beatag60 2263 Posted October 9, 2014 Bardzo dobra wiadomość, festiwal jest naprawdę świetny:) http://www.mastersofrock.cz/www/index.php?lng=en 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 9, 2014 Na MOR na pewno nie pojadę, ale mam naprawdę wielką nadzieję, że NW pojawi się gdzieś kiedyś w Polsce.. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted October 9, 2014 W sumie to daleko nie mam... Jeśli byłaby chętna ekipa to można by ogarnąć wyjazd na MoR. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 9, 2014 Ty nie masz daleko? Z Poznania? To ja ze Strzelec Opolskich mam 2.5 godziny drogi na MOR. Może jakby się ekipa znalazła... ;) Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted October 10, 2014 MOR, w sumie mam więcej niż daleko z Torunia. No, ale czego nie robi się dla koncert NW. :) Może się wybiorę. Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted October 10, 2014 Ja jadę :) Polecam wszystkim, wspaniały festival! :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted October 11, 2014 Mam jakieś ~400km na dzień dzisiejszy. Sama na pewno się nie wybiorę, ale można jakoś wspólnie to ogarnąć. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 11, 2014 Będę nadal zbyt niepełnoletnia, żeby jechać. Ktoś chce przekonać moich rodziców, że możecie mnie ze sobą zabrać? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted October 12, 2014 Paula mogę spróbować ich przekonać. Chociaż nie mówię że mi się uda, bo ja tego problemu nie mam. Mama bez problemu mnie puści. :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 12, 2014 Jedyne, co może ich przekonać, to pełnoletnia i odpowiedzialna osoba, która mi by towarzyszyła. W dodatku muszą ją znać. Także... sprawa przegrana. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Snow 15 Posted October 20, 2014 Ja się piszę bo na pewno jadę fajnie by było grupą, ale sprawa organizacyjna to poważna sprawa.. koszty, miejsca, daty wyjazdu powrotu itp... jeżeli ktoś się tego podejmie to wchodzę :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 7, 2015 Miejsce bardziej odpowiednie na ten wątek: http://forum.nightwish.pl/watek-masters-of-rock-2015 , a jako, że nie padły tu żadne konkrety to te po prostu zamykam ;) Share this post Link to post Share on other sites