Milla 2534 Posted June 28, 2013 Skandynawia zmienia ludzi. Wracam do pakowania skarpet bo nigdy tego nie skończę. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 28, 2013 Jestem inny :O Po raz kolejny dochodzę do tego wniosku. Idę spać. Dobranoc wszystkim. Wulkan idzie ze mną. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 28, 2013 Dobranoc. Jaki znacie najlepszy sposób na uspokojenie się, rozładowanie nerwów? ;x Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 28, 2013 Jaki znacie najlepszy sposób na uspokojenie się, rozładowanie nerwów? ;x Pobić kogoś :P. A tak bardziej humanitarnie to idź spać ;). Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 28, 2013 Nie zasne ; o I nie mam się już na kim znęcać xD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 28, 2013 To pogadaj z kimś :). Ewentualnie poboksuj się z poduszką :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 28, 2013 Lub zacznij śpiewać. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 28, 2013 I jak tu rzucić fajki przy takich nerwach?! ; / Chyba zacznę biegać z tego wszystkiego (gdy się zmęczę fizycznie, to już będzie lepiej) ... Z moim zjebanym kręgosłupem ; o Najwyżej będę się skręcać z bólu ♥ Scaven tak czasem robię, ale nie zawsze pomaga. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 28, 2013 To co Cię tak stresuje? Jeśli można spytać ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 28, 2013 Wszystko ; o Ludzie szczególnie. Strasznie nerwowa jestem :< Jak ja tego nienawidzę! Właśnie zwyzywałam dobrego kumpla ... Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted June 28, 2013 Pogrowluj XD Albo posłuchaj takiej maksymalnej sieczki :P Jak jestem wściekła to pomaga. Albo rzuć czymś o ścianę :P Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 28, 2013 Zaraz odetkam. Tu jest zdecydowanie za mały limit Spoko, zaraz wszystko ogarnę i prześlę w inny sposób :P O jaaa odpisałaś na lawinę xD Planowałam iść spać xD Jak tu weszłam to pokazało mi 101 postów.. po opuszczeniu pogadalni 7... Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 28, 2013 Freyja chyba, żeby gardło stracić! xD Idem spać. Dobranoc Pyśki! ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted June 29, 2013 Jak tu weszłam to pokazało mi 101 postów.. po opuszczeniu pogadalni 7... Może kiedyś będzie na odwrót ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 29, 2013 Sioqa. Weszłam na forum. 111 nieprzeczytanych. Wyszłam z Pogadalnii. 5 nieprzeczytanych. Maciek. Szymka nic nie pobije. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 29, 2013 Aż się poczuję w "obywatelskim" obowiązku i pobawię w archeologa, odkopując jakieś tematy sprzed pół roku ^_^ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 29, 2013 Sioqa. Weszłam na forum. 111 nieprzeczytanych. Wyszłam z Pogadalnii. 5 nieprzeczytanych. Maciek. Szymka nic nie pobije. Ale to nie moja wina :< Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 29, 2013 Ja czytam wszystko, co jest w pogadalni ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 29, 2013 Pewnie dlatego, że połowę z tego sam napisałeś ;_; Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted June 29, 2013 Beata i jej dar przekonywania powrotu do forum :p Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 29, 2013 No, jak się kogoś polubiło, to nie sposób się o niego nie upomnieć;) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted June 29, 2013 No ale w jaki miły sposób :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 29, 2013 Cześć Pawle znowu. Ja za to dobrałem się do UltraStar. Moi sąsiedzi mają przekichane. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 29, 2013 Witajcie w tą wakacyjną sobotę :) Share this post Link to post Share on other sites