Taiteilija 2754 Posted August 20, 2014 [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 20, 2014 Jako że ostatnio postanowiłam unikać wszelkiego grania na instrumentach. Uznałam że posłucham jak ktoś to robi. :) [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 20, 2014 @up: Mozart zawsze spoko :D Kocham ten utwór :3 Dobrze się go nuci :3 W tej chwili słucham tego samego, co Kuo. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 20, 2014 [spotify]spotify:album:1jcVHOTgDFDb5nLh2wTCaR[/spotify] Moje drezdeńskie laleczki :3 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 21, 2014 Akurat "Eine kleine Nachtmusik" poznałam jak miałam 5 lat. Pamiętam jak kazał mi to grać mój nauczyciel gry. Ja na niego patrzę takim przerażanym wzrokiem. Biednego małe dziecko nie nadąża nad tempem utworu. Teraz jak pomyślę że miałam problem z tą kompozycją to mam ochotę się śmiać. :) To też mi się kojarzy z moimi podbojami fortepianu, ale to już jak byłam dużo starsza. :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted August 21, 2014 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 21, 2014 [video=youtube] :D Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 21, 2014 Kocham wszystkie wykonania Floor, ale to po prostu miażdży. :) Końcówka najlepsza. :3 [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted August 21, 2014 Kocham wszystkie wykonania Floor, ale to po prostu miażdży. :) Końcówka najlepsza. :3 [video=youtube] To jest dla mnie najlepszy występ Floor. :) Słucham tego od kilku miesięcy codziennie. I jeszcze mi się nie znudziło. I słucham tego samego :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 21, 2014 To je dobre! Od czasu The Devin Project, który odkryłam w jakimś czerwcu czy maju, nie słuchałam dobrego metalu. No, oprócz NW i innych mi znanych. Ale nic nowego. Aż do tego. To jest HIM w wersji bardziej heavy i już mi się podoba :) [spotify] [/spotify] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted August 21, 2014 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xUYW7xBeuQc 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 21, 2014 Kocham wszystkie wykonania Floor, ale to po prostu miażdży. :) Końcówka najlepsza. :3 [video=youtube] To jest dla mnie najlepszy występ Floor. :) Słucham tego od kilku miesięcy codziennie. I jeszcze mi się nie znudziło. I słucham tego samego :D Ja mam jakieś dziwne nawyk. Słuchanie tego na połowie głośności, na samą końcówkę ustawiam na maska. I po prostu mózg na ścianie. xD 3 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted August 21, 2014 Kocham wszystkie wykonania Floor, ale to po prostu miażdży. :) Końcówka najlepsza. :3 [video=youtube] To jest dla mnie najlepszy występ Floor. :) Słucham tego od kilku miesięcy codziennie. I jeszcze mi się nie znudziło. I słucham tego samego :D Ja mam jakieś dziwne nawyk. Słuchanie tego na połowie głośności, na samą końcówkę ustawiam na maska. I po prostu mózg na ścianie. xD Hmm. Mówiąc o końcówkach to jednak ta jest u mnie ez aequo na 1 miejscu :) [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 21, 2014 Kocham wszystkie wykonania Floor, ale to po prostu miażdży. :) Końcówka najlepsza. :3 [video=youtube] To jest dla mnie najlepszy występ Floor. :) Słucham tego od kilku miesięcy codziennie. I jeszcze mi się nie znudziło. I słucham tego samego :D Ja mam jakieś dziwne nawyk. Słuchanie tego na połowie głośności, na samą końcówkę ustawiam na maska. I po prostu mózg na ścianie. xD Hmm. Mówiąc o końcówkach to jednak ta jest u mnie ez aequo na 1 miejscu :) [video=youtube] Zdecydowanie, ta końców wygrywa. :3 Ale Romanticide miejsce drugie. :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 22, 2014 [spotify]spotify:track:1FeWvdrbzrEKQcEWgR3elm[/spotify] There is this thing that's like touching except you don't touch Kocham ten utwór :3 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 22, 2014 Jak ja to kocham. ♥♥ [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uFZoSKDzCPE Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted August 22, 2014 [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 22, 2014 Jak ja to kocham. ♥♥ [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uFZoSKDzCPE Śpiewałyśmy to z Invusią na karaoke! HEPILIDYLHEPILIDYLHEPILIDYLBUZER :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 23, 2014 Po wczorajszym "Happy Little Boozer" przyszedł czas na coś spokojniejszego. [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted August 23, 2014 Tarja Turunen- Darkness ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 23, 2014 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted August 23, 2014 Kocham wszystkie wykonania Floor, ale to po prostu miażdży. :) Końcówka najlepsza. :3 [video=youtube] To jest dla mnie najlepszy występ Floor. :) Słucham tego od kilku miesięcy codziennie. I jeszcze mi się nie znudziło. I słucham tego samego :D Ja mam jakieś dziwne nawyk. Słuchanie tego na połowie głośności, na samą końcówkę ustawiam na maska. I po prostu mózg na ścianie. xD Hmm. Mówiąc o końcówkach to jednak ta jest u mnie ez aequo na 1 miejscu :) [video=youtube] Zdecydowanie, ta końców wygrywa. :3 Ale Romanticide miejsce drugie. :) [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5EeDG9NoO04 Ghost Love Score, Romanticide, Song Of Myself Trójca przenajświętsza : )[/php] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 23, 2014 To jest dla mnie najlepszy występ Floor. :) Słucham tego od kilku miesięcy codziennie. I jeszcze mi się nie znudziło. I słucham tego samego :D Ja mam jakieś dziwne nawyk. Słuchanie tego na połowie głośności, na samą końcówkę ustawiam na maska. I po prostu mózg na ścianie. xD Hmm. Mówiąc o końcówkach to jednak ta jest u mnie ez aequo na 1 miejscu :) [video=youtube] Zdecydowanie, ta końców wygrywa. :3 Ale Romanticide miejsce drugie. :) [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5EeDG9NoO04[/video] Ghost Love Score, Romanticide, Song Of Myself Trójca przenajświętsza : ) Zdecydowanie się zgadzam. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 23, 2014 Ja mam jakieś dziwne nawyk. Słuchanie tego na połowie głośności, na samą końcówkę ustawiam na maska. I po prostu mózg na ścianie. xD Hmm. Mówiąc o końcówkach to jednak ta jest u mnie ez aequo na 1 miejscu :) [video=youtube] Zdecydowanie, ta końców wygrywa. :3 Ale Romanticide miejsce drugie. :) [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5EeDG9NoO04[/video] Ghost Love Score, Romanticide, Song Of Myself Trójca przenajświętsza : ) Zdecydowanie się zgadzam. :) Przestańcie z tą cytatową incepcją, bo mi się przez to temat nie chce ładować. lol. xD Znaczy ładuje się, ale wolniej niż inne. ;< A ja słucham muzyki z gatunku nieokreślonego, coś w stylu soul trip hop. Czy coś. Jest mega :) [spotify] [/spotify] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 24, 2014 Coś mnie wzięło na demówki Nw. :-D [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites