Guest Simo Posted August 13, 2013 Pierwsze, co mi przyszło na myśl xD Ta piosenka mi we łbie siedzi od kilku dni xD [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 13, 2013 Dobra, śmiejcie się, ale to mi przyszło do głowy xDDD [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 14, 2013 Czemu tylko dwie propozycje? :undecided: Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted August 14, 2013 Może za trudne życzenie? ;) Mi się jakoś groza z westernem nie ima :P Już pomijam to, że westernów kompletnie nie trawię i trudno byłoby mi coś takiego znaleźć. Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 14, 2013 Chciałam coś, co pasowałoby do "Mrocznej Wieży", nie koniecznie western :D To była tylko moja mała sugestia :) Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 14, 2013 Tak mi się teraz skojarzyło...tylko włącz od 24 sekundy, wtedy się zaczyna :) [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted August 16, 2013 Bo nam znów temat podumiera - są 3 propozycje, minęły 3 dni - czas wybierać ;) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 18, 2013 Przepraszam, nie było mnie w weekend :) Już wybieram. No więc, zbyt dużego wyboru nie mam, więc decyzja powinna być łatwa. Simo - klimat trochę jak w "Scaretale" xD Wybrażam sobie klauna albo jakiegoś psychola na wokalu, ale nie... to tylko wspaniały Sammet. Kocham Avantasie, kiedys miałam na ich punkcie lekką schizę ;p Ale czy pasuje do MW... hmmm... Evi - trochę mało mrocznie jak na MW moim zdaniem, ale w końcu to westernowy soundtrack :D Dark - Świetna instrumentalna wersja świetnego utworu :) Bardzo mi się podoba, a nawet PASUJE! Wyobrażam sobie ka-tet z Rolandem na czele przemierzających Jałowe Ziemie. Świetny wybór :) Punkcik wędruje zatem do Dark. Evi - 12 Freyja - 9 TheEscapist - 7 Sami the Owl - 7 Sionqa - 9 BlackSymphonia - 6 Maciek - 5 Pablito - 1 Nymphetamine - 3 Maggie- 2 Milla - 2 darkwondersx - 1 Jillian - 2 Dark - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 18, 2013 Oooo jak miło :D. Hmm.. To ja poproszę może jakieś utwory, w których melodie na akustycznej gitarze są ciekawie i pięknie poprzeplatane z konkretnymi riffami :-D . Tak btw darkwondersx i Dark to ta sama osoba (zmieniłam nick ^^), więc punktacja ma się tak: Evi - 12 Freyja - 9 TheEscapist - 7 Sami the Owl - 7 Sionqa - 9 BlackSymphonia - 6 Maciek - 5 Pablito - 1 Nymphetamine - 3 Maggie- 2 Milla - 2 Jillian - 2 Dark - 2 :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 18, 2013 Wybacz moją ignorancję i brak słuchu, ale dla mnie coś tam brzmi jak akustyk. Mogę się mylić :P I kompletnie nie mam innego pomysłu w tej chwili, a ten utwór katuję już dobre dwa tygodnie więc pierwszy przyszedł mi do głowy ♥ [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 21, 2013 Myślę i myślę... i myślę. I jednak chyba pierwsza myśl jest najlepsza :D Może się nie przeplata tak często jak w propozycji Evi, ale jednak XD [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TUHFfR8hWcA Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 21, 2013 Czeekam i czeeekam, a tu dopiero dwie propozycje :D Coś ciężko ostatnio idzie ta zabawa :D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted August 23, 2013 Żeby nie było tak pusto to i ja coś dam :undecided:. Nie znam się, kompletnie się nie znam, ale pierwsze co i przychodzi do głowy to to: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 23, 2013 Też się na tym nie znam, ale wrzucę ten wspaniały utwór: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 23, 2013 No i pięknie, są propozycje, jest w czym wybierać ^^ Wrzuciliście same klasyki, dlatego ciężko będzie mi się zdecydować .. @Evi- akustyka tu nie ma, ale jest to, co chciałam czyli coś delikatnego przeplatanego z czymś mocniejszym. :) @Jillian- sposób Metallici na balladę= delikatna zwrotka i konkretny refren, albo na odwrót- wiedziałaś, co wybrać. :D @Maggie- Może i się nie 'przeplata', ale też jest tu coś czego szukałam, bo na końcu utwór się rozkręca i słychać ciekawą solówkę (kocham tę piosenkę ♥ ). @Nightfall- No klasyk nad klasykami, wiesz co dobre ^^. Hmmm chyba najlepiej poradziły sobie Maggie i Jillian, co nie zmienia faktu, że naprawdę ciężko mi wybrać idealną piosenkę z tych 4... aleeee punkt wędruje do... Maggie, bo podeszła do mojej zachcianki w ciekawy sposób :). Evi - 12 Freyja - 9 TheEscapist - 7 Sami the Owl - 7 Sionqa - 9 BlackSymphonia - 6 Maciek - 5 Pablito - 1 Nymphetamine - 3 Maggie- 3 Milla - 2 Jillian - 2 Dark - 2 :) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted August 23, 2013 Oh jej, wygrałam! :) To ja poproszę coś w stylu, eeee... jakiś energetyczny rock/metal. Nic przygnębiającego, tylko coś z kopem. No wiecie o co mi chodzi xD. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 23, 2013 Ostatnio też to katowałam ;) daje mi potężnego kopa :P [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 23, 2013 [video=youtube] ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 23, 2013 Energetyczny, powiadasz? Hm, no to łap :D [video=youtube] To kolejna fińska piosenka której zamierzam nauczyć się na pamięć :3 Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 23, 2013 Proszę się spokojnym początkiem nie zrażać ! Potem przynajmniej mi daje fajną energię i kopa. :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 24, 2013 Taki tam country metal. Zastanawiałam się jeszcze nad dwoma, ale w końcu niech będzie to ;) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 24, 2013 Dość ogólnie napisane : D edit. ZMIENIAM PIOSENKĘ :D Kocham się w njej ostatnio *.* [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Umentho 13 Posted August 24, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W57siDbL0sg Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted August 24, 2013 Tyle świetnych propozycji i co wybrać? Wszystkie bardzo mi się podobały, nie chcę mi się każdej opisywać, ale musicie wiedzieć, że znakomicie się spisaliście :D. Najbardziej przypadły mi do gustu utwory Jillian i Milli. A jako, że Teqilę kojarzyłam, to punkt dla Jill :). I nasza punktacja: Evi - 12 Freyja - 9 Simo - 7 Sami the Owl - 7 Sionqa - 9 BlackSymphonia - 6 Maciek - 5 Pablito - 1 Nymphetamine - 3 Maggie- 3 Milla - 2 Jillian - 3 Dark - 2 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 24, 2013 ♥ Ogłaszam konkurs na najlepszy REMIX piosenki metalowej / rockowej :D Share this post Link to post Share on other sites