Dave 363 Posted July 9, 2014 Ludzie... Crownless ma sie znalezc w Top 3 ??!!!?!! Obstawialem Fantasmika a tu taki szok O.O Niech juz lepiej to Deep w 3 bedzie! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted July 20, 2014 Ja nie wiem, jak ktoś może eliminować w ostatecznej rozgrywce "Dead Boy's Poem". Rozumiem, że gusta są różne, toteż może właśnie gust zadecydował u tych, którzy głosują na tą piosenkę, bo pod względem artystycznym DBP jest, wydaje mi się, o wiele bardziej kunsztownym i oryginalnym utworem, niż taki singlowy "Wishmaster", który, choć świetny i ożywczy, nie może równać się z recytacją i przekazem zawartym w DBP. Wiem, że DBP wygra i można to było przewidzieć, bo jego wygrana jest jak najbardziej słuszna. :) Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted July 22, 2014 Fishmaster out ? ;P Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 28, 2014 Bardzo cieszy mnie fakt, że Deep Silent Complete zajęło tak wysokie miejsce ♥ Share this post Link to post Share on other sites