Milla 2534 Posted January 25, 2015 [spotify]spotify:track:59GPBESOuZXoJDTxKiuSR7[/spotify] Robię sobie przerwę od IAMXów. Przed chwilą była Imogen, teraz czas na Emilie. ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 25, 2015 U mnie dzisiaj po polsku. I spamuję wątek, czasem trzeba, żeby Milla nie czuła się zbyt samotna :P [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 25, 2015 U mnie dzisiaj po polsku. I spamuję wątek, czasem trzeba, żeby Milla nie czuła się zbyt samotna :P Ev taka kochana ^^ Zawsze miło mieć towarzyszkę do spamowania, doceniam Twój gest ^^ [spotify]spotify:track:2KXvJjS3Ev9ngsJnGU0cQY[/spotify] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted January 25, 2015 To ja też coś zarzucę przy okazji jak już widzę, że nie tylko ja jeszcze nie śpię XD [spotify]spotify:track:3nIbCklWAvs4KON5UkVsbe[/spotify] W sumie średnio reprezentatywny kawałek dla całej płyty, ale jakoś tak mi się wkręcił teraz. Panie Numan, czemu pan ma tyyyyle tych płyt? Nie wiem za co się dalej zabrać :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted January 25, 2015 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84503534&feature=player_detailpage&x-yt-ts=1421914688&v=9yULXlAjPGs Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 25, 2015 Zupełnie nie moje klimaty, ale ta piosenka jest cudowna. :D [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 25, 2015 [spotify]spotify:track:4x3ClEEjjbLBfE6MJ5w7f2[/spotify] Jakie to jest cudo ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted January 25, 2015 [spotify]spotify:track:4x3ClEEjjbLBfE6MJ5w7f2[/spotify] Jakie to jest cudo ♥ Jeżeli chodzi o "At the gates...." to wole to: :D [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 25, 2015 @up: Apo zawsze spoko :) [spotify]spotify:track:6JdJ7gW0aRYId3AhQg9zhR[/spotify] Hm. Całkiem toto przyjemne. Trzeba będzie bliżej się przyjrzeć temu zespołowi. Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 434 Posted January 25, 2015 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted January 25, 2015 hahahhahahahah to jest genialne ♥ Kocham, kocham, kocham [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 26, 2015 [spotify]spotify:track:4L88V4bVASFaMi05Hm6SVt[/spotify] Taki poniedziałkowy poranek (no co, jeszcze nie ma dwunastej!) to ja rozumiem :D Zaraz lecę na spotkanie klubu dziennikarskiego. Trzymajcie za mnie kciuki, już brzuch mnie boli na myśl o tym, że ktoś może przy ludziach czytać moje beznadziejne wypociny albo je pokazywać. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 26, 2015 Haggard epicka piosenka Herr Mannelig. ♥ [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 26, 2015 Ostatnio polubiłem tą wersję piosenki Korna razem z Amy Lee. ♥ :happy: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 26, 2015 [video=youtube] Uzależniłam się od tego klipu. Kolejny dowód na to, że coś jest ze mną naprawdę nie tak. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted January 26, 2015 [video=youtube] Nowa piosenka! :happy: Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted January 26, 2015 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Iu_dkhPhc8Q 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 27, 2015 [video=youtube] Uuuuu, you touch my tra la la... Mmm, my ding ding dong... Co ja robię ze swoim życiem XD Btw, jak już włażę na pierdoły w stylu Taking The Hobbits To Isengard, Jar Of Dirt, Trolling Voldemort, Ding Dong Song, Retarded Horse, Kitty City, Diggy Diggy Hole i inne takie, to prawie zawsze dzieje się to w nocy, około pierwszej czy drugiej... Hehe, widocznie Ta Strona Internetu o tej porze najsilniej kusi :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted January 27, 2015 Ech, jak zwykle. Mam zapoznać się z zespołem "iks", a jakimś cudem kończę wraz z moim przypadkiem z zupełnie innym "igrekiem": [spotify]spotify:track:1m8KJQkmB0eeYG08zJXAET[/spotify] To tylko jeden z numerów, ale generalnie cała płyta, jak dla mnie, jest warta zapoznania się, jeśli komuś pasuje taki klimat ^^ I dlatego tak bardzo lubię mój "przypadek" :-D 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted January 27, 2015 [video=youtube] Piosenka bardzo, bardzo ładna :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 27, 2015 [spotify]spotify:track:5uNgcnTnfeZEmVqRjEZtEu[/spotify] Mhmmm, fajne to jest ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 27, 2015 Jak ja dawno nie słuchałem tego epickiego albumu. Mam ostatnio dużo wolnego czasu poswięce go dla filmów, nauki i muzyki zwłaszcza Nightwish. :happy: [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hIVDEA0Edis Share this post Link to post Share on other sites