Jillian 347 Posted September 28, 2013 No proszę, jakie cudowne propozycje! Scav - Całkiem przyjemne, ale te skrzypce takie jakieś mało skrzypcowate :) No i nieco przesadzili z tymi zgrzytami... czy co to jest. Freyja - Ale skrzypce, oj piękne! Evi - Paradise znają chyba wszyscy, ale tej wersji jeszcze nie słyszałam. Cudowne! Zdecydowanie mój faworyt jak na razie. Solvi - Ten początek trochę zbyt długi, ale cała reszta znakomita. Trochę kojarzy mi się z soundtrackiem do Bonda ^^ Sami - David Garrett, mistrz skrzypcowych coverów (marzę o duecie Garrett & Stirling). Znam, znam i uwielbiam :) Marcin - Fajne, ale nie do końca o to mi chodziło. Miała to być wersja instrumentalna :) Wygrała Evi :) Punktacja: Evi - 15 Freyja - 10 Simo - 7 Sami - 8 Sølvi - 10 BlackSymphonia - 6 Maciek - 6 Pablito - 1 Nymphetamine - 5 Maggie- 3 Milla - 2 Jillian - 4 Dark - 2 nightwishmaster666 - 2 Nightfall - 1 Evi, nie bądź taka dobra! Masz za dużo punktów :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 28, 2013 Evi, nie bądź taka dobra! Masz za dużo punktów :D Okej, wstrzymam się :rolleyes: może to dlatego, że lubię tę zabawę :P Poproszę o coś wesołego. Pozostawiam wam zupełną dowolność, ma być tylko pozytywnie i wesoło ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 28, 2013 [video=youtube] ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 28, 2013 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted September 28, 2013 [video=youtube] kocham to ♥ ♥ ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 28, 2013 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 1, 2013 Dzięki za wszystkie pozytywne propozycje. Miałam ciężki wybór, zwłaszcza przy dwóch ostatnich, ale ostatecznie wygrywa Jillian i Bałkanica (ach, ten teledysk nagrany w moim mieście ♥ ) i teraz ta nuta za mną chodzi :D Evi - 15 Freyja - 10 Simo - 7 Sami - 8 Sølvi - 10 BlackSymphonia - 6 Maciek - 6 Pablito - 1 Nymphetamine - 5 Maggie- 3 Milla - 2 Jillian - 5 Dark - 2 nightwishmaster666 - 2 Nightfall - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted October 1, 2013 Za mną też chodzi ^^ Tym razem ogłaszam konkurs na najciekawszy cover jakiejś znanej piosenki. Liczy się kreatywność wykonawcy. Mogą być instrumentale, akapella, obojętnie :D Liczę na oryginalne propozycje :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 1, 2013 Chyba najciekawszy jaki znam :D a przynajmniej pierwszy, który przychodzi i do głowy :P [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted October 2, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uXI1F3A_5RU Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 2, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fYW9GVDb4Pk Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted October 3, 2013 Marcin - spodziewałam się od Ciebie Korna, zastanawialam się tylko czy trafi na ABiTW czy coś mniej znanego, bo coverów mają całkiem sporo i jest w czym wybierać :D Ja najbardziej lubię ich wersję utworu "Layla" ♥ Solvi - Modern Talking ♥ Przezajebisty cover powiadam, bardzo oryginalny i do tego świetny teledysk. Uwielbiam Dziwactwa :D Evi - Najlepszy cover Gotye :D Kocham covery Walk off the earth. Jak zwykle świetnie się spisałas i teraz mam dylemat xD Freyja - wszyscy coverują "Enjoy the silence" ale chyba najlepszy cover należy do Lacuny Coil. Ich wersja jest idealna wręcz ♥ Ta też mi sie podoba, bo wokalista ma całkiem przyjemny głos, ale niewiele się tu dzieje. Sami - covery Lacuny Coil to cudeńka. W ogóle mają świetne kawałki. Jestem na TAK XD No i dylemat życia. Może wybiorę to, czego jeszcze nie słyszałam... Solvi, punkcik dla Ciebie :D Punktacja: Evi - 15 Freyja - 10 Simo - 7 Sami - 8 Sølvi - 11 BlackSymphonia - 6 Maciek - 6 Pablito - 1 Nymphetamine - 5 Maggie- 3 Milla - 2 Jillian - 5 Dark - 2 nightwishmaster666 - 2 Nightfall - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted October 3, 2013 O.o dzięki... ^^ Hmmm hmmm.... Nie mam pojęcia o co poprosić ._. (5 minut później...) Poproszę o jakieś wasze ostatnie odkrycie, co uważacie, że warto polecić :P Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted October 3, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y-xklT75Czs Polecam wsłuchać się w tekst :) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted October 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=259OfJOysjc Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 4, 2013 [video=youtube] LOL xDD Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted October 7, 2013 Duuużo tego ^^ nightwishmaster666 - para "kornowe" granie, jak dla mnie nie wyróżnia się niczym. Jilian - no, tu sobie gitarka choć przyjemnie pomykała na początku ^^ Nightfall - akurat znam i lubię Abraxas, zgadzam się, że to wykonawca godny polecenia ;) Maciek - nie wiem skąd Ty takie rzeczy wykopujesz :P chyba jednak wykonawcy z którego ten instrumentalista czerpie inspiracje są o wiele ciekawsi :P Freyja - nowy NIN ho ho ho :P chyba najlepsze czasy ma za sobą ._. mooonotonne to. Evi - poczucia humoru Ci nie brakuje, ale mnie uszy zabolały trochę niestety ^^ Nightfall +1 Evi - 15 Freyja - 10 Simo - 7 Sami - 8 Sølvi - 11 BlackSymphonia - 6 Maciek - 6 Pablito - 1 Nymphetamine - 5 Maggie- 3 Milla - 2 Jillian - 5 Dark - 2 nightwishmaster666 - 2 Nightfall - 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted October 8, 2013 Dzięki :) Dopiero teraz zauważyłam, że się udało. Pam, pam, pam...dziś sama nie wiem, czego chcę. Poproszę o utwór, do którego Według Was, został nakręcony świetny teledysk :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 8, 2013 Wiem znowu daje KoRna :) ale to jest świetne :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites