Evi 1960 Posted April 11, 2014 W ankiecie proszę zaznaczać WSZYSTKIE miejsca jakie wam pasują. W komentarzach proszę pisać czy bylibyście w stanie pomóc przy organizacji w którymś z nich. Wybierając miasto - wybierasz również jego okolice. Do mniej więcej 25km ;) Ludzie! Już kwiecień! Trzeba zacząć działać :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 18, 2014 W ankiecie wygrywają Kraków i Wrocław. W sumie nic nie stoi na przeszkodzie zrobić też kilka mini-zlotów. :) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted April 18, 2014 Mini-zloty to coś, na co liczę bardziej, bo nie mam szans na wyprawy; finansowo i pod względem mojej sytuacji życiowej (nadchodzący przymus wynajmu mieszkania na studia, znalezienia pracy itd.). Dlatego nawet w ankiecie się nie udzielę, bo nie mogę dołączyć, z przykrością. Ktoś na mini zlot do Trójmiasta? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 24, 2014 Chciałam tylko odświeżyć temat. na razie zdecydowaną większością głosów zwycięża Kraków. Powiedzmy, że zostawiam otwartą ankietę do końca miesiąca. Później trzeba powoli brać się za organizację ;) Share this post Link to post Share on other sites