Adrian 3317 Posted April 7, 2016 Link z formularzem nie działa :( Naprawiłem. Dzięki za zgłoszenie. :) Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted April 9, 2016 Moi drodzy! To już ostatnie chwile naszego konkursu. Macie czas do niedzieli, do godz. 24.00. Wciąż możecie nadsyłać konkursowe zdjęcia. Dziękuję wszystkim, którzy już wzięli udział. Zachęcam tych, którzy są jeszcze niezdecydowani. Nagrody czekają! Powodzenia :)! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Monciak97 79 Posted April 10, 2016 Swoją drogą: czy zwycięskie prace będą opublikowane? :) Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted April 11, 2016 Konkurs dobiegł końca. Bardzo dziękujemy za wszystkie zdjęcia! Za kilka dni ogłosimy zwycięzców i opublikujemy nagrodzone prace. Powodzenia :)! 4 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted April 14, 2016 Jak zwykle zapomniałam i nie zdążyłam. Wszystko zawsze na ostatnią chwilę. Ehh, gdzie ja mam głowę. Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted April 15, 2016 Kochani! Wybór zwycięzców w naszym konkursie nie był łatwy. Nadesłaliście mnóstwo zdjęć i na wszystkich widać "Endless Forms...". Fotografie są piękne! Po kilku dniach narad i dyskusji postanowiliśmy nagrodzić następujące prace: I miejsce - Monciak97 II miejsce - Sami III miejsce - Sahara Prace wyróżnione nadesłali: Carly Seppo Quesayah - Monciak uchwycił wygrzewającą się w słońcu jaszczurkę. Niepozorna, delikatna, bardzo zwinna i niełatwo zrobić jej zdjęcie. Przywodzi na myśl pierwotne formy życia. Stary, wiekowy konar spowity pajęczyną, soczysta zieleń i piękno chwili, podczas której możemy obcować z przyrodą. Zdjęcie spontaniczne, proste, ale pokazuje jak wiele niezwykłych, małych rzeczy otacza nas każdego dnia. Warto zatrzymać się choć na chwilę, by zobaczyć "Niezliczonych Form Niezwykłe Piękno".. - Sami przedstawiła świat "micro", wnętrze materii, sedno każdego istnienia..Tajemnicze spojrzenie przez mikroskop odkrywa to, co fascynujące, bo przecież wszystko co nas otacza, składa się z maleńkich komórek. To jest na swój sposób piękne i wciąż nieodgadnione w wielu dziedzinach. Bardzo oryginalna fotka, która wzbudza ciekawość.. - Sahara pokazała jakim niezwykłym stworzeniem może być motyl. Foto profesjonalne, ale dzięki temu można "pogłaskać" tego motylka! Zwyczajny, pospolity owad, a ile szczegółów, ciekawych struktur i kolorów może mieć w sobie.. Poza zwycięską trójką, pozostałe wyróżnione zdjęcia spodobały się członkom Ekipy, dlatego postanowiliśmy je zamieścić tutaj. Oczywiście dziękujemy wszystkim uczestnikom zabawy! Gratulujemy zwycięzcom i zapraszamy Was do udziału w naszych następnych forumowych konkursach. Nagrodzonych szczęśliwców poproszę o adresy na PW. 5 Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted April 15, 2016 Gratulacje dla zwycięzców :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 15, 2016 Wow, nie spodziewałam się, że moja tkanka roślinna może się aż tak spodobać ^^ Dzięki ::) Bardzo mi się podoba zdjęcie Carly, te kolory i kształty chmur są niesamowite, pierwszy raz widzę coś takiego. Świetne zdjęcie. Share this post Link to post Share on other sites
Monciak97 79 Posted April 15, 2016 Nie wierzę, że mi się udało *.* Dziękuję Wam bardzo ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Blazej 295 Posted April 15, 2016 Piękne zdjęcia. Tylko pogratulować zwycięzcom i wyróżnionym, a wybór rzeczywiście musiał być bardzo trudny :). 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ada28 368 Posted April 15, 2016 Świetne zdjęcia! Gratuluję zwycięzcom i wyróżnionym, którym udało się uchwycić piękno otaczającego nas świata :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 15, 2016 Gratuluję wszystkim, którzy wzięli udział. :) Share this post Link to post Share on other sites
Sahara 159 Posted April 15, 2016 Ojaaa, wreszcie jakiś sukces fotograficzny xD Dziękuję bardzo! :) I oczywiście gratuluję reszcie! :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Qesayah 24 Posted April 16, 2016 Dziękuje za "wyróżnienie". ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 16, 2016 Gratuluję zwycięzcom, jesteście mistrzami:) Wybór był ogromnie trudny, ponieważ każdy inaczej "widział i czuł" obraz "Endless Forms Most Beautiful w Waszym obiektywie". Share this post Link to post Share on other sites
Carly 6 Posted April 16, 2016 O kurczę, dzięki wielkie za wyróżnienie!! :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted April 17, 2016 Gratulacje mordeczki! : ) Chętnie zobaczyłabym wszystkie prace! Carly, Twoja praca podoba mi się najbardziej : ) Share this post Link to post Share on other sites