Ares 1858 Posted May 14, 2014 No, to tak: Evi - Znam na pamięć tą piosenkę i bardzo lubię Disturbed daje takiego samego kopa jak KoRn. NightwishAnka - Kultowa piosenka dzieciaków KoRna uwielbiam twórczość Slipknota bardzo lubię ta piosenkę. :) Freyja - Dope nigdy ich nie znałem posłuchałem twojej propozycji i jestem bardzo zadowolony porządny power jak w KoRnie bardzo mi się to spodobało. :) Izzy - to był strzał w dziesiątkę znałem jedna piosenkę Alice In Chains " Would?", a to jest druga co poznałem dzięki tobie i chyba się wezmę za twórczość zespołu. Taiteilija - Pan Kaczmarski nagrał piosenkę przy, której można się wyciszyć i to mi się czasem przyda tekst bardzo fajny. prostreet94 - Abba moja ulubiona Abba. Znam to i uwielbiam. 98wercia - Nowa Epikia bardzo mi się spodobała ten kawałek jest bardzo ładny Simone świetnie się wokalnie rozwinęła. Simo - Nie przepadam za piosenkami z bajek, ale w tej piosence jest bardzo ładny fortepian. Nymphetamine - Swego czasu słuchałem Him i słuchałem tego kawałku na okrągło głos Ville jest niesamowity, ale wersja bez prądy jest magiczna. Sølvi - Papa Roach nic nie ma wspólnego z nu metalem, choć ta piosenka jest nawet energiczna, ale i tak brakowało mi tego czegoś porządnego co ma KoRn w sobie. Nightfall - Ta melodia jest magiczna wyciszyłem sie dziękuję tylko szkoda, że taka krótka. Milla - Hahahahah xD Gorillaz mam wspaniałe wspomnienia z tą piosenką. Wercia punkt leci do ciebie. :) Evi - 20 Freyja - 20 Sami - 13 Sølvi - 19 BlackSymphonia - 6 Maciek - 7 Pablito - 1 Nymphetamine - 8 Maggie- 7 Milla - 6 Jillian - 8 Dark - 4 Ares - 8 Nightfall - 5 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 3 Ivan - 1 PaulaEija - 1 Scavenger -1 Izzy - 4 Annaif - 2 Taiteilija - 1 prostreet94 - 1 Simo - 12 98wercia - 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted May 14, 2014 O kurde WYGRAŁAM (sorki :P) No więc tak poproszę Wasze ulubione soundracki lub utwory Z GIER :) Good Luck :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 14, 2014 Łapaj :) [video=youtube] Pogrzebałam trochę w muzyce do hirołsów numer trzy i pięć, w końcu zdecydowałam się na ten utwór. Imo jest bardzo przyjemny, a poza tym... :happy: 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted May 14, 2014 Jej mam tego mnóstwo . Niech będzie klasyk: [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZWuNf4gxwuM Mam wrażenie, że soundtrack z gier wydaje się wspanialszy, jeśli wcześniej się daną grę przetestowało - spędziło przy niej godzinkę, dwie, ekhm miesiąc :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 15, 2014 Ludkowie, to miały być soundtracki z gier :) Niektórzy nie doczytali, jak widzę :) (Teraz parę osób zmieni propozycje i mój utwór będzie miał większą konkurencję, ale co tam. Pomagam bliźnim, o :>) 1 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted May 15, 2014 Soundtrack z Emberwind - nie znalazłam samej muzyki. Lubię w to grać i słuchać tej muzyki chociaż jest prosta. 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 16, 2014 [video=youtube] Bastion najcudowniejsze miasto :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Mike 34 Posted May 16, 2014 Soundtrack z Morrowinda...tyle wspomnień, tyle czasu spędzonego przy tej melodii ♥ A ode mnie: [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 16, 2014 Earth 2160. Śliczna piosenka, uwielbiam ♥ W grę nigdy nie grałam. Kumpel grał. Usłyszałam ten kawałek i się zakochałam :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted May 18, 2014 Hmm myślę że już czzas żeby ogłosić wyniki. Najbardziej spodobała mi się propozycja (werbel proszę :P ) Simo. Punkt leci do ciebie :) Evi - 20 Freyja - 20 Sami - 13 Sølvi - 19 BlackSymphonia - 6 Maciek - 7 Pablito - 1 Nymphetamine - 8 Maggie- 7 Milla - 6 Jillian - 8 Dark - 4 Ares - 8 Nightfall - 5 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 3 Ivan - 1 PaulaEija - 1 Scavenger -1 Izzy - 4 Annaif - 2 Taiteilija - 1 prostreet94 - 1 Simo - 13 98wercia - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 18, 2014 Ojaaa :D Diana zapewniła mi zwycięstwo ♥ To ja poproszę... Piosenkę, z najbardziej kolorowym teledyskiem, jaki w życiu widzieliście :P Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 18, 2014 Proszę, podaję teledysk, wrażenia jak po grzybach czy czymś.. :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted May 18, 2014 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5VBF5px0U98 Tylko to mi przyszło do głowy! :D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 18, 2014 Koleżanka mi to ostatnio pokazała, to jest bardzo dziwne :ninja:. Nie wiem czy to najbardziej kolorowy teledysk ever, ale na pewno jeden z takich. [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 18, 2014 Rany, ile ja teledysków się naoglądałam, żeby coś wybrać :happy: BEP, Fergie, Pink, Outkast, The Darkness, Lily Allen, MJ... Wreszcie padło na Fatboy Slima: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 19, 2014 Bezkonkurencyjnie wygrywa Zuazen :D Myślałem, że nic nie pobije Avril i jej Hello Kitty, ale jednak :D Evi - 20 Freyja - 20 Sami - 13 Sølvi - 20 BlackSymphonia - 6 Maciek - 7 Pablito - 1 Nymphetamine - 8 Maggie- 7 Milla - 6 Jillian - 8 Dark - 4 Ares - 8 Nightfall - 5 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 3 Ivan - 1 PaulaEija - 1 Scavenger -1 Izzy - 4 Annaif - 2 Taiteilija - 1 prostreet94 - 1 Simo - 13 98wercia - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 19, 2014 To ja dziś bardzo ambitnie poproszę o piosenkę w tytule mającą "ogień" w dowolnym języku świata. Share this post Link to post Share on other sites