Monciak97 79 Posted August 6, 2016 Czy ekipa forum lub użytkownicy mają jakieś pomysły dot. akcji na koncercie? Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie np. wspólne śpiewanie utworów NW w przekładach po polsku :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 9, 2016 Według mnie bardzo fajny pomysł. Byliby chętni na taką akcję? :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ada28 368 Posted August 9, 2016 Czemu nie ;) Podobno śpiewać każdy może... Mamy bazę, można spróbować ją wykorzystać :) Share this post Link to post Share on other sites
Miriam 20 Posted August 10, 2016 Mogę spróbować ruszać ustami ::-D śpiewanie odpada, wolałabym oszczędzić innym tego przykrego doświadczenia :D Share this post Link to post Share on other sites
Monciak97 79 Posted August 11, 2016 Błażej stworzył bardzo dobre polskie przekłady do śpiewania. Można by je wykorzystać :) Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted August 11, 2016 Jestem chętna :)! Jeśli tylko zdołam (z racji pracy w klimatyzowanych pomieszczeniach, często miewam tzw. chrypkę) i gardło na to pozwoli, będę śpiewać nawet oryginalne teksty! Znam kilka na pamięć, więc jeśli będzie okazja, to czemu nie :) ? Błażejowe teksty są idealne do śpiewania (wiem, bo kilka razy próbowałam z melodią), też możemy je wspólnie spróbować wykonać ! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Monciak97 79 Posted August 12, 2016 A tak swoją drogą: mamy w planach spotkać się forumową grupą w jakimś konkretnym miejscu? Zakładam, że nie każdy zna każdego i fajnie by było umówić się gdzieś aby można było się poznać. Kiedyś przyszedł mi do głowy pomysł transparentu DE ale nie wiem czy ktoś podjąłby się realizacji czegoś takiego :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 12, 2016 Myślę, że wymiana nr tel jest najskuteczniejsza, bo zjeżdżamy w różnych terminach?:) Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted August 12, 2016 A może spotkamy się pod sceną i w ramach spotkania będziemy wspólnie koczować przed NW? :D Dowiadywałam się od kolegi, który był rok temu na WT i stał przy barierkach, że zajął sobie miejsce jakieś 2 godziny wcześniej. Ogólnie to wygląda to tak, że są koncerty na przemian (duża scena -> mała --> znowu duża). Przed WT on stał już od zakończenia koncertu na dużej (czyli cały koncert na małej scenie + przerwy między koncertami). Ja w planach mam zobaczyć Ensiferum, a potem zająć dobre miejsce na NW, ktoś się pisze na wspólne czekanie? :) Share this post Link to post Share on other sites
Ada28 368 Posted August 12, 2016 Jak najbardziej jestem za tym, żeby zorganizować spotkanie na miejscu i też mam w planie "atak" na barierki ;) W tłumie łatwo się zgubić, a to niepowtarzalna okazja żeby się bliżej poznać w gronie wiernych fanów NW :) Ktoś wie, czy będzie możliwość spotkania zespołu przed koncertem, żeby np. zdobyć autograf? Jakieś bliższe informacje na temat organizacji różnego rodzaju przedkoncertowych akcji na miejscu? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Miriam 20 Posted August 16, 2016 Ja w planach mam zobaczyć Ensiferum, a potem zająć dobre miejsce na NW, ktoś się pisze na wspólne czekanie? :) Ostrzegam cię, że nie mam zamiaru odkleić się od Ciebie nawet na sekundę, będziesz miała mnie dość :D Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted August 22, 2016 Trzeba się zorganizować i spotkać. Wiele osób na forum ma ze sobą już pewnie kontakt telefoniczny i w razie co będziemy wszyscy łączyć się telefonicznie, bo dobrze byłoby sobie zająć jakąś konkretną lożę Dream Emporium, żeby oglądać koncert w jak najlepszym miejscu! :D Bęęęędęęę śpieewać! :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 22, 2016 Trzeba się zorganizować i spotkać. Wiele osób na forum ma ze sobą już pewnie kontakt telefoniczny i w razie co będziemy wszyscy łączyć się telefonicznie, bo dobrze byłoby sobie zająć jakąś konkretną lożę Dream Emporium, żeby oglądać koncert w jak najlepszym miejscu! :D Bęęęędęęę śpieewać! :D Zamierzam przebić się do pierwszych rzędów i też zedrzeć sobie gardło. Coś czuję, że będzie super! :D 1 Share this post Link to post Share on other sites