Aktyde 9 Posted July 23, 2013 Szkoda byłoby go pić! Ja bym oprawiła w jakieś ramki, bo butelka naprawdę piękna :D Share this post Link to post Share on other sites
Selvish 16 Posted July 23, 2013 Wino k... obiety i pianino. :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 24, 2013 Ja z moją 'silną' wolą pewnie odrazu bym wypiła ^^ Btw. orientuje się ktoś w cenie tego wina? : D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 24, 2013 http://metal-and-wine.com/en/nightwish/ Za butelkę 0.75 13.5 euro, za 12 butelek 135 euro (płacisz za 10, dostajesz 2 gratis) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 25, 2013 1 kwietnia brytyjski fanklub zażartował sobie z fanów i ogłosił, że zespół planuje wydać dwa nowe trunki spod bandery NW: - Imagina-RUM - She Is My Gin Znaleźliby się tutaj amatorzy rumu czy ginu? ;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 25, 2013 Może... kiedyś... Oba bym wsadziła do spiżarni i niech sobie czeka :P Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 25, 2013 Hmm raczej nie przepadam za takim alkoholem. Zwłaszcza ginu nie lubię :P ale na rum może bym się skusiła? Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted July 25, 2013 Ja wręcz przeciwnie, gin bardzo lubię a rum tylko w białym wydaniu. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted August 4, 2013 Tuomas powiedział że pieniądze w tej branży to zło konieczne, nie mogę się z nim nie zgodzić nie można grać za darmo cał czas, "sorry chłopaki trasy nie będzie nie mam już ani dnia urlopu" :D A po za tym niech nikt nie opowiada że nightwish się sprzedaje zabawkami a nie muzyką, jak byście się czuli wiedząc że po za płytą nie możecie mieć już nic koszulki czy naszyjnika, mnóstwo kapel ma swoje piwo wino a nawet wódke! nie jestem koneserem ale kocham wszystko co najtłiszowe :) Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted August 6, 2013 Ja bym z chęcią wypił ImaginAMARENA :D jak finanse pozwolą, to sprowadzę sobie butelkę tego wina :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 6, 2013 To posiada/ł w końcu ktoś z forumowiczów to wino? : > 'Otwieram wino z babcią Janiną' *nutki* Share this post Link to post Share on other sites