświadomiłam sobie że kocham tych Anglików co do nas przyjeżdżają ( w dwóch sportowych sklepach) i jeszcze rzucił mi się w oczy sklep w bramie z tonami naszywek a tata za ten czas znalazł tam... ZEGAR NW :) A jak wracaliśmy do galerii to chyba słyszałam Fina.Po galerii jeszcze tak pochodziliśmy,w jednym obuwniczym znalazłam identyczne glany jak moje tylko droższe i kupiłam śliczną sówkę. Ale pociąg czekać nie będzie więc trzeba wracać i tak stanowczo za krótko. 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 9, 2013 Świetna minirelacyjka- no proszę fajny ten Twój tata, wyłowić perełkę? Kupiliście zegar? Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted September 9, 2013 Niestety nie może innym razem :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted October 10, 2013 No i po wakacjach już chwilę. Myślę, że można zamknąć temat ; ) Share this post Link to post Share on other sites