Sami 3171 Posted June 11, 2015 Jeśli nie zdążę wysłać listu pocztą, to czy mogę go zabrać i przekazać na zlocie w Szymanowie? :) Pewnie, że możesz, ja tak robię ;) Mój list jest tragicznie niegotowy, będzie gotowy dopiero na zlot ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 17, 2015 Zaktualizowałem listę w pierwszym poście. Nadal macie szansę wysłać swój list! Niepowtarzalną szansę. :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 17, 2015 Tylko nie wysyłajcie poleconym! Bo później jest problem z odebraniem tego... Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted June 17, 2015 A ten termin 19 to jest taki bardzo ostateczny? :D Właśnie się zorientowałam, że jest już środa... Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 17, 2015 A ten termin 19 to jest taki bardzo ostateczny? :D Właśnie się zorientowałam' date=' że jest już środa... [/quote'] Najpóźniej 26.06. musi trafić do skrytki pocztowej żeby Evi mogła go odebrać. Także jeśli da radę dotrzeć na czas to możesz wysłać go później. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 17, 2015 hietAla - priorytet powinien teoretycznie dotrzeć w ciągu 48 godzin ;) ale im szybciej tym lepiej. I powtarzam: nie polecony! ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted June 22, 2015 Ok... wysyłam list priorytetem. Mam nadzieję, że dotrze.... Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 22, 2015 Odebrałam dziś z poczty kolejne 11 listów :) Ewa S. (Gawłuszowice) - Tuomas Bartosz P. (Byczyna) - Marco Barbara R. (Miechów) - Tuomas, Marco Sandra P. (Tychy) - Floor Alicja Ś. (Lublin) - Tuomas Bez nadawcy (z Łańcuta) - Tuomas, Floor Bez nadawcy (z Działdowa) - Jukka, Tuomas Dagmara K. (Psary) - Tuomas 4 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 22, 2015 Świetna wiadomość, Evi! :) Jednak w dobie internetu tradycyjne formy listów nadal cieszą się zainteresowaniem. :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 23, 2015 Kolejne 4 listy dotarły: Zofia J. (Tarnobrzeg) - Emppu Maria J. (Tarnobrzeg) - Tuomas Paulina S. (Piekary Śląskie) - Tuomas Joanna P. (Wodzisław) - Marco 3 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted June 23, 2015 Zofia J. to Lawenda. Ona przesłała list tylko do Emppu. Drugi list (do Tuomasa) to ja wysłałam... No i cieszę się, że listy dotarły. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 23, 2015 Aaaaa to wybacz, z rozpędu wpisałam widocznie, bo koperty takie same ;) Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted June 24, 2015 Właśnie, akurat miałyśmy identyczne :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 25, 2015 Dziś jeden list: Karolina J. (Mielec) - Marco 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 26, 2015 Nowy list: Katarzyna K. (Wadowice) - Floor 1 Share this post Link to post Share on other sites