Pablito 1169 Posted August 14, 2016 Paula szkoda że nie jedziesz tylko na NW bo ja jadę z Krakowa autobusem i niestety sam i też potrzebuję kogoś do paki bo tak samemu to łyso Share this post Link to post Share on other sites
Ada28 368 Posted August 15, 2016 UWAGA! Wyjazd na Czad! Ja jadę z mężem samochodem z WROCŁAWIA. Mamy wolne miejsca, więc jeśli ktoś wybiera się z naszych okolic, chętnie przygarniemy :) Wyjazd w piątek rano. Po koncercie Nightwish (w sobotę) wracamy do punktu wyjścia (czyli Wrocławia) na koncert Rammstein. :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 15, 2016 UWAGA! Wyjazd na Czad! Ja jadę z mężem samochodem z WROCŁAWIA. Mamy wolne miejsca, więc jeśli ktoś wybiera się z naszych okolic, chętnie przygarniemy :) Wyjazd w piątek rano. Po koncercie Nightwish (w sobotę) wracamy do punktu wyjścia (czyli Wrocławia) na koncert Rammstein. :) Jedziecie tylko na jeden dzień? Jeśli tak to byłoby super. :) Share this post Link to post Share on other sites
Ada28 368 Posted August 17, 2016 @ocyrion97, włącz system prywatnych wiadomości, bo nie mogę się z Tobą skontaktować na priv. Odpowiadając na Twoje pytanie: tak, ale pod pewnymi warunkami :) Share this post Link to post Share on other sites
ocyrion97 14 Posted August 18, 2016 @Ada28 , włączony, czekam na informacje na priv :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted August 18, 2016 Mam pytanie - ciężko jest dojechać do Straszęcina? Jadę z chłopakiem z Lublina samochodem i mamy problem z ogarnięciem trasy. Może ktoś podpowie jak najlepiej jechać? Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 18, 2016 Prawdopodobnie też będziemy jechać samochodem z Lublina. Najwygodniej byłoby bezpośrednio na Rzeszów i tam skręcić na Straszęcin ale na tej trasie są remonty- bierzemy pod uwagę trasę przez Stalową Wolę i Kolbuszową. 1 Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted August 18, 2016 Dziękuję Beatko za podpowiedź ;) Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted August 18, 2016 W piątek z rana wyjeżdżam na Czada z Lublina. Mamy dwa miejsca wolne w samochodzie. Ktoś chętny? Oferta w jedną stronę, bo potem nie wracamy do Lublina, tylko pod Lublin, ale zawsze można się jakoś dogadać. Share this post Link to post Share on other sites
Miguided_Ghost 26 Posted August 21, 2016 Mam pytanie-wybiera sie ktos na Czad Festiwal z Bydgoszczy(albo bedzie przejezdzac przez Bydgoszcz)? Ja jade na caly festiwal, ale nie ukrywam, ze najbardziej mi chodzi o Nightwish. Obczajalam troche mozliwosci dojazdu i chyba bez przesiadek sie nie da :/ ale to zawsze przyjemniej jechac z kims niz samej. Jesli ktos mialby mozliwosc "dostarczenia" mnie samochodem, to oczywiscie dorzuce sie do paliwa. (Przepraszam za brak polskich znaków, ale cos mi sie stalo z klawiatura i nwm jak to naprawic :/ ) Share this post Link to post Share on other sites
LuciferMorningStar 396 Posted August 22, 2016 @Lucid Dreamer, byłbym zainteresowany jeśli oferta jest aktualna. Jadę z małej wioski do Lublina. Miałem przenocować u kolegi i jechać PKS następnego dnia. A tu taka sposobność;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted August 22, 2016 Aktualna, aktualna. Im nas więcej tym lepiej i koszty podróży niższe ;) Tylko ostrzegam, że wyjeżdżamy rano i wracamy bardzo późno, bo mój chłopak chciał jeszcze na Kabanosa zostać, który gra po Nw :P Share this post Link to post Share on other sites
Nilvena 0 Posted August 22, 2016 Mamy 1 wolne miejsca w aucie jedziemy z Wroclawia/okolice do Straszecina i wracamy po koncercie, wyjazd do Straszecina ok 11-12h. W dwie strony - 80zl/osoba zrzuta na paliwo. Share this post Link to post Share on other sites
Greebo 0 Posted August 23, 2016 Witam wszystkich. Jadę w piątek z Krakowa na Nightwisha (powrót po koncercie) i mam dwa wolne miejsca w samochodzie. Jeśli ktoś chętny, to zapraszam. W grupie zawsze raźniej :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 23, 2016 @Nilvena Moja znajoma wybiera się z Wro, gdyby mogła się z Wami zabrać, to byłoby super :) Napiszesz do mnie na priv albo na facebooku? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Posted August 23, 2016 Witam, Jadę w piątek samochodem do Straszęcina, mam 3 wolne miejsca i chętnie podzielę się kosztami paliwa i opłaty za autostradę. Wyjeżdżam z Chorzowa, więc chętnie zabiorę kogoś z okolic. Wracam zaraz po koncercie. Chętnych proszę o kontakt na maila grze_tomas_20@wp.pl. Share this post Link to post Share on other sites