Kuolema666 518 Posted September 14, 2014 "Metal polo" to może być ciekawe. :P Ja się śmieje z siebie i swojego zróżnicowanego gustu muzycznego. Błędne koło według Kuolemy metal, rock, klasyka, punk. Czasami inne gatunki, ale wtedy tylko fińscy wykonawcy. :) Jednak dziś jakoś mam dzień na Nightwish, od czasu kiedy pod Joasią gdzieś w proponowanych wyskoczyło właśnie to. :) [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 14, 2014 To ja zmienię Kuolci nastrój ;) Ta barwa growlu mnie normalnie fascynuje, brzmi jak dwa w jednym. Ma Sven gardło, oj ma :-D [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 14, 2014 [video=youtube] Uwielbiam tą piosenkę. :D Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 14, 2014 Vaari, każdy growl jest fascynujący. :) Sama kiedyś zajmowałam się tym rodzajem śpiewu, ciekawe w jakim teraz jest stanie. Od roku growl to nie mój świat jakoś nie możemy się z nim spotkać. :D Taka sytuacja z życia wzięta, nie ma jak pochodzić po rynku w Toruniu i pośpiewać. Growl spoko, piosenka The Agonist spoko. Idzie mama z dzieckiem, dziecko się jej pyta czy to pan czy pani i pokazuje na mnie. :P Mama mówi że pan, od tego czasu zaczęłam dostrzegać swoje męskie cechy. :P Tak w ogóle, mówiąc o The Agonist :-D [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 14, 2014 The Agonist :P A u mnie sofcik sprzed 27 lat. Rush jest taki jakiś "jasny" jakby się świecili w tej swojej muzyce. Neil miał przedwczoraj urodziny (62). Jeżeli macie ochotę posłuchajcie La Villa Strangiato, utwór z 1978 roku, który technicznie stał się wzorem dla wielu z Larsem Ulrichem, Jamesem Hetfieldem i Kirkiem Hammetem na czele (jest w martwym wątku AOR). [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 14, 2014 Od godziny maltretuję TPATP, a nawet tej piosenki nie lubię... I tylko wersja z Made in Hong Kong. Żadna inna. [spotify] [/spotify] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 14, 2014 Pokrzyczeć z Marco trzeba, a gardło chore. :-( [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 15, 2014 The Rasmus- In the Shadows ♥ Dawno nie słuchałam :) Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 15, 2014 Bo każdy dzień trzeba zacząć z przytupem. :) [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 15, 2014 [video=youtube] Poznałam ten kawałek wczoraj przez osu. Muszę powiedzieć, że chwytliwe toto jak cholera *.* (Tak na marginesie, te komentarze w stylu "I'm 5 and I like this" są takie durne... No fajnie, ale kogo to obchodzi? Drodzy autorzy takich komentów, jeśli myślicie, że reszta świata wpadnie w zachwyt nad tym, jaki to Wasz gust muzyczny jest oryginalny i inny od gustów rówieśników, to jesteście w błędzie. Coś takiego tylko irytuje.) Share this post Link to post Share on other sites
Duduś 49 Posted September 15, 2014 Lubię ten głos. [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 15, 2014 Szukając piosenek o sobie wpadłam na Tarje. :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 15, 2014 Kuolemo, skąd w Tobie tyle inspiracji? Zaiste ciężko uwierzyć żeś jeszcze Berbeć :-D Dobre rady od wujka Ozzy'ego, naprawdę niezły tekst. [video=youtube]http://youtu.be/jAh_SCjCh8A Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 15, 2014 Vaari, chyba chciałeś powiedzieć berbeć w metryce. :cool: Kuolema dalej zagłębia się w swoją duszę. Tym razem czas na Floor. :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 15, 2014 Co za Dzieciak ;) Do nastrojowego kompletu. Przez Kuolemę vaari też dzisiaj już tylko Podłogę zaliczy muzycznie :-D [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 15, 2014 Kuolema foch za nazwanie dzieciakiem, Vaari zły. :P Ale nadal przez swoją podróż po sobie, słucha podłogi. :) [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 15, 2014 Vaari przeprasza, foch uzasadniony :cool: W ramach zadośćki cover od Floor, przyda się Kuolemie na najbliższe szybowce ;) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 15, 2014 [video=youtube] Dla mnie najlepsza z tej płyty :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 15, 2014 Oj z następnymi szybowcami to będzie ciężko bo zdrowie nie lubi Kostuniu. Trochę bardziej niż zawsze. Dobra, koniec bo ktoś zaraz nakrzyczy że w komentarzach gadamy. Teraz czas na kolejną piosenkę z cycku "Kostunia szuka siebie w muzyce". [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uad0gZN8KXs 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 15, 2014 Teledyski Ozzy'ego są zwykle z premedytacją kiczowate. A tutaj jeden z chwalebnych wyjątków. Dziadzio i wnuki, też niezłe diabełki :-D [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 15, 2014 Mój ukochany duet. Jonathan Davis i Robert Smith. ♥ [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 15, 2014 Niesamowita kreatywna playlista na spotify. Genialna, ciekawa, fajnie ułożona. :D [spotify]https://play.spotify.com/user/spotify/playlist/3FUxUypvSlpuuQhoC0xKJU[/spotify] Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 15, 2014 Uwielbiam duszka. \m/ [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9vL9zCFpv-0 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 15, 2014 Elize, mogłaś śpiewać w NW, a wy gracie takie coś! Wstyd. :< [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_WdpmjnIl_A Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 15, 2014 [spotify]spotify:album:4X31KgSWm7phaB0kAKKzgs[/spotify] Paulo, to przez Ciebie :happy: Share this post Link to post Share on other sites