Jump to content
Sign in to follow this  
Adrian

Podsumowanie konkursu urodzinowego 2016

Recommended Posts

Nadszedł czas na podsumowanie naszego urodzinowego konkursu. :)

Nadesłaliście sporo odpowiedzi i było nam niezwykle trudno wybrać najlepsze z nich. Dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział ! Mamy nadzieję, że bawiliście się dobrze. :)

I tura

Zadanie: Zrealizuj temat konkursowy. Interpretacja dowolna: rysunek, grafika, kolaż, zdjęcie, pokaz slajdów, fanowski filmik. Do prac plastycznych dołącz krótki opis (1-3 zdania).

Temat: Kiedyś miałem(am) marzenie a oto ono!

I miejsce - aniamaredziak - nagroda: DVD Vehicle of Spirit

Reveal hidden contents

II miejsce - kwiatkowskaren - nagroda: koszulka Nightwish

Reveal hidden contents

III miejsce - zuzaprysz - nagroda: koszulka Nightwish

Reveal hidden contents
  • Like 3

Ekstra! Serdeczne gratulacje dla wszystkich! :D

Mnie się niestety nie udało wziąć udziału, za dużo obowiązków na głowie by w ogóle pozbierać spokojnie myśli, może następnym razem :)

Serdecznie gratuluję zwycięzcom i wyróżnionym :)! Bardzo dziękuję wszystkim uczestnikom naszego konkursu! Mam nadzieję, że był on dla Was świetną zabawą i weźmiecie udział w podobnych akcjach w przyszłości. Nadesłaliście tyle pięknych prac i odpowiedzi, że trudno było ostatecznie wybrać te, naszym zdaniem najlepsze. Dlatego oprócz głównych nagród postanowiliśmy rozdać jeszcze wiele wyróżnień. Mam nadzieję, że ucieszą Was najnowsze DVD, koszulki, gadżety..

Wspólnie świętujmy urodziny Nightwish PL- Dream Emporium oraz jubileusz Nightwish :)! Dziękujemy!!!

• Like 3

Nie wiem czemu jest mi głupio, że znowu zajęłam w jednej z tur pierwsze miejsce... :P

Ale z drugiej strony jestem MEGA SZCZĘŚLIWA ♥ BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ♥

• Like 3

Gratuluję wszystkim! ♥ W wolnym czasie od powtarzania fińskich słówek i przypadków dokładniej się przyjrzę Waszym arcydziełom, ale z pewnością są doskonałe! :> [Tym samym dyskretnie pominę fakt, że zapomniałam o internetach i konkursie i nie ogarnęłam na czas, chociaż miałam genialny plan zrobienia zdjęcia najbardziej popier pokręconych notatek z fińskiego i językoznawstwa, którym chciałam pokazać, jak realizowanie marzeń może dawać w kość xD]

• Like 2

Gratki dla zwycięzców i wyróżnionych! Widać serce i pomysł w waszych odpowiedziach. Jeszcze raz gratuluję! :)

Gratuluję wszystkim zwycięzcom i wyróżnionym! 

Cóż, mnie też się nawet udało i jestem bardzo ciekawa co tam wygrałam :)

• Like 1

Konkursy to ambitne zabawy a Wy jesteście najlepszymi kompanami to takich zabaw:) Podziwiam za kreatywność- gratuluję zwycięzcom i wyróżnionym.

• Like 1

DREAM EMPORIUM, serdecznie dziękuję za fantastyczny konkurs i wyróżnienia, jakie od Was otrzymałam za swój udział w nim. To była inspirująca przygoda, która pokazała, że twórczość Nightwish od lat niezmiennie mnie motywuje i mobilizuje do działania, a jednocześnie wciąż skrywa przede mną tajemnice czekające na odkrycie. Mimo przewertowania całej dyskografii zespołu nie odgadłam zagadki. Zresztą nie tylko mnie pokonała kreatywność jej autora. ;)

Riddler, Riddler, you did your job very well!   (y) Tym większe brawa dla tych, którym udało się ją rozwikłać!  

Gratuluję zwycięzcom i wyróżnionym w konkursie oraz wszystkim, którzy wzięli w nim udział. Do następnego razu! :)

• Like 4

Serdeczne gratulacje dla wszystkich zwycięzców oraz wyróżnionych! Naprawdę sporo osób wzięło udział i wcale nie łatwo było wybrać szczęśliwców - tym szczęśliwszymi czyni to zwycięzców! :D

• Like 1

Ojej, dziękuję za wyróżnienie :D Chociaż raz mi się udało z zagadką muzyczną :P

Gratuluję zwycięzcom i pozostałym wyróżnionym!

• Like 2

Dziękuję bardzo za II miejsce w jednej z tur. W ogóle się tego nie spodziewałam, jestem zachwycona! :)

Gratuluję także pozostałym zwycięzcom, bo wszystkie Wasze prace czytało mi się genialnie. Cudownie jest widzieć, że wśród fanów naszego kochanego Nightwish jest tyle wrażliwych i emocjonalnych osób ♥

• Like 2

Laaaadieees and not so gentle men!

Oczekujcie listonosza/sowy/kruka/bezzałogowego drona w najbliższym czasie!

nagrody.png.8d15eaa67591f3331983a9e127272d2b.png

• Like 4

On 11/7/2016 at 10:47 PM, PaulaEija said:

A to nie jest tak, że dron z definicji jest bezzałogowy?

Wikipedia.

Wiem, znowu się czepiam... xD

Paula zawsze w formie :cool: xD

Wujek Google podpowiedział mi całkiem przypadkiem, że podobno powstał pierwszy pasażerki dron.... o ile nadal możemy mówić o dronie (biorąc pod uwagę notę z Wikipedii). Pytanie brzmi: w czym tkwi istota dronu? Co czyni dron dronem? Czy to właśnie między innymi fakt "bezzałogowości"?

Dobra, idę spać. :sleepy:

• Like 1

On 11/7/2016 at 11:24 PM, Adrian said:

On 11/7/2016 at 10:47 PM, PaulaEija said:

A to nie jest tak, że dron z definicji jest bezzałogowy?

Wikipedia.

Wiem, znowu się czepiam... xD

Paula zawsze w formie :cool: xD

Wujek Google podpowiedział mi całkiem przypadkiem, że podobno powstał pierwszy pasażerki dron.... o ile nadal możemy mówić o dronie (biorąc pod uwagę notę z Wikipedii). Pytanie brzmi: w czym tkwi istota dronu? Co czyni dron dronem? Czy to właśnie między innymi fakt "bezzałogowości"?

Dobra, idę spać. :sleepy:

Zawsze możecie na mnie liczyć! xD

*Istota drona btw. ;) I myślę, że tak, że bezzałogowość świadczy o byciu dronem. Bo inaczej to po prostu samolot/helikopter/statek powietrzny. ;>

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.