Adrian 3317 Posted December 30, 2016 Hell-o! W imieniu Ekipy DE chciałbym wszystkim Wam podziękować, za to że wspieracie nasz wspólny zakątek w sieci, że angażujecie się w dyskusje, pomagacie w budowaniu strony i razem z nami promujecie zespół w Polsce. Kiitos Tampere! Follow the madness, Alice, you know, once did! :) Czas na małe podsumowanie tego, co działo się u nas w 2016 roku: Na forum dołączyło do nas 109 użytkowników Napisaliśmy 146 nowych wątków oraz 5923 postów Zaktualizowaliśmy wygląd strony by serwis był dostępny również na urządzeniach mobilnych Przenieśliśmy nasz magazyn Dreamer's Hideaway na forum by łatwiej było można śledzić artykuły oraz dodawać własne Zorganizowaliśmy wiele konkursów, w tym duży, urodzinowy, w którym udział wzięło kilkadziesiąt osób Przygotowaliśmy prezenty dla zespołu, które wręczyliśmy na Czad Festiwalu. Wśród nich były kartki pocztowe nadesłane do nas przez fanów z całej Polski Przetłumaczyliśmy całą biografię zespołu "Once Upon a Nightwish". Ciekawe jakakolwiek inna społeczność fanów NW na świecie tego dokonała? :) Tradycyjnie, we współpracy z zaprzyjaźnionymi fanklubami, przygotowaliśmy kartkę urodzinowo-świąteczną dla Tuomasa Poza tym przygotowaliśmy wiele tłumaczeń wywiadów, artykułów itp. To był bardzo aktywny dla nas rok i mamy nadzieję, że kolejny będzie równie obfity w wszelkiego rodzaju projekty! Mamy nadzieję, że będziemy mogli również liczyć na Waszą pomoc. :) Szczęśliwego Nowego Roku! :D 11 Share this post Link to post Share on other sites
SatuDreamer 65 Posted December 30, 2016 Naprawdę dużo się tu działo w tym roku :) Mam nadzieję,że w przyszłym roku będę miała okazję wziąć udział w którejś z akcji organizowanej przez DE. Pozwolę sobie podsumować tutaj krótko swój rok. 1 Rozwinęłam się literacko 2 Poznałam kilka wspaniałych osób 3 Wyciągnęłam kilka ważnych dla siebie lekcji 4 Wreszcie założyłam tu konto 5 Odbyło się wiele ciekawych premier płytowych 6 Niestety w tym roku opuściło nas wielu cudownych artystów :( Szczęśliwego Nowego Roku i wspaniałego Sylwestra :D! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Naditiani91 39 Posted December 30, 2016 To ja też napiszę co było u mnie :) STYCZEŃ: W końcu mój zespół był już w całym składzie, więc mogliśmy zacząć nagrywanie naszej pierwszej płyty studyjnej, która ukazała się w grudniu, tego roku pt. A Tale From Nightmare... Wszystko oczywiście jest tam napakowane Najtłiszowskim mrokiem i Tajrowymi uśmiechami... LUTY: Przeprowadzka nowe otoczenie napisanie ponad stu tekstów, z których połowę szło do kosza na szczęście, parę trafiło na ATFM i jestem z tego naprawdę dumna, ale ten miesiąc określiłabym najtrudniejszym w roku. MARZEC: Marzec był miesiącem przeleżanym byłam chora cały week, bo najpierw miałam cholerną gorączkę, a potem okropny ból brzucha, na szczęście to wiązało się z poznaniem wielu nowych świetnych albumów takich jak "XV" Justyny Steczkowskiej, które do dzisiaj towarzyszy mi w jesiennych miesiącach. KWIECIEŃ: Podróże, dużo podróże i załatwianie zaległych spraw z przeleżanego marca, nie miałam czasu na internet, znajomych, nie miałam czasu na nic, ale tylko na tym zyskałam. MAJ: Alergia, bo wiosna, kaszlenie i upiększanie kolekcji, zakupiłam, takie albumy jak: Hey - Ho i Nightwish - Imaginaerum, ogólnie drugi marcem, tylko nie tak chorowitym. CZERWIEC: Godziny przepływane w basenie, lody, plażowanie i ból dupy o moje koronkowe majtki zgubione na plaży :( :( :( LIPIEC: Opalanie i czytanie "Zagubionej" ♥ SIERPIEŃ: Wolność, późne spanie, spotkania z przyjaciółmi, lekko nieudany, przepłakany wyjazd i wpisy na pierwszym, dosyć mało profesjonalnym blogu. WRZESIEŃ: Ograniczenie bloga i większe przykucie uwagi na koncertach PAŹDZIERNIK: Założenie drugiego bloga. LISTOPAD: Długie wieczory, założenie konta na portalu, powrócenie do metalowych korzeni ♥ GRUDZIEŃ: Kolejny najbardziej produktywny miesiąc w roku, założenie nowego bloga, poznanie się z wieloma wspaniałymi ludźmi i krótkie i treściwe święta, zakończone... 2 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 20, 2017 W pewnych obszarach mojego życia podsumowanie, w niektórych kontynuacja, nie koniecznie dobrych wydarzeń. Ogólnie rok uważam za udany: - wizyta u mojej siostry w Szwecji, po 7 latach, - spotkanie przyjaciół z netu i forum, i nie tylko, - zaliczenie kolejnego, 3ciego koncertu NW, - poznanie w realu Adriana, Justynki i Michała, - spotkanie z moim ciotecznym bratem ze Szwecji tu w Lublinie, - rodzinne spotkania: wesela, komunie, chrzty, - wizyta córki z Anglii z rodziną, - więcej tego było ale nie wszystko chciałabym pamiętać..... 1 Share this post Link to post Share on other sites