Maciek 1188 Posted August 10, 2014 Nightwish Maximum to nie jest pirat, (przynajmniej nie w takim dosłownym znaczeniu), tylko bardziej taka okołonightwishowa rzecz. Nie została autoryzowana przez zespół, ale też nie musiała. Każdy sobie może na przykład jakieś opracowanie na temat Nightwish wydać. Choć sądzę, że jakąś tam zgodę wydawca musi mieć, bo czerpie z tego zyski i jednak sprzedają to w poważnych sklepach typu Amazon, a gdzie to w ogóle kupiłeś? :). 1 Share this post Link to post Share on other sites
Snow 15 Posted August 10, 2014 Za pośrednictwem allegro, za jakieś 30 zł chyba więc się nie zastanawiałem Share this post Link to post Share on other sites
moondancer 20 Posted November 26, 2014 Imagianerum Oceamborn edysja kolekcjonerska Century child Made in Hong Kong... From Wishes ro Eternity dvd Showtime Storytime dvd i koszulka chyba pdróbka Share this post Link to post Share on other sites
Monciak97 79 Posted January 23, 2015 Mam nadzieje że o niczym nie zapomniałem, to moja mała kolekcja :) Da się gdzieś jeszcze dostać takie koszulki tzw. AllPrinty? Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 30, 2015 No nareszcie mam się czym chwalić, moja pierwsza płyta Nightwish :) oj wielka, wielka radość, jaki ja teraz szczęśliwy :) 4 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 15, 2015 Powiększyła mi się dzisiaj Nightwishowa rodzinka ;) Zdjęcia robione ziemniakiem w mundurku, ale widać co i jak ;) A tu tył: A tu druga: 8 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 14, 2015 Znowu ja! To nikt inny nie ma nowych NW itemów? :> Tym razem (jako dość fashion forward ziemniaczek, to dziwne, że to dopiero moja pierwsza bluza. Ever. Znaczy bluza jak od dresu. Serio :)). Bluzę dumnie prezentuje Punia - sztuczna dziewczyna, której często szyję ciuchy ^^ 7 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 14, 2015 Punia - genialne imię dla manekina ♥ A bluza wygląda super, lubię ten motyw z EOAE :) gratuluję nabytku! Mi jakoś niewiele rzeczy od NW się podoba :/ z ich merchu to w sumie tylko dwa wzory na koszulkach... Może kiedyś też sprawię sobie taki prezent, na pewno będę się od razu chwalić ;) Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 14, 2015 Bluza śliczna:)! Nawet Punia przestaje być w niej sztuczna! Tylko Punia chyba zbyt mocno opaliła szyję, bo skóra jej schodzi;) Widać, że nadruk jest dobrej jakości. Wygląda bardzo wyraźnie, jakby rysunek na papierze. A to przecież materiał. Niech Ci służy i dobrze się nosi, Sami:)! 2 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 15, 2015 Dobra, pochwalę się;) Oto moja kolekcja. Nie jest może jakaś wypasiona, ale powoli się powiększa. Wbrew pozorom nie jest łatwo zdobyć jakieś fajne gadżety związane z NW.. Chyba dwie najfajniejsze rzeczy: poduszka i kosmetyczka! ..no i płytki.. Sorry za słabą jakość fotek, ale to było tak na szybko telefonem, a i fotograf ze mnie żaden;) 8 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted July 15, 2015 Jak wszyscy to wszyscy :) 8 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 15, 2015 Jaka ładna kompozycja na tym drugim zdjęciu ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 15, 2015 Lucy, ta pierwsza koszulka to niezły rarytas! Pierwszy raz na oczy widzę taki jubileuszowy nadruk! Świetna jest..Motyw z Once i te róże. Gratuluję zdobyczy;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted July 15, 2015 Lucy, ta pierwsza koszulka to niezły rarytas! Pierwszy raz na oczy widzę taki jubileuszowy nadruk! Świetna jest..Motyw z Once i te róże. Gratuluję zdobyczy;) Dziękuję bardzo Aniu, Dostałam ją w tamtym roku od wujka, rocznica Once ♥ Tak jakoś to wyszło, że na fb zobaczyłam post z reklamą tych koszulek rocznicowych na profilu NW. Ceny były nieziemskie po prostu, ale warto było na nią zapracować. :) tu jest drugi wzór koszulki: http://www.madsupply.com/en/shop/band+merchandise/nightwish/womens+t-shirts/rose+angel+ladyfit+t-shirt 1 Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 434 Posted July 21, 2015 Jak wszyscy wrzucają, to też wrzucę, ostatnio trochę powiększyła się moja Najtłiszowa rodzinka, więc mogę się pochwalić :D Jeszcze o koszulkach zapomniałem, no ale nie chce mi się szukać :P 7 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 21, 2015 O wow, Arrow, niezła kolekcja, gratuluję ;) Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 21, 2015 Arrow! Imponująca kolekcja płyt! Sporo Ci się tego uzbierało:) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 21, 2015 To jest dopiero kolekcja! ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Monciak97 79 Posted August 10, 2015 Moje małe co nieco :) 6 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted August 11, 2015 Świetna zapalniczka! Wprawdzie nie palę, ale taka nightwishowa zawsze by się przydała;) Ciekawa jest ta koszulka z księżycem..Co to za wzór? Chyba nie widziałam takiego..I ta kolekcja naszywek! Z każdego albumu..Gratuluję zdobyczy:) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 11, 2015 Ciekawa jest ta koszulka z księżycem..Co to za wzór? Chyba nie widziałam takiego.. Jest to koszulka "The Escapist": 2 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted August 11, 2015 Ajjj, ładna jest ta sowa! Muszę poszukać, ale wydaje mi się, że ten wzór koszulki jest dość niespotykany.. Ostatnio dostałam takie ręcznie robione bransoletki! Mała rzecz, ale bardzo oryginalna i fajna..Takie kolorowe, szczególnie do noszenia latem:) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Monciak97 79 Posted August 11, 2015 Świetna zapalniczka! Wprawdzie nie palę, ale taka nightwishowa zawsze by się przydała;) Ciekawa jest ta koszulka z księżycem..Co to za wzór? Chyba nie widziałam takiego..I ta kolekcja naszywek! Z każdego albumu..Gratuluję zdobyczy:) Wprawdzie też nie palę - zapalniczka bardziej do celów survivalowo - ogniskowych. A naszywki robione na zamówienie - przynajmniej większość :) Link do koszulki w sklepie: http://www.takt-rybnik.pl/pl/p/Koszulka-NIGHTWISH-Escapits-imp./12745 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted November 18, 2015 Ostatnio do mojej nightwishowej kolekcji dołączyły: Taki oto kubeczek! Oraz EFMB Tour Edition :) 6 Share this post Link to post Share on other sites