Freyja 228 Posted January 27, 2015 [spotify]spotify:track:5uNgcnTnfeZEmVqRjEZtEu[/spotify] Mhmmm, fajne to jest ^^ Ofkorz :-D [spotify]spotify:track:19yCENrdjkdpQFge97tz7k[/spotify] Tekst, tekst ♥ Może nic w nim nadzwyczaj poetyckiego, ale: "Nothing makes my heart beat like a beauty of science…" Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 28, 2015 [spotify]spotify:track:5uNgcnTnfeZEmVqRjEZtEu[/spotify] Mhmmm, fajne to jest ^^ Ofkorz :-D [spotify]spotify:track:19yCENrdjkdpQFge97tz7k[/spotify] Tekst, tekst ♥ Może nic w nim nadzwyczaj poetyckiego, ale: "Nothing makes my heart beat like a beauty of science…" Tekstów nie czytałam... Czyli że warto? :D [spotify]spotify:track:3N2UhXZI4Gf64Ku3cCjz2g[/spotify] Znam to od wczoraj. I katuję. Ustawiłam sobie w spotify na powtarzanie. Omnomnomnomnomnomnoooom. *.* (Btw, znowu musiałam wstać rano... Tak bardzo ferie :x) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted January 28, 2015 :-D:-D [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 28, 2015 [spotify]spotify:track:7m4nLjN0SOZSYJr8tsquQb[/spotify] ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 28, 2015 Extra duet. ♥ Simone mogłaby na jednym koncercie Nw zaśpiewać razem z Floor mmmmmmm.... niech pomyślę.... Ghost Love Score. :D [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JB6K_3bVnqo 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 28, 2015 [spotify]spotify:track:7i20FzFBNU1iTQLrnvSWWk[/spotify] Spam spam ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 28, 2015 Uwielbiam ten album. :3 A co jest najśmieszniejsze, że Tarja tez go lubi. :D [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LxD2JNRFED8 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted January 28, 2015 [video=youtube] Dopiero po koncercie odkryłam, zabójczość tego utworu. Dla mnie numer jeden zaraz obok "Kingdom of heaven" ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted January 28, 2015 Tekstów nie czytałam... Czyli że warto? :D No raczej :cool: [spotify]spotify:track:3N2UhXZI4Gf64Ku3cCjz2g[/spotify] Znam to od wczoraj. I katuję. Ustawiłam sobie w spotify na powtarzanie. Omnomnomnomnomnomnoooom. *.* (Btw, znowu musiałam wstać rano... Tak bardzo ferie :x) Mmmmmmmm :-D Mezzanine też całe polecam ^^ Pamiętam, że jak zabierałam się za MA, to też jakoś tak powyższy utwór mi szybko się wkręcił. [spotify]spotify:track:6ggJ6MceyHGWtUg1KLp3M1[/spotify] Jak przyjemnie :devil: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 28, 2015 Tekstów nie czytałam... Czyli że warto? :D No raczej :cool: [spotify]spotify:track:3N2UhXZI4Gf64Ku3cCjz2g[/spotify] Znam to od wczoraj. I katuję. Ustawiłam sobie w spotify na powtarzanie. Omnomnomnomnomnomnoooom. *.* (Btw, znowu musiałam wstać rano... Tak bardzo ferie :x) Mmmmmmmm :-D Mezzanine też całe polecam ^^ Pamiętam, że jak zabierałam się za MA, to też jakoś tak powyższy utwór mi szybko się wkręcił. [spotify]spotify:track:6ggJ6MceyHGWtUg1KLp3M1[/spotify] Jak przyjemnie :devil: "Mezzanine" już przesłuchałam w całości wczoraj. I tamten kawałek mnie uzależnił. Chociaż inne też niczego sobie, np. "Dissolved Girl" to jeden z moich faworytów, i "Black Milk"... Wrócę jeszcze do tej płyty, bo po jednym przesłuchaniu to się słabo pamięta te wszystkie piosenki. [spotify]spotify:track:45vCyInkUWPDqRs8Q7I3X6[/spotify] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted January 28, 2015 "Mezzanine" już przesłuchałam w całości wczoraj. I tamten kawałek mnie uzależnił. Chociaż inne też niczego sobie, np. "Dissolved Girl" to jeden z moich faworytów, i "Black Milk"... Wrócę jeszcze do tej płyty, bo po jednym przesłuchaniu to się słabo pamięta te wszystkie piosenki. [spotify]spotify:track:45vCyInkUWPDqRs8Q7I3X6[/spotify] Nie no jasne, to zrozumiałe. Też za pierwszym przesłuchaniem musiałam w tym "osiąść", że tak powiem. Ale potem jest tylko coraz lepiej ^^ "Bloodsport" ♥ ♥ ♥ Może Sneaker Pimps, to nie IAMX, ale akurat ta ich ostatnia płyta jest mu najbliższa. No i głos Chrisa :-D Share this post Link to post Share on other sites
Lars 1 Posted January 28, 2015 (...) Mmmmmmmm :-D Mezzanine też całe polecam ^^ Pamiętam, że jak zabierałam się za MA (...) Bodajże "Pi" i "Matrix" są z muzyką MA. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 28, 2015 Nie no jasne, to zrozumiałe. Też za pierwszym przesłuchaniem musiałam w tym "osiąść", że tak powiem. Ale potem jest tylko coraz lepiej ^^ "Bloodsport" ♥ ♥ ♥ Może Sneaker Pimps, to nie IAMX, ale akurat ta ich ostatnia płyta jest mu najbliższa. No i głos Chrisa :-D Czyżbyś lubiła kolejny utwór, na którym ostatnio się zapętlam? Fruuuuuja ♥ Chrisa męczę równo. Słuchałam go już od paru miesięcy (tylko ajemeksów, Sneaker Pimps dopiero zaczęłam kilka dni temu), i to całkiem sporo, ale teraz jakoś tak mnie strasznie wzięło, że... Ech, bo on jest taki wspaniały, i zdolny, i przystojny, i tak pięknie śpiewa, i w ogóle ^^ W tej chwili znowu słucham K+S. Leci "Skin Vision". Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted January 28, 2015 Bodajże "Pi" i "Matrix" są z muzyką MA. To jak już ciekawostkami lecimy - dziś się dowiedziałam od cioci Wikipedii, że w czołówce House'a leciało to: [spotify]spotify:track:67Hna13dNDkZvBpTXRIaOJ[/spotify] Lol, że człowiek wcześniej był taki nieuświadomiony :P ____________________________________________________ Czyżbyś lubiła kolejny utwór, na którym ostatnio się zapętlam? Fruuuuuja ♥ Chrisa męczę równo. Słuchałam go już od paru miesięcy (tylko ajemeksów, Sneaker Pimps dopiero zaczęłam kilka dni temu), i to całkiem sporo, ale teraz jakoś tak mnie strasznie wzięło, że... Ech, bo on jest taki wspaniały, i zdolny, i przystojny, i tak pięknie śpiewa, i w ogóle ^^ W tej chwili znowu słucham K+S. Leci "Skin Vision". Tak, lubić ja bardzo ten utwór ^^ Zresztą już gdzieś go tu wrzucałam na DE, chyba w tym temacie, ale nikt zainteresowany nie był :( Pamiętam jak byłam IAMXed XD Wakacje 2013 i ta faza ♥ Edit: Zresztą, w tym roku nowa płyta IAMX :D "There is a simplicity to the sound that takes me back to my earlier work. It is purely electronic. Lustful dystopian Man versus Machine." Oby zapowiedzi potwierdziły się na krążku, to będę ukontentowana :-D Ten filmik zachęca: http://www.pledgemusic.com/projects/iamxmusic Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 28, 2015 Ona jest niesamowita... ♥ Wyczuwam silny fandom. :D [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted January 29, 2015 [spotify] spotify:track:66S14BkJDxgkYxLl5DCqOz [/spotify] :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 29, 2015 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=C2ukprWHXgY Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 29, 2015 Edit: Zresztą, w tym roku nowa płyta IAMX :D "There is a simplicity to the sound that takes me back to my earlier work. It is purely electronic. Lustful dystopian Man versus Machine." Oby zapowiedzi potwierdziły się na krążku, to będę ukontentowana :-D Ten filmik zachęca: http://www.pledgemusic.com/projects/iamxmusic Wieeeem, i czekam :3 Wczesną jesienią... Może mi kupicie na urodziny? 10 września? Sweet Sixteen? Hmm? Żeby mi osłodzić trudne początki w liceum? ^^ My relocation from the grim grey of Berlin to the sinister sun of Los Angeles has also changed me. But you will no doubt be happy to know this hasn’t switched my love of all things bittersweet' date=' dirty and melancholic into smile soaked surfer dude happiness. That would be a tragedy.[/quote'] Kocham gościa :happy: [spotify]spotify:track:4P6Kk40GvQMqjdJyOd6XWf[/spotify] Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 29, 2015 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5VeNBQmb8bk Jedyny prawdziwy Linkin Park co da się słuchać. :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 29, 2015 Całe życie czekałam (no dobra, odkąd usłyszałam francuską wersję), żeby ktoś scoverował Je Suis Malade po Fińsku. Doczekałam się. Anna Eriksson, nie trafiasz wysokich nut, ale i tak będę słuchać ♥ [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted January 30, 2015 Teraz to: [video=youtube] Jakieś 10 min temu skończyłam to: [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gnR2sMKplfk 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 30, 2015 [spotify]spotify:track:4a26gjktpS0Yoh8bLiwkUT[/spotify] 1 Share this post Link to post Share on other sites