BlackSymphonia 24 Posted May 15, 2013 Kochani, Therion oficjalnie oświadczył że Lori Lewis jest członkiem zespołu. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 15, 2013 Ja właśnie zapoznaję się z losowo wybranym album Theriona (się okazało, że mam na komputerze dyskografię xD ) i się okazuje, że tam jest żeński wokal :O Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 15, 2013 Simo, jak mogłeś mieć dyskografię i o niej nie wiedzieć? xD Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 15, 2013 Therion miał kilka wokalistek. Żadna nie było oficjalnym członkiem. Dopiero od wzeszłego bodajże roku. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 15, 2013 Simo, jak mogłeś mieć dyskografię i o niej nie wiedzieć? xD U mnie wszystko jest możliwe. Tzn widocznie się jakoś, gdzieś, kiedyś pobrała i zapomniałem przesłuchać xD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 15, 2013 Ja pobieram pojedyncze piosenki, a całe albumy przesłuchuję na yt :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 15, 2013 To u mnie się znajdzie wszystko. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 15, 2013 Wow ♥ Śliczna jest. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 16, 2013 Udanej lektury :happy: http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czytaj/King-Diamond-to-zlo_.html Cradle of Filtr mnie rozbił xD Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 16, 2013 Udanej lektury :happy: http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czytaj/King-Diamond-to-zlo_.html Cradle of Filtr mnie rozbił xD hahaha, wtf? xD Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 16, 2013 Pffff no comments :P Chyba sobie zaraz Mercyful Fate posłucham :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 16, 2013 A ja słucham fajnego livowego albumu Epici w którym grają znane numery np motyw z Piratów z Karaibów Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 16, 2013 No dobry jest :D W ogóle to Epica (wg mnie) nie ma złych piosenek :< Kocham ten zespół i Simone ♥ heuheu Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 16, 2013 ja się nakręciłem numerem Epici Tides of time ,i cały czas mi w głowie siedzi Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 16, 2013 Pawełku, a może tak przeczytałbyś wiadomość na forum? Czemu nie sprawdzacie wiadomości:( Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 16, 2013 Hm... Właśnie zdałam sobie sprawę, że kiedy będę w Finlandii, chłopaki będą koncertować w Japonii. I nici z wjazdu na saunę i porwania : Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 16, 2013 Wróciłem z Dnia Sportu w mojej szkole... Ale żem się narobił... Będę Was znowu straszył moją mordą. Najpierw patrz na swój, a potem się czepiaj innych Bo wcale nie zaspamowaliśmy mojego postu z tłumaczeniem :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 16, 2013 Escapist, co ty masz na sobie na tym avatarze? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 16, 2013 Bluzę koleżanki z uszami króliczymi xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 16, 2013 Dzisiaj zrobione na dniu sportu ;P i dzięki ;p Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 16, 2013 Hm... Właśnie zdałam sobie sprawę, że kiedy będę w Finlandii, chłopaki będą koncertować w Japonii. I nici z wjazdu na saunę i porwania :< Jedziemy do Japonii. Proste chyba? :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 16, 2013 Tam jedzą ryż. I ryby. NIE MA MOWY, NIE JADĘ. Share this post Link to post Share on other sites