Milla 2534 Posted May 28, 2013 Tee-hee. Jest Invi. ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 28, 2013 Ech a ja nie mam ani siostry ani brata na forum :( Ktoś chętny na zostanie moją siostrą / bratem? Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 28, 2013 Przyjmujemy Cię z Emi do naszej rodziny ^.^ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 28, 2013 Myhym :3 Ilu ja już mam tych braci o.O Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted May 28, 2013 Pablito - największa ściema życia. WOS to jeden z najtrudniejszych przedmiotów. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 28, 2013 Ktoś chętny na zostanie moją siostrą / bratem? Wszyscy jesteśmy braćmi i siostrami :happy: :happy: :happy: Bo wszyscy fani NW to jedna rodzinka, mały czy duży, chłopczyk czy dziewczynka :happy: :happy: :happy: :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 28, 2013 Ty, nie wiem, czy wiesz, ale masz wiadomość na facebooku! xD Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 28, 2013 Właśnie się dowiedziałam :D Nie zaglądam dziś na fb, bo próbuję coś konstruktywnego zrobić xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 28, 2013 ahahahh jasne, już widzę, jak się uczysz :D A finał jest! :O Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 28, 2013 Finał na tym fanpage? I tak NW wygra ^^ Uświadomiłam sobie wczoraj na półfinałach, że w zestawieniu tym pierwotnym nie było Therion'a jeszcze ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 28, 2013 Też wczoraj to sobie uświadomiłem, ale cii xD Tak, wiem, że NW wygra :D Dobra, ja zw, idę włosy umyć! xD Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 28, 2013 Po 4-godzinnym użeraniu się z sobą otworzyłam w końcu plik w Excelu :D No to teraz znikam, mam 3 godziny ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 28, 2013 Po 4-godzinnym użeraniu się z sobą otworzyłam w końcu plik w Excelu Ha, ha. Swietne! XD Takie zyciowe.. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 28, 2013 Mam nadzieję, że zostanę doceniona za wyobraźnię, bo dostałam dziwne zadanie, którego nie wiedziałam nawet na początku jak ugryźć xD Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 29, 2013 no to trzymam kciuki ;) jeżeli chodzi o docenianie wyobraźni to trzeba dobrze trafić, bo nie każdy ją docenia, ale na pewno będzie dobrze ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 29, 2013 Dzięki porannemu bólowi brzucha udało mi się zostać w domu :3 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 29, 2013 Milla witaj w klubie!! W dodatku jeszcze zaspałam po wczorajszej wyciecze i uznałam że iść do szkoły na cztery lekcje to bezsensu :P Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 29, 2013 I to jest porządny sposób myślenia :P Jak dobrze jest rysować słuchając Lokikirji, zamiast siedzieć na lekcji ;3 Aktualnie usiłuję sfotografować moją alternatywną wersję panienki z okładki CC. Ostatnio zdjęcie wyszło w badziewnej jakości. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 29, 2013 Też próbowałam ale wyszło mi fatalnie :P ostatnio próbował przedstawić własny obraz do "Cadence Of He Last Breath" i to wyszło mi bardzo ciekawie. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 29, 2013 Come cover me with you... ^_^ Ja dziś zrobiłam dwa szybkie obrazki, jeden nawiązujący do Dark Chest Of Wonders, drugi do The Islander, dorysowałam trochę do rysunku z cytatem z Escapista, który zaczęłam w poniedziałek na polskim, no i tą lalę z CC w swojej wersji stworzyłam. Produktywny dzień :3 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 29, 2013 Pochwalcie się swoimi dziełami. :) Może nawet do Galerii je wrzucimy? ;) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 29, 2013 Dobry dzień na rysunki.Teraz zaczęłam rysować sowy. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 29, 2013 Adrianie, ja właśnie wrzuciłam moje CC na imgshacka, także zaraz się pochwalę ;) Niestety nie mam jak skanować obrazków, więc muszę robić zdjęcia. Share this post Link to post Share on other sites