Jillian 347 Posted October 19, 2013 Tony na wokalu! Wyczuwam zajebistość ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted October 19, 2013 Strona Tuomasa strasznie dawkuje te informacje :P, poza zdjęciem Tony Kakko, to nie napisali w zasadzie nic nowego. Pozostaje czekać na listopad az będzie jakies ogłoszenie w sprawie singla, terminów i dokładniejszych szczegółów :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 19, 2013 Coś czuję, że to będzie coś dobrego. Takie małe coś od NW wpół drogi do nowego albumu. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 19, 2013 Tony ♥ A że głosy pana Kakko i pani romanssihuhui ze sobą dobrze brzmią (co wiemy z TDOG)... Może i moje podejrzenie się sprawdzi. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 19, 2013 Ja bardzo lubię zespół Tuomasa For my pain... i Marco Tarota ;) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 21, 2013 Johanna Kurkela przygotowuje duet z Marco Hietala w piosence" Oi joulunajan ihmiset "- tradycyjne irlandzkie piosenki świąteczne, Marco w języku fińskim. Album JK ukaże się 15 listopada. 4 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 21, 2013 Chciałam to właśnie napisać a tu... Life is so brutal. :< Ale i tak, Hanna i Marco razem. ♥ Trochę jak WYLASR, tylko że nie do końca. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted October 21, 2013 To wspaniale!! Na pewno będzie to świetny duet. 2 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 17, 2013 To jest świetny duet ♥ Piosenka zaczyna się jak fragment soundtracka do trzeciej części "Piratów z Karaibów". A jak śpiewają... Cud, miód i orzeszki. ♥ Znalazłam przed chwilą ten występ z Rakasta Joulua: [video=youtube] Mhrr ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 17, 2013 Tylu ładnych panów na jednym wideo... A jak ładnie śpiewają! :> Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 17, 2013 Aż za ładnie śpiewają. :< Ale przynajmniej nie potrafią się ubierać jak ludzie, jakieś wady mają. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 22, 2013 Emppu ze swoim zespołem :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 23, 2013 Jak wiedzieliśmy, w Oi joulunajan ihmiset śpiewał Marco. Jak zaś informuje nas fanpejdż Johanny, udział w piosence mieli też Tuomas i Troy. Nie podali szczegółów, ale maestro przypisałabym aranż, a Troy'owi ten instrument na początku, który chyba dudami nie był i dudy w środku. ;) [za: http://johannakurkela.tumblr.com/post/67652873676/did-you-know] Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 8, 2014 Paczajcie, czo znalazłam: To projekt jakiegoś U Meet. :> A oto ów album: Duet Floor i Joasi? ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 9, 2014 Duet Floor i Joasi? ♥ Cognitive Bias z Floor , Johanną i Emppu to będzie ciekawe. I jeszcze Lullaby. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 10, 2014 Nudne to strasznie ;-; Jak słuchałam to ino melodia i melodia. Żeby to jeszcze jakieś żywe było, ale jedno i to samo. Nie doczekałam do końca :x Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 20, 2015 Dla fanów Empusia: http://www.antyradio.pl/Newsy/Rock-News/Foo-Fighters-potwierdza-koncert-w-Polsce-2546 Share this post Link to post Share on other sites