Metallinka 89 Posted June 9, 2014 NO to rychło w czas! Właśnie się wprowadziliśmy do nowego mieszkania. Jest olbrzymie! Za taką samą cenę jak poprzednie. 1 sypialnia, łazienka, ogromna kuchnia i living room. Mamy balkon, centralnie nad rzeczką :D Najważniejsze jest to, że mimo że w centrum miasteczka, nie słychać nic. Pod nami mieszka znajomy więc luz. Kuchnia zielona, sypialnia... khm. Różowo-biała. Przemilczcie, proszę :D Mam pomysł na ścianę na korytarzu: biała ściana z kolorowymi odciskami rąk :D Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 23, 2014 Na szczęście miejsce mojego życia nie jest duże i nie ma tak dużo do sprzątania. :) Łazieneczka, kuchnia, salonik i korytarzyk są zrobione typowo fińsko. Dużo bieli, wszechobecne drewno. :) Co do sypialni, jest czarno-fioletowa. O sypialnie wykłóciłam się. Powiem tak druga strona tego sporu bardzo nie chciała fioletu w sypialni. Jednak po dłuższych wojnach wszystko wygląda jak wygląda. :) Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted December 9, 2015 Simon Dale i jego rodzina mieszkają w takim oto domu - czyż nie wygląda on jak norka Bilba? :) 6 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 10, 2015 Kocham takie klimaty, uwielbiam kamień, drewno i wiklinę. W moich marzeniach zostanie domek o podobnych opcjach:) i w nim takie cudo: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ivaa 31 Posted February 22, 2016 Mieszkam w blokowisku,który kiedyś był pałacem, w którym mieszkał książe -> http://www.polskiezabytki.pl/m/obiekt/8899/Strzelewo/ Tak wyglądał kiedyś Tak wygląda teraz Ja mieszkam w tym ,,wysuniętym'' mieszkaniu pośrodku z balkonem (tam,gdzie jest antena cyfrowego polsatu i pranie na lince :P ) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted February 27, 2016 W tym roku akademickim mieszkam w Sopocie, tuż pod samym lasem i... las był piękny jesienią... teraz to kilka patyków, które szaro-brązową ścianą odbierają mi prawo do oglądania jasnego nieba (choć to żadna strata, bo i niebo ostatnio nie lepsze!). Tęsknię za śniegiem! Jakiś miesiąc temu solidnie popadało i las został zaczarowany! Dosłownie! Pochwalę się, bo cyknęłam tosterem zdjęcia (chyba obrażam właśnie telefon Izzy'ego, ale może się nie obrazi i nie każe mi tego telefonu przepraszać za obelgę). Dawać mi śnieg do Sopotu! :-D 12 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 20, 2016 Coraz większymi krokami przymierzam się do remontu kuchni. To wyzwanie którego z pewnością nie zapomnę do końca życia. Dlaczego? Bo cala kuchnia i przedpokój to boazeria, szafki budowane w sposób "domino" więc będę wtedy mieszkać na budowie i mam nadzieję, że nie oszaleję? Kuchnia nie jest duża i nie ustawna. Czy macie dostęp do sprawdzonych fajnych pomysłów/projektów? Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 20, 2016 Jeśli chodzi o pomysły, to polecam wejść na Pinteresta i wpisać 'tiny kitchen ideas". Któryś wariant ustawienia mebli i rzeczy na pewno podpasuje :) https://pl.pinterest.com/search/pins/?q=tiny%20kitchen%20ideas&rs=guide&0=tiny%7Ctyped&1=kitchen%7Ctyped&2=ideas%7Cguide%7Cword%7C0&add_refine=ideas%7Cguide%7Cword%7C0 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 20, 2016 Dzięki Sami:) Przyzwyczaiłam się do znanego mi rozwiązania a wiadomo nawyki swoje robią, dlatego potrzebuję świeżości w tej opcji:) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 28, 2018 Taki domek mogłabym mieć. Troszkę może mniejszy ale w takim charakterze- super!:) 1 Share this post Link to post Share on other sites