Maggie 338 Posted April 18, 2013 @Pablito uważaj na słowa, albowiem Czcigodny Adrian ma moc o której nie śniłeś ! Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 18, 2013 Obrażasz Pana i Stwórcę! Toż to niedopuszczalna zbrodnia! Jak śmiesz! Jesteś przecie jedyne małym okruchem w jego Przewspaniałym i Szlachetnym świecie! Za to powinna grozić ci najwyższa kara śmierci! Wiedz jednak, że być może nasz Pan okaże swoją Dobroć i Wspaniałomyślność i ci wybaczy ten ciężki grzech, jakiego się dopuściłeś! Jedyne, co teraz ci zostało, to czekać na przychylność Pana. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 18, 2013 Ja bym nie powiedział że to obraza tylko zapytanie Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 18, 2013 Teraz już nieważne. Wszystko odwołuje. Szymek, jesteś i nic nie piszesz. Rozczarowałam się na tobie. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 18, 2013 A więc przepraszam, Wasza Ekscelencjo, Stworzycielu i Władco Najpiękniejszej Strony NightwishPL, Orędowniku Wszystkich Wiernych NW, Najpotężniejszy Władco Mórz, Lądów i Niebios, kurcze kończą mi się pomysły, Posiadaczu Najpiękniejszych Długich Włosów Na Ziemi, błagam o wybaczenie, gdyż znieważyłam Waszą Wspaniałość, Niezwykłość i Całkowitą Wyjątkowość. Zapewne teraz jestem niegodna nawet Twego Szlachetnego Spojrzenia, lecz zaprawdę: błagam o wybaczenie, gdyż zrobiłam to nieuświadomiona. Wierzę również, że nie użyje Pan swej niesamowicie potężnej Mocy, by zdmuchnąć mnie, nędznego robaka, z tego Przewspaniałego Forum. Z ukłonami Invidia Do tej pory najskromniejsze podsumowanie mojej równi skromnej osoby. :D Ależ Ci nasłodzili :P Ależ gorąco :dodgy: Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 18, 2013 No to przez te kilka dni mam troche do nadrobienia 400 postów :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 18, 2013 a ja proszę kogoś o streszczenie tego, co się działo tutaj w pogadalni, oraz DLACZEGO ADRIAN MA ZASPAMOWANE PM ? Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 18, 2013 Bo pewnej osobie się nudziło i postanowiła wykorzystać ten czas na swoją korzyść. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 18, 2013 Pewna osoba to Ty ? Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 18, 2013 To ja go wtajemniczę, czyli opowiem tak, że nie zrozumie :happy: : Otóż Invidia o coś tam się popsztykała z Adrianem, chyba mu włosy chciała ukraść czy coś w tym stylu. Potem to poszło na większy poziom itd. W końcu Adrian się obraził, więc Invidia napisała piękne przeprosiny i od teraz nazywa go Panem i Władcą Wszechświata. A i jeszcze miałyśmy do niego wpaść, ale ja raczej nie mogę, pozatym panicznie boję się administratorów. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 18, 2013 Blisko, ale nie tak. Przepraszałam Adriana za to, że się go nie boje :P Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 18, 2013 Ładnie tu się dzieje :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 18, 2013 A ja jutro idę z Adrianem na Suomi ... A Wy mi tu go denerwujecie ... BĘDZIE SIĘ NA MNIE WYŻYWAŁ ! OBRAŻAM SIĘ NA WAS ! Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 18, 2013 Udanej zabawy ;) Kto mi załatwi teleporter ^^ ? Co ile tak w ogóle jest Suomi Night ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 18, 2013 Udanej zabawy ;) Kto mi załatwi teleporter ^^ ? Co ile tak w ogóle jest Suomi Night ? Nie jestem pewien w 100%, ale chyba co rok :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 18, 2013 TheEscapist, skoro będzie się wyżywał, to życzę przeżycia. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 18, 2013 A to wszystko prze mnie. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 18, 2013 Co ile tak w ogóle jest Suomi Night ? Chyba co kilka miesięcy. Ostatni raz było 24 listopada. :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 18, 2013 Dwie diablice;) Najpierw ostrzyły pazurki na Szymka, co by go udusić, teraz biedny Adrian wzięty w obroty. Bana im Administratorze;) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 18, 2013 Co ile tak w ogóle jest Suomi Night ? Chyba co kilka miesięcy. Ostatni raz było 24 listopada. :) A z jakim wyprzedzeniem wiadomo o tej imprezie? Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 18, 2013 Dwie diablice;) Najpierw ostrzyły pazurki na Szymka, co by go udusić, teraz biedny Adrian wzięty w obroty. Bana im Administratorze;) Beatko litości! To było tylko dla żartów :undecided: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 18, 2013 Żeńska solidarność. Zostawić je w spokoju. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 18, 2013 @Szymek, a idź ty słuchać radia. @Morderca otóż to, dziękujemy. Kobiety łączmy się! :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 18, 2013 Ej, bo oni znów się ze mnie śmieją, bo ja się śmieję do komputera! Share this post Link to post Share on other sites