Guest Morderczyni Posted April 20, 2013 Skon książki w pdf. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 20, 2013 A proszę o założenie tematu o książce, dziękuje:) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 20, 2013 Ale jesteście dzisiaj aktywni... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 20, 2013 Invidia. Do mnie nie miej pretensji. Próbuję to porozsyłać. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 20, 2013 Mnie przynajmniej masz z głowy. Spędziłabym wieczność tłumacząc to wszystko. Już i tak tłumacze swoją wiadomość do Emppu, jakby kiedyś sobie przypomniał o Nightmailu ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 20, 2013 siemka, co u was? Ja jestem u babci, tak właściwie u brata ciotecznego, ma tu słaby net. A w domu mam złochany laptop. Gniazdo od zasilania się psuje po prostu przestaje łączyć. Czyli generalnie mam słabą łączność z netem, tak czy owak. Jem naleśniki :D I oglądam Castle, zarąbisty serial. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 20, 2013 Mi jest zimno. Akurat nie jestem w pokoju, ale w salonie na dole i są 24 stopnie. Ale i tak mi jest zimno. I mnie brzuch boli. I naprawde nie wiem co ze sobą teraz zrobić. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 20, 2013 A ja mam powód do radości, albowiem dostałam End of Innocence ! :D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 20, 2013 O, świetnie! Może będziesz tak miła i obczaisz, w której minucie będą śpiewali "Misia Uszatka", bo nie opłaca mi się oglądać całego filmu, a chce widzieć. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 20, 2013 Oj, biedactwo znowu zimno. Mi jest ciepło, muszę wykombinować jak ci przetransferować to ciepło. Za to zjadłbym jakieś kanapki, kto zje naleśniki za mnie? Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 20, 2013 A jakie nadzienie? :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 21, 2013 Do osób, którym miałam coś wysłać. Powinny dotrzeć cztery części. Jeśli ktoś którejś nie ma, napisać której, to wyślę. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 21, 2013 Siemka, gdzie się wszyscy podziali? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 21, 2013 Nie wiem. Ja za pół godziny muszę być na przystanku. Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 21, 2013 nie wiem, o czym mówicie, więc się nie wypowiadam Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 21, 2013 A ja robię plakat o Kanadzie, więc też się nie wypowiadam xD Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 21, 2013 Na razie to nie ma o czym mówić :D A po za tym gadaliśmy o książce. Ja o tym że jadłem naleśniki. Ale to było wczoraj. Więc nie ma temaciku generalnie. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 21, 2013 A apropo książki o Nightwish że może wysłali byśmy maila w imieniu forum do któregoś z wydawnictw muzycznych ,zapytania czy by nie wydali książki po polsku bo takowej nie ma z tego co wiem Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 21, 2013 A apropo książki o Nightwish że może wysłali byśmy maila w imieniu forum do któregoś z wydawnictw muzycznych ,zapytania czy by nie wydali książki po polsku bo takowej nie ma z tego co wiem Trzeba by najpierw postarać się o możliwość rozprowadzania jej itd ;p A to mogłoby kosztować trochę. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 21, 2013 Nie obraźcie się, ale jest już temacik założony, więc po co piszecie o książce w pogadalni! :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 21, 2013 Z urodzinami Jukki poczekajmy na Adriana?;) On juz mocno obcykany w podobnych opcjach:) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 21, 2013 Z urodzinami Jukki poczekajmy na Adriana?;) On juz mocno obcykany w podobnych opcjach:) Może faktycznie poczekajmy na niego, Adrian już będzie wiedział co zrobić. Tylko miejmy nadzieję, że wejdzie przed północą ;). Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 21, 2013 Położył się około 4tej, bo się z nim mijałam na kompie. Myślę za lada moment będzie:) Share this post Link to post Share on other sites