Nymphetamine 958 Posted February 4, 2014 To tak. Dużo z propozycji znam, takie jak EP, WT, NW, R+ Najbardziej spodobała mi się propozycja Freyi, Izzy i 'Samiego' : D Z tych co nie znam oczywiście, bo DYU czy Rammstein to uwieelbiam. Ostatecznie zastanawiałam się nad Izzy i Sami ... hm hm są całkiem inne. Nie mogę wybrać :c Nie wiem .. dobra, punkt leci do Sami. Ale propozycja Izzy jest równie dobra : ) Evi - 19 Freyja - 15 Sami - 11 Sølvi - 17 BlackSymphonia - 6 Maciek - 7 Pablito - 1 Nymphetamine - 8 Maggie- 6 Milla - 5 Jillian - 7 Dark - 4 Ares - 6 Nightfall - 4 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 1 Ivan - 1 Excalibur - 10 PaulaEija - 1 Scavenger -1 Izzy - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 4, 2014 Yay! :) Czego by tu sobie zażyczyć? Kończą mi się powoli pomysły... Dajcie coś, co ma w tytule słowo "I", albo po polsku 'ja' :) Ciekawe czo tam egocentrycznego wyciągniecie z otchłani internetów :> Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 4, 2014 Piosenka pewnie znana ale uwielbiam ja. Ale na pewno nie lubię abo nie przepadam za Mansonem :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 4, 2014 Może coś spokojniejszego? :> [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=DNjalZx16Lw Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted February 4, 2014 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e8YmnttGgho Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 4, 2014 [video=youtube] https://www.youtube.com/watch?v=UWlSw5Kb0dg&feature=youtube_gdata_player Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 4, 2014 Jak szybko i jak dużo! :) Co ja się będę dużo rozpisywać, Pesymista Solvi był świetny, Manson też, ale jednak dzisiaj wygrywają Stonesi. Izzy +1 : ) Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted February 5, 2014 To ja poproszę o jakiś hard rockowy kawałek. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 5, 2014 Pewnie będzie nienawidzę albo co za wokal albo za bardzo rozstrojone gitary ale zaryzykuję. Uwielbiam ta piosenkę daje kopa i wokal Johna świetny :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted February 5, 2014 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1XHcPYorSJw Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted February 5, 2014 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted February 5, 2014 No nie będe dawał klasyki typu juraje, bo pewnie znasz, za to Thunder mniej znany, ale bardzo dobry brytyjski hard rock. Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted February 6, 2014 Utwór Korna szczerze mówiąc średnio mi się podoba. Motley Crue zawsze spoko, ale ten kawałek już wcześniej znałem. Propozycja Excalibur brzmi dla mnie bardziej jak pop niż hard rock ;). Najbardziej przypadły mi do gustu propozycje Freyji i Maćka. Trudny to wybór, ale ostatecznie wybieram utwór Freyji. Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted February 6, 2014 Cieszę się, że propozycja przypadła do gustu :) I jeszcze tylko uzupełnienie zagubionej punktacji: Evi - 19 Freyja - 16 Sami - 11 Sølvi - 17 BlackSymphonia - 6 Maciek - 7 Pablito - 1 Nymphetamine - 8 Maggie- 6 Milla - 5 Jillian - 7 Dark - 4 Ares - 6 Nightfall - 4 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 1 Ivan - 1 Excalibur - 10 PaulaEija - 1 Scavenger -1 Izzy - 2 ________________________ Tym razem chciałbym poznać Wasze "zapętlacze" (kawałki odsłuchiwane najwięcej razy pod rząd) lub odtwarzane najczęściej. I jeden mały warunek do tego: nie chciałabym uświadczyć tam gitary elektrycznej :cool: Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted February 6, 2014 Przeważnie znasz me zapętlacze zbyt dobrze :P , więc dostaniesz jednego z "nowszych" [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 6, 2014 Oooo, to ja mam coś takiego. Ale pewnie znowu nie trafię w gust. Ja jestem taka nietrafna. xD [video=youtube] ♥ Share this post Link to post Share on other sites