Jump to content
ocyrion97

Wideorelacja z koncertu

Recommended Posts

No i jest! Po kilku godzinach pracy udało mi się skończyć "relację" ;) Zapraszam do oglądania, pozdrawiam! :D

[video=youtube]

• Like 11

Fajna pamiątkowa sklejka! Wspaniale, że dałeś słynne NIghtwishowe intro! Nawet nie mam niektórych z tych zdjęć! Żałuję tylko, że nie nagrywaliśmy więcej filmików z nami samymi, gdy pijemy piwko, szamamy paluszki, spacerujemy radośnie wśród czarno-glaniastego tłumu... trzeba następnym razem coś nagrać! :D

• Like 3

Super, kawał dobrej roboty! Aż mi normalnie łzy wzruszenia znów napłynęły do oczu :')

• Like 1

Ale mamy fantastyczną pamiątkę ze wspólnego spotkania!  :D Sebastian, spisałeś się na medal  :) Można oglądać i oglądać Twoją relację bez końca. Cieszę się, że mogłam przyłożyć do niej swoją cegiełkę w postaci zdjęć. Następnym razem musi być ich więcej! Aparaty w dłoń i nagrywamy wszyscy!  :-D

Dear Nightwish, you have to come back to Poland. QUICKLY! :D

• Like 4

Jedyny komentarz, na jaki teraz mnie stać ( i co miałam w głowie przez cały czas oglądania) to We were here!

I jakoś tak mi się zrobiło...obraz mi się przed oczami rozmył. Bo to było naprawdę piękne być tam z Wami wszystkimi, silną ekipą Dream Emporium i widzieć na żywo to, czego się słuchało całe życie. Widzieć NW na żywo to połowa sukcesu. Widzieć NW na żywo z ludźmi, którzy są tak niesamowicie pozytywni, to już jest naprawdę wielkie przeżycie. Kiitos Wam wszystkim za to. ♥

• Like 6

To jest piękne :)! Dzięki Sebastian! Filmik jest świetny, włożyłeś w to bardzo dużo wysiłku. Wiem co mówię, bo stałam za Tobą i widziałam jak skrupulatnie, na przekór naciskom tłumu, walecznie trzymałeś telefon i nagrywałeś te ważne dla nas chwile! Mamy pamiątkę na całe życie! To było niezapomniane spotkanie, nie tylko z zespołem, ale również z Wami wszystkimi. Bardzo fajnie się to ogląda. Oczywiście na koniec bardzo się wzruszyłam, bo uświadomiłam sobie, że nieprędko będzie nam dane takie kolejne, fantastyczne spotkanie...Ale wiem, jedno! Sebastian! Robisz relację i filmik ;)! Wychodzi Ci to znakomicie!

• Like 2

Bardzo ciekawy pomysł z umieszczeniem slajdów ze zdjęciami ze spotkania w intro. :) Długo jeszcze będziemy wspominać czas spędzony razem oraz wspólną posiadówę pod parasolami. :)

Było miło Was wszystkich zobaczyć i mam nadzieję, że wkrótce znów będzie ku temu okazzja. :)

Naprawdę świetna robota, Seba! Wszystko, co najważniejsze sklejone w jeden film :) Dziękuję ci za to, to wspaniała pamiątka!

Seba good job good job ,kapitalną pamiątkę zrobiłeś ,a ta końcówka z tym wzruszającym podkładam uff mało brakowało a bym się poryczał ,pełna zgoda z Tai że następnym razem musimy kręcić filmiki jak jesteśmy razem jak pijemy browce nabijamy się i robimy wszamkę

Ps. Dzięki za użycie mojej fotki w filmiku

• Like 3

Filmik przestał niestety działać, czyżby youtube zablokował?

\ said:
Filmik przestał niestety działać' date=' czyżby youtube zablokował?[/quote']

U mnie jest ok. :)

Właśnie słucham Yours Is an Empty Hope. Świetna pamiątka, szczególnie w połączeniu ze zdjęciami ekipy :)

Jak długo grał Nw|?

On 9/5/2016 at 6:09 PM, Adrian said:

On 9/5/2016 at 5:32 PM, Maciek said:

Filmik przestał niestety działać, czyżby youtube zablokował?

U mnie jest ok. :)

Prawdopodobnie to kwestia tego, że na smartfonie. ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.