Milla 2534 Posted October 8, 2013 [video=youtube] ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted October 8, 2013 [video=youtube] Wprawdzie mało oglądam, ale myślę, że ten jest dobry. Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted October 9, 2013 Niemal nie oglądam klipów, więc tym razem postawię na coś, powiedzmy, alternatywnego: Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 9, 2013 [video=youtube] Chociaż powinnam tu wrzucić Sleeping Sun i wannę... :> Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted October 9, 2013 Teledysk do " Little Talks" jest świetny, ale jeszcze lepszy nakręcili do "King and a Lionheart" Dałabym to jako moją propozycję, ale po długim zastanowieniu wybieram piękny teledysk "Che civil wars" ♥ [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted October 9, 2013 Master - Bardzo efektowny (pewnie kosztowny) teledysk KoRna, tylko nieco monotonny. Izzy - Klasyka Gunsów, aczkolwiek teledysk bardziej zachwyci oddanych fanów. Milla- Piosenka jest świetna, ciekawy pomysł z ewolucją. Solvi- Niektóre ujęcia wbijają w fotel. Freyja - Nie znam tej grupy, ale zarówno piosenka jak i klip trafiają w mój gust. Chociaż w przeciwieństwie do KoRna, nie jest to teledysk wysoko budżetowy, został wykonany z pomysłem. Sami - Znam, znam choć piosenka dla mnie średnia, to teledysk zrealizowany z pomysłem. Jill- Klip bardzo wzruszający i pięknie nakręcony. Punkcik leci do Freyji. Wstrzeliłaś się w mój gust, tym klipem :) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted October 11, 2013 Jej, nie spodziewałam się i z tego wszystkiego kompletnie nie mam pomysłu co sobie zażyczyć. :confused: Ok, niech będzie tym razem tak: poproszę o dobry brytyjski rock/metal. Klasyka mile widz.. słyszana :cool: Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted October 12, 2013 Brytyjska klasyka[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1ojt4aAw2PQ Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted October 12, 2013 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted October 12, 2013 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Brethil 18 Posted October 13, 2013 No to klasyka rocka w niekoniecznie znanej odsłonie :-D. [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 13, 2013 Klasyka, powiadasz? Proszę bardzo :cool: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted October 13, 2013 :) [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6TM2QxqnJLQ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 13, 2013 [video=youtube] moja kochana brytyjska grupa ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted October 13, 2013 [video=youtube] Coś lekkiego ;). 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 13, 2013 [video=youtube] Coś lekkiego ;). [offtop]Ooo, lubię ten kawałek. ^.^[/offtop] Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted October 13, 2013 <łapie się za głowę> Tyle propozycji, że mogę mieć mały problem z wyborem :happy: No to jedziemy: Maciek - jak już klasyka, to o taką mi chodziło - coś czego mogę nie znać - plus za charakterystyczny klimat i flecik ^^ Przyjemny utwór, a kompozycja choć niekrótka, to nie ma w niej nudy. Jillian - Kojarzę jakieś numery Foster'ów, w tym i zaproponowany przez Ciebie - jest ok, przyjemnie się słuchało ale dla mnie nie ma w tym nic specjalnego. Nightfall - Kolejny z serii - juz skądś to zam XD Przyjemne, nie powiem, ale z alternatywnego rocka brytyjskiego, to ja w tym momencie zdecydowanie wolę Placebo (nie ma jak fiksacja :P ). Brethil - Freddie XD Queen live - nie ma co - mnie się to podoba ^^ Milla - no klasyk nad klasyki, ale to znane i... no ja w zapodaj poszukuję czegoś co mnie naprawdę zaintryguje ;) Dark - No tak, nie ma jak Led Zeppelin, miło poznać wreszcie coś więcej niż ich pierwszą płytę :D Ciekawa kompozycja i ten tekst i ta interpreteacja... ^^ Marcin - Znam, jako jeden z nielicznych numerów Kredek zresztą, lubię... ale znów - to nie było nic nowego dla mnie ;) Maggie - oho, po pierwszych dźwiękach jestem zaintrygowana, a po przesłuchaniu całości pozytywnie zaskoczona. Tylko czemu mam wrażenie, że już gdzieś coś podobnego słyszałam? Sami - Stonesi ^^ Przyjemne, ale tyle propozycji do wyboru... oj ciężko będzie. No tak, mam kilka faworytów, ale żadnego zdecydowanego... i powstaje mały problem... Ok, wygrywa... ... napięcie rośnie... Dark :D Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted October 13, 2013 Jeeeej, ale fajnie ! :D czego sobie zażyczyć .. hmm.. ja poproszę 'inną twarz' zespołu, który normalnie gra coś mocnego- czyli prościej, poproszę piękną balladę :) tutaj klasyki też miło widziane :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 13, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XPcgIsPZcBE Takie ode mnie :) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted October 14, 2013 [video=youtube] Polecam cały koncept album inspirowany komiksem "Spawn". ;) Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted October 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GQqOIvtxLGE - co prawda wiem, że też jesteś fanką tej grupy ale to tak rzadki numer, że może nie słyszałaś ;). Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 15, 2013 [video=youtube] Marilyn gra ostry industrialny metal, ale ta piosenka najspokojniejsza w jego dorobku :) Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted October 15, 2013 Postaraliście się, z początku nie wiedziałam, co wybrać, ale może teraz bez zbędnego pisania- najbardziej spodobała mi się propozycja.... Evi :) . Sama nie wiem czemu... po prostu taki kawałek właśnie był mi potrzebny. :) Share this post Link to post Share on other sites