Pablito 1169 Posted September 24, 2014 U mnie jest krucho z kasą ,może na przyjazd bym miał ,ale nic poza tym ,ten miesiąc jeśli chodzi o kasę mam masakryczny Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted September 24, 2014 To może zgadajmy się na listopad/grudzień? Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted September 24, 2014 To będzie Nightfall lepsza opcja ,choć ja myślałem o zlocie na wiosnę ,choć jak zima będzie mało zimna to można taki zlot zrobić w grudniu przed świętami np ,żebyśmy sobie mogli życzenia złożyć przy okazji Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 24, 2014 Ja dowiedziałam się wczoraj, że pracuję w tę sobotę (od 16), także tego, przełóżmy xD Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted December 5, 2014 To jak robimy ,tego przedświątecznego zlota w Krakowie ,bo nie wiem czy sobie kasę na dotarcie do Krk odłożyć Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted December 20, 2014 Ja będę się mogła spotkać dopiero w ferie :) Share this post Link to post Share on other sites