Maggie 338 Posted May 21, 2013 To ja mam jutro klasówkę z fizyki i poprawę z rosyjskiego. Chyba dzisiaj nie usnę, tylko się będę uczyć :(. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 21, 2013 Maggie, powodzenia. Tylko się nie przegrzej. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 21, 2013 Dziękuję :) . Ale jak źle pójdzie to zawsze mam alternatywę, np. zmywarka może mnie zeżreć i po kłopocie :happy:. Btw. U was też taka burza? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 21, 2013 Maggie, ja deszczu nie widziałam od tygodnia, a co dopiero mówić o burzy. Gorąco, że aż myśleć trudno. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 21, 2013 Za pięć trzecia w nocy przyjeżdża po mnie mama koleżanki. Jedziemy do Białego. W Białym wsiadamy do autobusu. Jedziemy do Wawy. W Warszawie wsiadamy do samolotu... Koło południa docieramy do Helsinek. ^^ ♥3 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 21, 2013 I Milla na bieżąco zdaje relacje z wyprawy na forum?;) Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted May 21, 2013 Jest tu ktoś z Częstochowy? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 21, 2013 Mam jutro tylko jedną normalną lekcję. Aż się nie chce iść. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 21, 2013 I Milla na bieżąco zdaje relacje z wyprawy na forum?;) Niekoniecznie. Tylko z przygotowań :-D W Helsinkach ma się ochłodzić, nie będzie takiego piekarnika jak wczoraj u nas w Polsce ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 21, 2013 Jak ty masz dobrze... Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 21, 2013 Milla, ale my będziemy bardzo tęsknić i "pękać" z zazdrości, więc kontakt z nami obowiązkowy?;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 21, 2013 Skontaktuję się jak wrócę... :D Nie mam za bardzo jak z wami rozmawiać na wycieczce. Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted May 21, 2013 Milla, tak chciałbym zobaczyć Finlandię, no cóż... muszę coś zarobić żeby mieć na wycieczkę do Finlandii i 2 kolejne koncerty Tarji oraz Within Temptation :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 22, 2013 Milla. kiedy pierwsze zdjęcia? Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 22, 2013 Wracając do Burzy to u mnie fronty burzowe są praktycznie dziś co pół godziny ,a deszcz leje jak z cebra Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 22, 2013 U mnie się chmurzy! Siostra mi zmoknie. Wraca dziś z Rosji. W piątek zobaczę ją po raz pierwszy od trzech miesięcy. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 22, 2013 A ja w tej chwili wyglądam jak przemoczony szczur... Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 22, 2013 A ja za chwilę też będę tak wyglądał Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 22, 2013 A u mnie grzeje niemiłosiernie... Niech te słońce się schowa i przestanie robić mnie uczulać! Btw. Jak taka ulewa to przeprowadzam się do was xD. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 22, 2013 Ja też chce deszcz, ale pogodowe przymiarki kończą się nadzieją;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 22, 2013 Własnie miałam burzę. Śliczna była (lubie takie, kiedy jest ściana deszczu i dużo się błyska i grzmi :)), ale przypłaciłam to brakiem prądu. Na szczęście już wrócił :) A to powietrze! Uwielbiam inhalować O3 . Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 22, 2013 A u Emi "Leje, jest zimno, mokro i szaro". Ale i tak jej zazdroszczę. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 22, 2013 Siostra mi nie zmokła. Tylko groziło deszczem. A szkoda. Dzień Mamy już za 3 dni. Dla wszystkich Mam na całym świecie: Nawet nie przypominaj. Znów mi każą robić sernik. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 22, 2013 A ja zaraz idę spać. Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 23, 2013 Ale tu dzisiaj cisza! Aż dziwnie tak, pusto.. Share this post Link to post Share on other sites