Adrian 3317 Posted April 21, 2013 Dziś perkusista Nightwish, Jukka Nevalainen, obchodzi swoje 35 urodziny! Zgodnie z naszą tradycją wysłaliśmy wraz z zaprzyjaźnionym fc - Oceansouls of America - kartkę dla Juliusa :) Wszystkiego najlepszego, Jukka! A Wy, za co go cenicie, podziwiacie? ;) Podzielcie się! 4 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 21, 2013 Ja ... za całokształt. Oraz za to, że denerwuje jedną osobę, co mnie bardzo odpowiada :D Wszystkiego najlepszego Jukka ! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 21, 2013 W końcu. Ładny plakat, Adrianie. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 21, 2013 Za skromność, za którą się kryje świetny gość. Bardzo dobry perkusista i świetna postawa sceniczna. Lubię jego naturalność, która wyróżnia go spośród wielu artystów. Uwielbiam tradycyjną i charakterystyczną zabawę pałeczkami. Ogólnie Jukka nie budzi kontrowersji- jego się po prostu lubi:) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 21, 2013 Wspaniały element zespołu. Najlepszego :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 22, 2013 nie jestem jakąś wielką fanką, nie interesuję się specjalnie życiem prywatnym czy plotkami o członkach zespołu. jednak nie sposób uniknąć wszystkich... Tuomas jest dla mnie taką "divą", która musi wokół siebie zrobić dużo szumu :P (proszę na mnie nie krzyczeć, ja go tak odbieram), wokalistki kojarzy się chyba zawsze, bo wysuwają się na pierwszy plan. Marco też kojarzę, głównie chyba dlatego, że użycza swojego głosu. a Jukka i Emppu? szczerze mówiąc nawet nie wiedziałam, że ktoś taki jest częścią NW zanim tu trafiłam :P osoby nie wyróżniające się, nie przyciągające uwagi. co prawda drummer w większości zespołów pozostaje w cieniu chociaż to jedna z najważniejszych postaci w zespole. i chyba to dobrze. trzeba mieć sporo siły żeby walić w te bębny :P więc nie można ich marnować na robienie wokół siebie zamieszania :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted April 23, 2013 Fajny plakat! Za całokształt lubię Jukkę.Jest bardzo dobrym perkusistą ,popisuję się pałeczkami,ciche dopełnienie zespołu no i lubi bandany :) .Wszystkiego Najlepszego! Share this post Link to post Share on other sites