Guest Morderczyni Posted March 16, 2013 Bardzo lubię oglądać filmiki z tej serii. Wasze spostrzeżenia? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 16, 2013 chodzi ci o coś w stylu dodatków do filmów na temat tego jak był on robiony ? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 16, 2013 Są dostępne różne "making ofy": albumów, teledysków i filmu Imaginaerum. Lubię oglądać jak wszystko od strony "kuchni", w jaki sposób uzyskano taki i taki efekt itp. Co prawda "Making of IM" wydawało mi się mało konkretne, ale np. "The Islander" był ciekawy... Dzisiaj, w dobie komputerów i efektów specjalnych, można zrobić niemal wszystko... ;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 16, 2013 ja raczej za tym nie przepadam. jeżeli chodzi o filmy to jakoś tak znika mi po czymś takim cała magia tego co zobaczyłam :P wolę patrzeć na kompletne dzieło i nie wiedzieć jak powstawało :P Share this post Link to post Share on other sites
RoastedMax 8 Posted March 16, 2013 Ja nie lubię zbytnio "Making of"-ów, pozbawiają filmy/klipy części magii :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 3, 2013 Obejrzyjcie sobie making of "Amaranth". Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 3, 2013 Widziałem. ;) Co jak co ale trzeba przyznać, że Anette wiedziała jak się zachowywać podczas kręcenia teledysków. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted April 3, 2013 Ja uwielbiam making of Amaranth i... I need to find the angel :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 3, 2013 Dobra, już wiem co będę robić przez resztę wieczoru :)) Filmiki NW są uzależniające. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 4, 2013 Ja obejrzałam "Making of Amaranth" i nigdy więcej nie wróciłam do Nightwishowskich "Making of". Strasznie nudne :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 4, 2013 Ja obejrzałam "Making of Amaranth" i nigdy więcej nie wróciłam do Nightwishowskich "Making of". Strasznie nudne :P Ten jest trochę długi, ale "Nemo" jest krótkie, w formie czegoś podobnego do wywiadu. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 4, 2013 Ja obejrzałam "Making of Amaranth" i nigdy więcej nie wróciłam do Nightwishowskich "Making of". Strasznie nudne :P Ten jest trochę długi, ale "Nemo" jest krótkie, w formie czegoś podobnego do wywiadu. Wiesz, u mnie problem jest w tym, że wszystko jest tłumaczone na angielski, więc po co mam oglądać coś, czego nie rozumiem? :P Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 5, 2013 Chwilami nudne chwilami ciekawe, jak każdy chyba film? Nie oglądam makeof cyklicznie, ale czasem lubię podpatrzeć jak tworzą:) To może pora wkleić taki filmik: [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3CFf141gj6A 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 12, 2013 Ode mnie Amaranth i BBB: making of BBB: making of Amaranth: Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 13, 2013 Evi: Oglądałam oba, a najbardziej mnie rozwaliła babcia ciągnąca Tuomasa za włosy. xDD Share this post Link to post Share on other sites