Guest Simo Posted May 20, 2013 Miejmy nadzieję, że się uda! Mariolu, ZEPSUŁAŚ AWATAR Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 20, 2013 Pomocy! Uczulenie na słońce atakuje! Kto zedrze ze mnie skórę? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 20, 2013 Maggie ,znam ten ból ,jak wracam z imprez lotniczych to też jestem zawsze spalony od słońca i skóra odłazi mi płatami Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 20, 2013 To okropne. Tylko, że ty dostajesz takie naturalne jak każdy gdy za długo jest na słońcu, a u mnie wystarczy, że trochę mocniej przygrzeje i mam czerwoną twarz i dekold. A teraz jeszcze nogi od balsamu, bo jestem uczulona jeszcze na chemię.... Źle mnie zaprogramowali :(. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 20, 2013 przekichane masz Maggie ,mogę ci tylko współczuć Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 20, 2013 Maggie, mi wystarczyły dwie godziny na słońcu bez kremu z filtrem, by stać się brązowa. Próbowałaś filtru 50? Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 20, 2013 Próbowałaś filtru 50? Tak tak, nawet 30 działa dobrze :). Tylko ja to mam tak maj/czerwiec, w lipcu mam przyzwyczajoną skórę, a tak na wiosnę dostaje szoku i robi się czerwona. Akurat mi się krem skończył, mama mi po pracy kupi, więc dzisiejszy dzień przecierpiałam... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 20, 2013 Właśnie skończyłem bitwę na lajki ze znajomym. Ja ponad 300. On po 10 dostał bana xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 20, 2013 Dziś cisza na forum, bo spamują na moim profilu fejsbukowym. Jest super! :dodgy: Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 20, 2013 Ale, że jest ci smutno i jesteś obrażony? No to przepraszam :). Btw. Spamowania było 5 minut, a teraz cichuteńko. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 20, 2013 Ja jestem i jakoś tak pusto. Potraficie o północy wchodzić na DE, a o 11 nie ma na kogo liczyć? :< Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 20, 2013 Nie mogę spać ; ( Prześladuje mnie arachnofobia ; ( Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted May 21, 2013 Na arachnofobie jest tylko jedno lekarstwo, laczek :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 21, 2013 Wczoraj 3 osoby z DE złożyły zamówienia na mojej stronce! Dzięki Wam zrobiłem też reklamę forum xD Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 21, 2013 Siemka, o dzisiejszy poranek taki cichszy. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 21, 2013 Czy ja wiem czy cichszy ,na pewno nie u mnie a to z dedykacją dla Nymphetamine Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 21, 2013 Kto tak dom zapuszcza :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 21, 2013 Pajęcza rodzinka jest "wzruszająca";) Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted May 21, 2013 Gdyby mnie takie "coś" nawiedziło, to najpierw padłbym na zawał, potem wessał go odkurzaczem, a na końcu spuścił w klozecie/ spalił ku chwale szatana. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 21, 2013 zacznijmy od tego że jak byś padł na zawał to byś ich nie wciągnął odkurzaczem i prawdopodobnie najpierw zrobiły by sobie w tobie gniazdo a potem wyssaly z ciebie wszystkie soki Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted May 21, 2013 twierdząc, że padłbym na zawał, chodziło mi o milisekundowe zamarcie ze strachu Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 21, 2013 welcome to Australia... Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 21, 2013 Jakbym ja zobaczyła taką rodzinkę pająków to... Śmierć na miejscu. Prawdopodobnie nawet nie wydusiłabym zwyczajowego "TAAAATOOOO!!! Pająk!"... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 21, 2013 Jaki dziś przyjemny dzień. Nie muszę się niczego uczyć na jutro. Tylko przetłumaczyć tekst na łacinę. Share this post Link to post Share on other sites