Cela 59 Posted June 22, 2013 Ze "Scaretale" to się jeszcze zgodzę, ale LRoTD... To jedyny kawałek na IM, który mi nie robi. Nic. Wręcz mi się nie podoba. Tak, chyba dojrzałem do tego by się określić względem tego utworu. Od razu mi lżej na sercu :D . Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted June 22, 2013 @motorade Dzięki. Poprawione :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 25, 2013 @Pablo Dziękuję :) Podziękowania należą się też Escapistowi za pomysł na formułę konkursu, a także wszystkim którzy włączyli się do plebiscytu głosując i zabierając głos w kwestiach organizacyjnych. :) Zarumieniłem się. Dziękuję. Szkoda, że w ostatnich rundach nie miałem okazji wziąć udziału, a jedynie przelotem rzuciłem co ma odpaść... Share this post Link to post Share on other sites
forgotten_faces 16 Posted June 26, 2013 żadne zaskoczenie, od samego początku było to do przewidzenia, ale za to ciekawiło mnie podium jak i dalsze miejsca. szczerze to w rundzie finałowej spodziewałam się zupełnie innych piosenek! GLS wygrało zasłużenie, a zadowolona nie jestem wyłącznie z powodu przekornego charakteru :P Share this post Link to post Share on other sites