Adrian 3317 Posted September 9, 2014 Happy Beer-day, Kamil. ;) Życzę Ci spełnienia wszelkich marzeń, zwłaszcza tych mocno zakręconych, które pozornie mają małe szanse na realizację. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted September 10, 2014 Co prawda mam w zwyczaju raczej składać życzenia na fb (ot takie przyzwyczajenie), ale skoro Emi nie ma fejsa, to wszystkiego dobrego dla naszej dzisiejszej solenizantki, dużo radości i spełnienia marzeń (nawet tych najskrytszych) :). Dołączam się też do życzeń dla Camelotha - wszystkiego najlepszego :). 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 10, 2014 Wszystkiego najlepszego Emi! :3 Dużo szczęścia i najtłiszowych radości, no i co jeszcze zapragniesz. :) (wiem, nie umiem składać życzeń XD) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 10, 2014 Milka wszystkiego dobrego! ;* 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted September 10, 2014 Najsampierw - dzięki jeszcze raz za życzenia. A Emi - masz urodziny dzień po mnie ? Huh, znowu toast ! Wszystkiego naj Emi, spełnienia wszelkich marzeń ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 10, 2014 Emi, wszystkiego najpiękniejszego i najlepszego, dużo radości i życiowego szczęścia- Sto Lat:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted September 10, 2014 Zdrowia, szczęścia i radości, w życiu samych przyjemności. ;)100 lat Cameloth i Milla. 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted September 10, 2014 Emi - Wszystkiego Najlepszego i Nightwish'owego :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 10, 2014 Emi, Wszystkiego Najtłiszowego. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted September 10, 2014 Wszystkiego Najtłiszowego Emilia :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 10, 2014 Najlepszego, Emi ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 10, 2014 Emi 100 lat. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 10, 2014 Emi. Nie odbierasz telefonu, więc jeszcze raz - wszystkiego najlepszego! ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 10, 2014 Emi. Nie odbierasz telefonu /.../ Pewnie dlatego: :D Milla! Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin! Radości z życia, samych sukcesów, rozwijania swoich pasji i nieustępliwego dążenia do celu. :) Również dziękuję Ci za wkład w budowanie DE! Dobrze, że jesteś z nami. ;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 10, 2014 Niby już widziałam ten gif, a wciąż nie przestaje mnie rozwalać ♥ Niestety nie mam takiego fajnego party hard. Ja po prostu rzadko kiedy używam telefonu i wala się on gdzieś samotnie w dziwnych miejscach... :D Ale nie o telefonie chciałam pisać :D Kartofelki moje kochane, kiitos/dzięki/danke/senkju/spasiba/arigato/merci (sprawdzam, w ilu językach umiem powiedzieć "dziękuję" :>) za życzenia! Od razu się człowiekowi (dobra, nie jestem tak do końca człowiekiem, tylko bytem niezdefiniowanym, ale to szczegół) nastrój poprawia, jak czyta coś takiego :) 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 13, 2014 Beato, w dniu twojego święta życzę ci dużo szczęścia, miłości i dużo koncertów i spotkań z Nightwish. :D Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted September 14, 2014 Wszystkiego najtłiszowego Beatko ! Spełnienia marzeń i pomyślności :) Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 14, 2014 Hyvää syntymäpäivää Beatko! Szczęścia, spełnionych marzeń i dużo najtłiszowych okazji :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 14, 2014 Co najmniej stu nowych płyt Najtłiszowych w dobrym zdrowiu i towarzystwie :-D:-D:-D Hyvää kahdeksastoista syntymäpäivää Beatko ;) Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted September 14, 2014 100 lat jubilatko. Sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym. :D Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 14, 2014 Wszystkiego najlepszego Beato. :) Szczęścia, sukcesów i wszystkiego czego zapragniesz. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 14, 2014 Jak już tyle osób się rozpisało po fińsku, to może nie będę się chwalić moją kulejącą gramatyką... Beatko. Życzę Ci mnóstwa wspaniałych ludzi na Twojej drodze, którzy każdego dnia będą ofiarowywać Ci szczęście, dużo zdrowia, kotów, miłości i czego jeszcze zapragniesz. No i nadal bądź taką kochaną osóbką, jaką jesteś. ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted September 14, 2014 Wszystkiego czego zapragniesz Beato i jak najwięcej szczęścia niech ci towarzyszy przez całe życie :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 14, 2014 Beatko, przekazałem Ci już swoje życzenia telefonicznie. :) Dodam tylko podziękowania za to, że jesteś wspaniałą przyjaciółką i filarem w każdej sytuacji. :) Wszystkiego najlepszego! Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 14, 2014 Wszystkiego najnajnaj, Beatko! Szczęścia, zdrówka, dużo kotów i dobrej muzyki! :happy: Share this post Link to post Share on other sites