Guest Simo Posted May 12, 2014 Myślę że nie byłoby problemu :P Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 28, 2014 Chętni - jesteście nadal? Dave coś kręci, ale i tak się pewnie pojawi. :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 28, 2014 Ja będę 15 lipca, więc jak coś to jestem chętna na spotkanie xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 28, 2014 Ja niestety nie będę mógł się pojawić :( Ważna sprawa rodzinna mi wypadła :( Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 28, 2014 To co powiecie na tego 15? :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 28, 2014 Nie wiem, jak wygląda mój czas w lipcu xD Na weekend wyjeżdżam, wracam 13, więc... Zależy dużo od stanu mojego portfela xD Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted May 28, 2014 Mi kategorycznie 15 odpada :/ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 7, 2014 Jeśli Paula by się wybrała, to ja też :) Bo samemu jechać przez pół kraju to tak smutno. A przypuszczam, że jej rodzice by nie puścili samej, więc jeśli my, to tylko razem :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 7, 2014 Niestety nie mogę się pojawić w lipcu xD Mój weekend na Mazurach się przedłuża trochę :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted June 8, 2014 Nie puszczą mnie i tak... ;_; Tzn. mama nie puści, bo tata to spoko... Musiałabyś do mnie przyjechać i ich jakoś przekonać... Także nie wiem, ale już prędzej Kraków, a najlepiej Warszawa (darmowy nocleg ;)). Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 8, 2014 Nie puszczą mnie i tak... ;_; Tzn. mama nie puści, bo tata to spoko... Musiałabyś do mnie przyjechać i ich jakoś przekonać... Z tym by było słabo, ale mogę przyjechać i pokazać im, że nie jestem satanistycznym tru metalem zjadającym koty na koncertach i że możesz ze mną jechać :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted June 8, 2014 Nie no, to tam by im nie przeszkadzało, problem w tym, że musisz ich przekonać, że jesteś wystarczająco odpowiedzialna. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 4, 2014 A jednak! Będę 15 lipca w Poznaniu :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 4, 2014 No to super! To widzimy się? :** Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 4, 2014 U mnie komplikacja ze względu na pracę i mało-elastyczne jej godziny: 10-18. W Poznaniu byłbym dopiero po 19... Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted July 11, 2014 Też się piszę - dobrze że tu dziś zajrzałem :) A gdzie i kiedy dokładnie się widzimy? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 11, 2014 Ja będę o godzinie 15:40 na lotnisku. Spotkamy się pewnie gdzieś w okolicach dworca, jakoś się tam dostanę, jeszcze nie wiem jak, ale dam radę xD więc pewnie około 16:30 możemy ustalić czas spotkania ;) Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted July 14, 2014 Czy mógłby ktoś wybierający się na spotkanie podrzucić mi swój nr tel na PM? Miałem jeden czy dwa nr z tego forum na poprzednim telefonie, ale już ich nie mam w pamięci. EDIT: Podobnie jak Adrian pojawię się późno, dopiero po 19. Tym bardziej chciałbym mieć na kogoś namiary. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 14, 2014 Ja nie dam rady dotrzeć, o 18 mam wyjazd i tak średnio mi pociągi pasują, by wrócić na czas :/ Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 19, 2014 W wątku cisza a zlot się odbył! :) Spotkaliśmy się licznie i tłumnie we trójkę wraz z Evi i Piotrkiem. Obeszliśmy pół Poznania rozmawiając na różne tematy. ;) Niestety zdjęć brak! Może to i dobrze, bo byliśmy z Evi strasznie zmęczeni po pracy i podróży... Zombiaki i strachy na wróble ;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted July 19, 2014 A ja pod wpływem tego spotkania- i aby uniknąć zbanowania ;P - przesłuchałem wiekopomne dzieło Tuomasa. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 19, 2014 A ja pod wpływem tego spotkania- i aby uniknąć zbanowania ;P - przesłuchałem wiekopomne dzieło Tuomasa. Twoje grzechy zostały wymazane. :) Teraz czekamy na relację w stosownym wątku! Share this post Link to post Share on other sites