Kaktuska 58 Posted March 21, 2013 Niestety nie ruszają mnie dzieci, które po prostu nauczyły się nie jąkać i nie wdychać powietrza głośno między wersami. Wiadomo, że głos wysoki, chłopczyk słodki, ale nie wróżę mu kariery. Jestem przeciwna zabieraniu dzieciństwa... Za trzy- cztery lata zacznie mu się mutacja i po "gwieździe". Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 21, 2013 Za trzy- cztery lata zacznie mu się mutacja i po "gwieździe". Tymczasem Bieber ma się całkiem dobrze. :D Jeśli o mnie chodzi, to mnie właśnie dzieci "ruszają". :) Muszę przyznać, że uroczy chłopiec (i świetny repertuar). :D Natomiast zgadzam się, że nie ma co zabierać dzieciom dzieciństwa. Na karierę przyjdzie czas jak na wszystko w życiu. Nie ma co gnać ślepo i na siłę przed siebie. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 21, 2013 Całkiem przyjemny wykon, ale dupy nie urywa, latających staników też nie widziałam (no dobra, na to jest troche zamały). Wiadomo, że mutacja wszystko zniszczy, ale niech chłopak śpiewa, jak jeszcze może. @Adrian widzę, że z zapartym tchem śledzisz wokalne poczynania Biebera :P. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 21, 2013 @Adrian widzę' date=' że z zapartym tchem śledzisz wokalne poczynania Biebera :P. [/quote'] Robimy mały rebranding. Od jutra stronka będzie nazywała się Bieber Emporium. :D Share this post Link to post Share on other sites
Prezes42 5 Posted March 21, 2013 @Adrian nawet się nie waż !!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted March 22, 2013 Robimy mały rebranding. Od jutra stronka będzie nazywała się Bieber Emporium. :D Można pokombinować na prima aprilis ;) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 5, 2013 Mnie się podoba, a Wam? [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 22, 2013 Przyjemne wykonanie?:) A tu jest pięknie:) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted April 23, 2013 1. Niezły wykon.Z jakiego to kraju? 2.Moja ukochana piosenka ♥ Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 8, 2013 Fajnie? Jakbym usłyszała taką wersję, też "motylki" zrobiłyby swoje: [video=youtube] kilka razy się pomyliła , ale i tak jest świetne. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 8, 2013 Dobry cover, ale jeśli już jesteśmy przy instrumentalnych coverach, to ten pan ma u mnie mistrza. Naprawdę. Nie tylko gra to, co NW, ale wplata w tę piosenkę swoje własne kawałki, ozdóbki... Jak dla mnie cud miód i orzeszki i w ogóle. Holopainen powinien się od niego uczyć obsługi klawiszy :) [video=youtube] i macie jeszcze Ghost Love Score, maniacy :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 8, 2013 Sami, masz rację to absolutna rewelacja- jestem zachwycona interpretacją:) No! nie mam pytań;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 8, 2013 Beata, gość zrobił z "We are the Others" Delain piosenkę, której da się słuchać, więc musi być mistrzem :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 8, 2013 Sami, dawaj namiary/linka- no na co czekasz?;) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 8, 2013 [offtop on]Taki szczegół, ale nie lepiej było dać tego do tematu o coverach? Eventualnie do tematu o Dealain (chyba takowy jest)?[offtop off] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 8, 2013 W sumie nie pomyślałam.. Przenosić? Czy ktoś z magiczną mocą przeniesie? :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 8, 2013 Tak, przenieś- tam będą zainteresowani;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 8, 2013 Jedyne, co mogę zrobić, to usunąć tu i wkleić tam. Chyba, że jestem inwalidą i nie widzę jakiejś opcji. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 14, 2013 Ładnie im wyszło :) Większości coverów na youtube nie da się słuchac, a to jest dobre! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 24, 2013 Nie wiem, czy było... [video=youtube] Posłuchajcie jej coverów. Jest niesamowita. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 24, 2013 Gorąco polecam. Mamy utalentowanych wokalistów i wokalistki w Polsce i nawet o tym nie wiemy! :) Przeglądałem Facebooka i natknąłem się na cover, który zapodał motorade: [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3PB0w4poGCo Last Ride of the Day - interpretacja instrumentami folkowymi... Genialne! 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 28, 2013 Bardzo delikatne i czyste wykonanie: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 29, 2013 Nie wiem gdzie to wrzucic, ale w sumie jesteśmy 'muzycznymi duszami", prawda? No więc na dzień dziecka, na występ na rynku razem z moją grupą wokalną przygotowaliśmy Creek Mary's Blood. Pomysł był mój, instrumental zmontowałam z orchestral Creek Mary's Blood i dorzuciłam recytację Johna Two Hawks :). Także można powiedzieć, że zasiałam ziarno, które wykiełkowało w niekontrolowany sposób: Dopasowali tekst z tłumaczenia z 'tekstowo' do melodii (to tłumaczenie to chyba zasługa kogoś z OS), dorzucili własny flecik i zmienili trochę melodię. Ale to ciągle NW i ciągle brzmi to niesamowicie na żywo :) Link do nagrania (niestety tylko kawałek. Ale będę miała nagranie z występu ^^) http://www.4shared.com/music/yWlzDPeH/Creek_Marys_Blood_-_wersja_wok.html? 4 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 29, 2013 Duży plus za pomysł, aranżację, wybór repertuaru, tekst... Co tu dużo pisać - świetne! :D Nie wiedziałem Sami, że śpiewasz! Edit: Dodam, że strasznie fajnie wyszedł Wam fragment 1:40! Share this post Link to post Share on other sites