Pablito 1169 Posted May 5, 2013 @Invidia nie dziwię ci się ,wiązania to trudna działka z chemii Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted May 5, 2013 otrzymywanie soli? Nie było złe. To znaczy wtedy, gdy umiałem xD Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 5, 2013 Hmm' date=' dlaczego nie mogę edytować sygnatury?[/quote'] I coś się z PW dzieje – nic nie robiłam a podwoiło mi % zajętego miejsca !!! Chyba ta formowa czkawka, to nie było czcze gadanie O.o Ma ktoś pomysł jaki model mógł bym teraz zrobić bo brakuje mi pomysłu ' date='może ktoś ma jakąś ciekawą propozycję[/quote'] A helikoptery też robisz? :D Jak nie, to może jakiś bombowiec? Nie wiem, mam militarny nastrój :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 5, 2013 otrzymywanie soli? Nie było złe. To znaczy wtedy, gdy umiałem xD Ja też to umiałam. Jeszcze we wtorek. Ja już sama nie wiem xd Też mi się zepsuło PW. Bo usunęłam większość wiadomości, a nadal mi pokazuje że jest pełne. Edit. Przepraszam, nie zauważyłam folderu "usunięte". Nie śmiejcie się :blush: Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 5, 2013 Też mi się zepsuło PW. Bo usunęłam większość wiadomości' date=' a nadal mi pokazuje że jest pełne.[/quote'] Z Szymkiem doszliśmy do wniosku, że chyba limit się o połowę zmniejszył. Bo wiadomości się ilościowo liczą. Było 200 max, a teraz jest 100 :dodgy: Szkoda. Jeszcze usuń te usunięte z kosza ! :P __________________________________________ Ale nam się żółto/złoto na forum zrobiło XD Praca wre. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 5, 2013 Aktualnie tłumaczę przedostatni post z South America Tour 2000 :D Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 5, 2013 Aktualnie tłumaczę przedostatni post z South America Tour 2000 :D Szalejesz Szymonie XD _______________________________________________ A mi nie przyznało 2 punktów, co to jest?! Punkt przyznany za Post #13620 This vote does not affect Freyja's reputation. Why?! WHY?! Bo co, bo wrzuciłam płonącą Anette? Ja się NIE ZGADZAM na takie traktowanie :sleepy: __________________________ Edit: Cholera, znów podpisy wszystkim wcięło? :dodgy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 5, 2013 Podpisy wcięło wszystkim "żółtym" :P Ja też gdzieś po drodze zgubiłem jakiś punkt reputacji, miałem 118, mam 117 :P Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 5, 2013 No ja mówiłam, że coś nie tak z tymi sygnaturami... Najpierw nie mogę edytować, a teraz nie mam co. Czkawka forum? Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 5, 2013 Ej... Albo ja jestem dziwna i nie umiem znaleźć opcji "edytuj podpis" czy coś takiego, albo faktycznie coś jest nie tak z sygnaturkami x_X Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 5, 2013 Ja też gdzieś po drodze zgubiłem jakiś punkt reputacji' date=' miałem 118, mam 117 [/quote'] Najlepsze, bo to punkty dodane przez… żółtych :happy: Poza tym, Ty masz już tyle tych punkcików, że jeden w te czy wewte :P A ja tylko zgłaszam błędy na stronie :-D No ja mówiłam' date=' że coś nie tak z tymi sygnaturami... Najpierw nie mogę edytować, a teraz nie mam co. Czkawka forum?[/quote'] Chyba tak. Ale czkawka odbija się dziś chyba tylko żółcią :dodgy: U mnie w ogóle zniknął przycisk edycji sygnatur :sleepy: Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted May 5, 2013 Co to za epidemia żółtaczki na forum? :O Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 5, 2013 Czyli to nie mój nieogaryzm, tylko faktycznie tego przycisku od sygnatur nie ma. Chyba wreszcie się wezmę za ten Nightmail... :-D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 5, 2013 Forum zachorowało, jak wczoraj przepowiedział Bot forumowy :confused: Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 5, 2013 Muhahahaha, nie jestem żółta, mam sygnaturę :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 5, 2013 cholera, żółto u nas ... :D Chyba przestanę być słowikiem, a przemianuję się na kanarka :P Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 5, 2013 Wow, Szymek, jaki ty zmienny xd Wiewiórka, żółw, słowik, kanarek... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 5, 2013 Prawie jak kobieta :P Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 5, 2013 To ty nie jesteś kobietą? Długie włosy, wahania nastroju, zmienność, ten błysk w oku... :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 5, 2013 Bałwanem jestem :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 5, 2013 Kurczę, gubie się: kobieta, duch, bałwan... ty to masz bogate wnętrze :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 5, 2013 Nie ma to jak wrócić po 5 dniach nieobecności i zastać 600 nieprzeczytanych wiadomości... O co chodzi z tymi kolorkami? Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 5, 2013 O co chodzi z tymi kolorkami? Mamy żółtaczkę forumową :P Tłumaczenia, korekta i inne pomysły = osoby oznaczone na żółto, póki się tym zajmują. Jakby co, to skieruj się do tematu: „Apel do userów DE”. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 6, 2013 Tyle tego przybyło w ciągu kilku godzin, że nie chce mi się czytać tych postów. Pohamujcie się. Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted May 6, 2013 To nie takie proste namówić, trzeba być przede wszystkim psychicznie nastawionym, a to nie takie łatwe. Wiem to po sobie. Share this post Link to post Share on other sites