Miguided_Ghost 26 Posted June 1, 2017 Nightfall, to super,że kociak zdrowieje! Mój kotek ostatnio zapał zapalenie spojówek i jakąś ogólną infekcję, miał gorączkę.Dostał parę razy szpryce i musiał dostawać krople do oczków. Niestety,jest to u niego permanentny problem(z tymi oczkami) :( Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 2, 2017 Night ogromnie się cieszę że kocio zdrowieje:) A ogólnie najgorzej jak zwierzę choruje, ne powie przecież gdzie go boli :( Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted July 18, 2017 Kotek wyzdrowiał. Poza tym, że jest łyskiem, bo stracił sporo włosów z grzbietu jest naprawdę dobrze. Nawet nie kuleje. Na zewnątrz wychodzi tylko na smyczy :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 17, 2018 Dziś dzień kota, co słychać u Waszych futrzaków? Moja bestia tylko zmienia pozycje do spania:) 3 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted July 10, 2018 Jeszcze się tu nie chwaliłam moimi pociechami ;;) Kto ma instagrama to już je widział, a kto mnie obserwuje na fejsie to wie, że mój rudy Leon zaginął w kwietniu i niestety do tej pory nie wrócił. Wciąż mam nadzieję, że jakimś cudem się odnajdzie. Nowe kotki rosną jak na drożdżach, właśnie wkraczają w nastoletni wiek i zaczynają rozrabiać. Są bardzo miziaste i towarzyskie, piją z jednej miski z psem ♥ Jaśniejszy zwie się Ziutek, ciemniejszy Loki, chociaż mówimy na niego Ufo przez ten alienowy pyszczek ;;) Mimo, że są braćmi, całkiem się różnią. Z początku wydawało sie, że Ufo będzie łobuzem, a okazało się, że to Ziutek jest alfą, co ciekawe próbuje nawet zdominować psa (który też ma charakterek) prychając na niego i dając mu po nosie. Niestety oba kotki chorują na koci katar ::( Dostają krople do oczu, ale nie widać poprawy, więc w najbliższym czasie znów odwiedzimy weta. 3 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 11, 2018 Kocie dzieci są chyba najwdzięczniejsze ze wszystkich maluchów- mogę je obserwować godzinami. Zdrówka dla maluszków:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 24, 2019 No to koty i nie tylko w pełnej wersji: Mój ulubiony Benek, znany mi od dzidziusia kot już ośmioletni:) Malutka siedmiomiesięczna Lexy- mały szatanek- zrobienie jej fotki graniczy z cudem;) Świerszcze- wersja co da się oglądać, pokarm poniższych broszek (malutkie gekony):) Jedna ze stylowych bransoletek (druga gruba i gryząca, nie zasłużyła na fotę!) I oryginalne ruchome broszki (malutkie gekony), na fotce tylko dwie, kolejne dwie by się nie zmieściły;) 1 Share this post Link to post Share on other sites