PaulaEija 1628 Posted February 27, 2015 Córuś i Lucid - hyvää syntymäpäivää! Niechaj Wam delta deltusia* ujemną będzie (bo jest mniej liczenia)! *Dla wtajemniczonych: jedni mają zbiory, inni zbiorki. Jedni mają deltę, my mamy deltusię. Pani T. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 27, 2015 Córuś i Lucid - hyvää syntymäpäivää! Niechaj Wam delta deltusia* ujemną będzie (bo jest mniej liczenia)! *Dla wtajemniczonych: jedni mają zbiory, inni zbiorki. Jedni mają deltę, my mamy deltusię. Pani T. ♥ A ja wiem o co chodzi, a ja wiem o co chodzi... Ten prestiż ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 2, 2015 Dziś Najtliszowe życzenia wysyłam Dominice( Sahara)- Stóweczka!:) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 2, 2015 Wszystkiego najtłiszowego, Saharko :) Życzę Ci, żebyś odzywała się częściej na forum :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 2, 2015 Wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń Saharo. :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted March 2, 2015 Hyvää syntymäpäivää, Sahara! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Sahara 159 Posted March 3, 2015 Ojej, dziękuję Kochani! :) Wszystkiego najtłiszowego, Saharko :) Życzę Ci, żebyś odzywała się częściej na forum :happy: Postaram się :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 8, 2015 Wszystkim forumowym Kobietom z okazji ich święta życzymy wszystkiego co najlepsze, samej radości, jak najmniej zmartwień (i zmarszczek, ha!). :) Zapomnijcie o diecie, dzisiaj można jeść dużo czekolady. :) 8 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 8, 2015 Nasze kochane fanki Nightwisha! Życzę wam wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i żebyście były coraz piękniejsze. :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 9, 2015 Pięknie Panom dziękuję:) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 12, 2015 Stóweczka dla Sami- oczywiście z nami i Najtłiszkiem:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 12, 2015 Sami wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Sto lat 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 12, 2015 Sami! Wszystkiego naj naj naj. :) Sukcesów na tle bilogiczno-artystycznym, pociechy z jeża, zdrowia i spełnienia marzeń. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 12, 2015 Sami ♥ Pramatko ♥ Stary grzybie ♥ Wszystkiego najtłiszowego, jak najwięcej dobrej muzyki i jak najmniej weltschmerzów Ci życzę :) A, no i pomyślnego studiowania, ofkors :) (Przez "pomyślne" rozumiem "takie, które daje człowiekowi czas na życie i tFForzenie".) 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted March 12, 2015 Sto lat, Sto lat Sami! Spełniaj swoje marzenia, rysuj/maluj/twórz jak najdłużej i częściej :) No i wytrzymaj na tych studiach :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 12, 2015 Wszystkiego Najtłiszowego Sami! Życzę ci samych sukcesów na studiach i spełnienia wszystkich swoich marzeń. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 12, 2015 Hepi berzdej tu ju, hepi berzdej tu ju, hepi berzdej dir Sami, hepi berzdej tu ju. :) Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i rysunków pełnych twej wyobraźni i pełen pakiet życzeń. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 13, 2015 Wielkie dzięki wszystkim za życzenia :) NW zrobił mi najpiękniejszy prezent, niespodziewany, ale piękny :) Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted March 13, 2015 Wszystkiego najlepszego Sami! Zdrowia, szczęścia i wytrwałości na studniach. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 20, 2015 Bardzo ważny dzień dla Monciak97- 18stka! Wszystkiego Najtłiszowego:) Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted March 20, 2015 Spełnienia marzeń! :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 20, 2015 Monciak97, wszystkiego Najtłiszowego! :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 20, 2015 Wszystkiego naj! Życzę Ci tego, czego zawsze życzę ludziom na osiemnastkę: nie dorastaj :) Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted March 20, 2015 Wszystkiego najlepszego Monciak! :) Share this post Link to post Share on other sites